Ένα ακόμα κομμάτι του δίσκου Love in Crisis

Νάσος

mad_nassos

Μέλος
Πόντοι
28
Γεια χαρά σε όλους!

Ανέβασα άλλο ένα κομμάτι του δίσκου μου στο YouTube, μπορείτε να το δείτε εδώ:

Καλή ακρόαση κι ελπίζω να σας αρέσει!  ;D

δεν εχω ακουσει αλλα κομματια σου ,αυτο μου αρεσε , μου εβγαλε μια Tom Petty αισθηση

για τα δικα μου γουστα λειπουν τα 'χαλια ' ( κανα πληκτρο να υποβοσκει  )  , αλλα οι 9 στους 10  το προτιμουν ετσι οπως το εχεις .

μου αρεσε και η γεφυρα , καλη επιτυχια γενικως σε ολη την δουλεια 

alpatman είπε:
δεν εχω ακουσει αλλα κομματια σου ,αυτο μου αρεσε , μου εβγαλε μια Tom Petty αισθηση

για τα δικα μου γουστα λειπουν τα 'χαλια ' ( κανα πληκτρο να υποβοσκει  )  , αλλα οι 9 στους 10  το προτιμουν ετσι οπως το εχεις .

μου αρεσε και η γεφυρα , καλη επιτυχια γενικως σε ολη την δουλεια
Ευχαριστώ για το σχόλιο και τα καλά σου λόγια!

Ελπίζω να έχεις δίκιο για το "9 στους 10"  ;D

Τα 6 απ' τα 9 κομμάτια του δίσκου υπάρχουν επίσης στο YouTube, εδώ:

Tamtam είπε:
Μια χαρά! ωραία πράγματα!
Thanks! Χαίρομαι που αρέσει  ;D

Ωραίο είναι, μια άλλη αίσθηση από τα πιό σκληρά ή ώρες ώρες βαρύτερα άσματα που έρχονται εδώ.

dimsonic είπε:
Ωραίο είναι, μια άλλη αίσθηση από τα πιό σκληρά ή ώρες ώρες βαρύτερα άσματα που έρχονται εδώ.
Thanks! Ελπίζω να είναι για καλό που έχει διαφορετική αίσθηση  ;D

Εχω ακούσει και τα υπόλοιπα κομμάτια.  Ολα έχουν την προσώπικοτητα τους αλλα το συγκέκριμενο ειναι αυτό που κατα την γνώμη μου σε άλλες εποχές θα γινοταν το πρώτο single του δίσκου. Ειναι πραγματικά θαυμάσιο.

blazas είπε:
  Εχω ακούσει και τα υπόλοιπα κομμάτια.  Ολα έχουν την προσώπικοτητα τους αλλα το συγκέκριμενο ειναι αυτό που κατα την γνώμη μου σε άλλες εποχές θα γινοταν το πρώτο single του δίσκου. Ειναι πραγματικά θαυμάσιο.
Wow, δεν το περίμενα αυτό για το συγκεκριμένο κομμάτι!!

Συμφωνώ βέβαια για το "άλλες εποχές" και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!  :) :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back