review EMU 0404 : "The Review" ( Fotos - Clips - etc. )

λοιπον ,

δοκιμαζω την εκδοση sonar που συμπεριλαμβανεται στο πακετο της καρτας.

εχω μερικες ερωτησεις....

• τι ειναι το 'buffer" και που ειναι καλυτερα να το ρυθμιζω στο μενου options?
  • οταν τελειωσει η ηχογραφηση - μιξη κλπ τι διαδικασια ακολουθειτε , για save-backup-pc health κλπ? σωζετε το project σε εξωτερικο σκληρο δισκο? το σβηνετε απο το laptop? κανετε αμεσως ανασυγκροτηση?

• συμβουλες ηχογραφησης σε λαπτοπ , ωστε να μην το "φορτωνουμε" πολυ? (μιλαμε για μικρα κομματια σε αριθμο tracks - το πολυ 6-
  • αλλες προτασεις-συμβουλες?

ηλια , μ αρεσει αυτο το αποτελεσμα. βεβαια "ξυριζουν" λιγο τα πριμα στα δικα μου αυτια 8)

γιωργο , thanx για τα σχολια. οσο για την καρτα , παρατηρησα οτι υπαρχει τελικα αυτο το παραξενο "tsik-tsik" στο ενα ακουστικο , οταν χρησιμοποιω τον διακοπτη "mono" στο direct monitoring.

επισης τα 2 ποτενσιομετρα-gain των προενισχυτων , ειδα οτι κανουν καλη δουλεια. επισης βοηθανε ΠΑΡΑ πολυ τα leds που υπαρχουν ανα καναλι εισοδου.

θα επανελθω συντομα.. :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
λοιπον. εγκαθιστωντας το sonar LE , δεν δημιουργηθηκε κανενα conflict και μαλιστα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ο περιεργος "κλικ" θορυβος που υπηρχε πριν. επισης το λαπτοπ τρεχει πιο ανετα και προσωπικα δεν μου ελλειψε κατι απο το προγραμμα αυτο! ειμαι μια χαρα.

και επι τη ευκαιρια , οριστε ενα κλιπακι ακομα. ειναι η αρχη ενος guitar duet : "joporo" - colombian folk dance...

λαθη υπαρχουν οπως και διαφορα αλλα.... :P

Ρε συ Σπύρο ειλικρινά τώρα...

Δεν παρατάς τις ηλεκτρικές, πετάλια, μαγνήτες κλπ και να ασχοληθείς με την κλασσική μόνο στην οποία έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ;

Ωραίος ήχος! Για παίξιμο, εντάξει, μην τα ξαναλέμε. Γιου ρουλ  :)

Τώρα για τα κλικ και τα ποπ που ακούς με το Sonar Producer. Πιθανότατα είναι θέμα ρυθμίσεων. Σου προτείνω -αν θες να χρησιμοποιείς το producer και όχι το LE της κάρτας- να μεταφέρεις στο producer τις ρυθμίσεις που έχεις τώρα και σου δουλεύουν μια χαρά.

καλημερα σας. λοιπον ,

pascal ,

το ξερω πως εχεις περισσοτερες editing δυνατοτητες με το producer , εχεις δικιο. ομως πρεπει να καταλαβω κι εγω τι ειναι αυτο το buffer , κλπ , που ανεφερα πιο πανω.

εχω αποριες που δεν μπορω να βρω απαντησεις απο τα manual...

α! και γιατι ας πουμε δεν , δουλευει το sonar καλα με τους asio drivers? ( δηλ, δουλευει αλλα με latency που ακουγεται , ενω με τους wdm εξαφανιζεται)

ηλια ,

τι να το κανω που εφτασα μεχρι το διπλωμα κλασσικης, και τωρα ειμαι μονιμα στο νησι? μονο στον διορισμο μου , μου χρησιμευσε.αφου αν κανεις ενα ρεσιταλ κλασσικης κιθαρας , δεν θα πατησει ουτε μυγα....δυστυχως για τα Ελληνικα δεδομενα - της επαρχιας τουλαχιστον- . αυτα ;)

Εγω παντως θα ηθελα να ακουσω και λιγο tonelab μιας και το ανεφερες Σπυρο και δε σε βαζω και σε κοπο .  ;)

spimav_z είπε:
ηλια ,

τι να το κανω που εφτασα μεχρι το διπλωμα κλασσικης, και τωρα ειμαι μονιμα στο νησι? μονο στον διορισμο μου , μου χρησιμευσε.αφου αν κανεις ενα ρεσιταλ κλασσικης κιθαρας , δεν θα πατησει ουτε μυγα....δυστυχως για τα Ελληνικα δεδομενα - της επαρχιας τουλαχιστον- . αυτα ;)
Εννοώ ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς δημιουργικά το ταλέντο, την τεχνική και το feeling σου στην κλασική και να δημιουργήσεις δικό σου υλικό ;)

λογω φορτου εργασιων κλπ κλπ κλπ , δεν προλαβα να ποσταρω. φευγω ταξιδι και επιστρεφω την τριτη. οποτε θα εχουμε συνεχεια με ηλεκτρικο ηχο πλεον. :P :P

φιλια σε ολους . . . byeeee!! ;)

γεια χαρα και παλι παιδια. επεστρεψα

- ....δυστυχως οχι και τοσο καλα σε υγεια... :'(-

θα προσπαθησω στην πρωτη ευκαιρια να ποσταρω και αλλα κλιπακια κονεκτ με την vox...

υ.γ. ξανασεταρω το λαπτοπ μετα απο format και επανεγκατασταση των windows , διοτι αρνιοταν πεισματικα να ανοιξει... επισης πηρα και εναν εξωτερικο σκληρο για να σωζω τη δουλεια μου.  (τα κλιπς αυτου του τοπικ τα εχασα.....)

μολις γινω καλα , θα εχω ακομα μερικα πραγματακια απο τον αγαπητο φιλο γιωργο , απο τον οποιο πηρα και την εν λογω καρτα.

http://www.gpanagopoulos.com/eshop/e-mu-0404.html

thanx man :P

εδω δεν μπορω να πω με σιγουρια , διοτι με xp pro eng το δουλευα και τωρα παλι με xp δουλευω...

ιδου ενα ακομα κλιπακι απο την tonelab SE connect -mono- στην 0404.

στο ενα καναλι ειναι ενας λιιιγο "αρπαγμενος" clean ηχος , και στο αλλο , ενας lead. στο τελος παιζει ο neck-middle μαγνητης.

αποψη μου ειναι οτι για τα λεφτα της γραφει ΜΙΑ ΧΑΡΑ! τι λετε?

ερχονται κι αλλα κλιπακια απο το rack μου. ;)

λοιπον,

παρακατω θα βρειτε τα τελευταια κλιπακια αυτου του τοπικ.

γραφτηκαν με την partscaster - haeussel pickups - DOD G7 - PALMER PDI O9 - EMU 0404 - SONAR 5 PRODUCER.

θα συνεχισω με το υπολοιπο rack σε παλιοτερο τοπικ που ειχα ανοιξει.

cheers.

;D

Ωραια τα δειγματα, οχι τοσο το crunchy για τα δικα μου γουστα.

Η αληθεια ειναι οτι οι πεταλιερες υστερουν λιγο στα γκαζια.

Θα πω κι εγω οτι το παιξιμο σου σε κλασσικη και ακουστικη ειναι πολυ ανωτερο

(χωρις να υποβαθμιζω τα αλλα κλιπς).

Ευγε ;)

Υ.Γ. Απο ηχο εισαι μια χαρα, μην το πολυψαχνεις (σαν κι εμενα).

Γραψε μουσικη ;)

αυτο προσπαθω να κανω. να γραψω μουσικη. (στην παρτιτουρα)

θα δειξει. thanx man ;D

υ.γ. παντως ζηλευω πολυ μερικες φορες που δεν ειμαι "γνησιος" ηλεκτρικος κιθαριστας , να το χαρω κι εγω λιγο βρε αδερφε.

Trending...

Νέα θέματα