- Πόντοι
- 48
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
λοιπον ,
δοκιμαζω την εκδοση sonar που συμπεριλαμβανεται στο πακετο της καρτας.
εχω μερικες ερωτησεις....
ηλια , μ αρεσει αυτο το αποτελεσμα. βεβαια "ξυριζουν" λιγο τα πριμα στα δικα μου αυτια 8)
γιωργο , thanx για τα σχολια. οσο για την καρτα , παρατηρησα οτι υπαρχει τελικα αυτο το παραξενο "tsik-tsik" στο ενα ακουστικο , οταν χρησιμοποιω τον διακοπτη "mono" στο direct monitoring.
επισης τα 2 ποτενσιομετρα-gain των προενισχυτων , ειδα οτι κανουν καλη δουλεια. επισης βοηθανε ΠΑΡΑ πολυ τα leds που υπαρχουν ανα καναλι εισοδου.
θα επανελθω συντομα..
δοκιμαζω την εκδοση sonar που συμπεριλαμβανεται στο πακετο της καρτας.
εχω μερικες ερωτησεις....
- τι ειναι το 'buffer" και που ειναι καλυτερα να το ρυθμιζω στο μενου options?
- οταν τελειωσει η ηχογραφηση - μιξη κλπ τι διαδικασια ακολουθειτε , για save-backup-pc health κλπ? σωζετε το project σε εξωτερικο σκληρο δισκο? το σβηνετε απο το laptop? κανετε αμεσως ανασυγκροτηση?
- συμβουλες ηχογραφησης σε λαπτοπ , ωστε να μην το "φορτωνουμε" πολυ? (μιλαμε για μικρα κομματια σε αριθμο tracks - το πολυ 6-
- αλλες προτασεις-συμβουλες?
ηλια , μ αρεσει αυτο το αποτελεσμα. βεβαια "ξυριζουν" λιγο τα πριμα στα δικα μου αυτια 8)
γιωργο , thanx για τα σχολια. οσο για την καρτα , παρατηρησα οτι υπαρχει τελικα αυτο το παραξενο "tsik-tsik" στο ενα ακουστικο , οταν χρησιμοποιω τον διακοπτη "mono" στο direct monitoring.
επισης τα 2 ποτενσιομετρα-gain των προενισχυτων , ειδα οτι κανουν καλη δουλεια. επισης βοηθανε ΠΑΡΑ πολυ τα leds που υπαρχουν ανα καναλι εισοδου.
θα επανελθω συντομα..
Τελευταία επεξεργασία από moderator: