Emma's wedding

Πάρα πολύ καλό και μελωδικότατο  ;)

Όπως ακριβώς μου αρέσει  ;) ;D ;D ;D

@ cigaret13 Φωτη,ευχαριστω πολυ,να δωσεις τις ευχαριστιες και στη συζυγο.

Χαιρομαι που σας αρεσε,η φωνη θα ελθει αν και οποτε ;D,προσπαθω να βελτιωθω.

@Haris Χαρη μου εχεις δικιο σε πολλα απ'αυτα που λες.

Καποιες φορες ακουω ενα κομματι και λεω"αυτο πρεπει να αλλαξει,εκεινο δεν ειναι καλο" κλπ.

Αλλες παλι το αφηνω κι οπως με παει.Καπως ετσι εγινε μ'αυτο εδω.

Η αρχικη σκεψη ηταν να γινει ολο ακουστικο αλλα με πηγαινε πιο ηλεκτρικα και το εκανα ετσι.

Αν λαβεις υποψιν και το οτι δεν το κατεχω και πολυ ως συνθετης,δεν ξερω βασικους κανονες και κανω οτι μου κατεβει.......καταλαβαινεις.

Σε μερσω πολυ!

@pipityri Καλημερα και σε σενα και να 'σαι καλα.

@ geodimitri Δημητριε χαιρομαι που σ'αρεσε κι ευχαριστω.

Ασφαλως και δεν περισσευει η γνωμη σου,το αντιθετο λαμβανεται σοβαρα υποψιν οπως και ολες οι παρατηρησεις γιατι βοηθουν.

@Ογκολιθας Thanks buddy.

Πραγματι ειμαι χαρντκορας,δεν το αρνουμαι.Bad Brains κι ετσι. ;D

Το μπασσο ειναι gregg bennett rl3 εξαχορδο,ωραιο μπασακι θα το δεις κι απο κοντα. ;D ;D

Mεγαλο θενκ γιου sotiroubas(με τιμας με τα λογια σου),συντροφα Σαμ(πλατινα με φουζιον τυμπανα δεν προκειται να δουμε στον αιωνα τον απαντα ;D) και hyperpanos(νασ'καλα φιλε,εισαι κι εσυ μελωδακης ;D).

Εmma,δακρυα και ιδρωτας...

Φιλε...το πονημα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.

Οτι καλυτερο εχω ακουσει απο σενα.

Εδω εισαι.Σ αυτο το στυλ.

Δεν χρειαζεται η  παραμικρη παρατηρηση οταν αυτο που  ακουγεται βγαζει αβιαστο συναισθημα.

Αμα το χε γραψει ο Peter Green...Αλλα το γραψε ο Γιωργος και το ακουμε λιγοι και τυχεροι.

Παντα πιστευα οτι εισαι ενα ευαισθητο αγορι..

Παω για τριτο ακουσμα με καφε και τσιγαρο στο μπαλκονι.

Συγχαρητηρια!

@Εγγλεζος

Τι να πω τωρα,το ευχαριστω ειναι λιγο.

Και μονο που με βαζεις στην ιδια προταση με τον Green,με κανεις και πρασινιζω. ;D

Να 'σαι καλα αδερφε! :-*

Εξαίρετο!

Έχω να παρατηρήσω δε ότι μοιάζει μουσικά σε αυτό: http://www.noiz.gr/index.php?topic=187095.0 ενώ το κοινό όνομα του τίτλου με βάζει σε πονηρές σκέψεις ως προς το ποια είναι η Emma, ποιον παντρεύτηκε και πότε και γιατί ακόμα σε βασανίζει δημιουργικά.

gvour είπε:
Ενα instrumental κομματι.

Ευχαριστουμε.
Εμείς ευχαριστούμε συνονόματε, που το ακούμε!  ;D

Ωραία παιξίματα, ιδέες και θέματα.

Δεν με ξένισε το πως μπαίνει μετά το κομμάτι γιατί και οι ακουστικές στην αρχή έχουν θα έλεγα ένα (hard) rock ύφος.

Στην αλλαγή του 2ου λεπτού ίσως να θέλει το μπάσο λίγο συμμάζεμα (με compressor), υπάρχουν κάποια ενοχλητικά peaks...

Ωραιότατο και ατμοσφαιρικό blues-fusion (αν στέκει ο όρος) συνονόματε. Και πολύ ωραίες οι ακουστικές κιθάρες και στην αρχή και στην μέση. Κάπου στο σόλο μπλέκονται λίγο η ηλεκτρική με την ακουστική σε ένα σημείο και δημιουργείται λίγο σύγχυση αλλά σε αυτό μπορεί να φταίνε και τα άθλια ηχεία του λαπτοπ μου. Εύγε!

gvour είπε:
Αλλες παλι το αφηνω κι οπως με παει.Καπως ετσι εγινε μ'αυτο εδω.

Η αρχικη σκεψη ηταν να γινει ολο ακουστικο αλλα με πηγαινε πιο ηλεκτρικα και το εκανα ετσι.

Και πολύ καλά έκανες. Εσύ γράφεις, εμείς λέμε πώς θα το κάναμε εμείς. Σαν το ανέκδοτο με τους κιθαρίστες και τη λάμπα! ;D

Αν λαβεις υποψιν και το οτι δεν το κατεχω και πολυ ως συνθετης,δεν ξερω βασικους κανονες και κανω οτι μου κατεβει.......καταλαβαινεις.

Άντε πάλι! Μια χαρά το κατέχεις, και αυτά που σου κατεβαίνουν είναι εξαιρετικά. Όλο τα ίδια θα λέμε; ;D  

Νομίζω ότι τώρα μπορώ να γράψω κι εγώ ένα σχόλιο για το κομμάτι.

Για τα γούστα μου είναι Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο, και εξηγούμαι (γιατί θα μου αρχίσεις πάλι τα "είσαι φίλος και μου τα λες όλα καλά").

Το πρώτο είναι η δημιουργία της συναισθηματικής έντασης και ο χειρισμός της, που εμένα προσωπικά με "έστειλε στο διάολο και πάλι πίσω".

Έγραψε μέσα μου ρε παιδί μου κάτι, που έχει να κάνει και με το κομμάτι, αλλά πιο πολύ με το πώς είναι παιγμένο κάθε μέρος του.

Το δε σόλο, είναι .... "όταν ο Vai συνάντησε τον Al Di Meola με σένα οικοδεσπότη".

Από κει και πέρα να ξαναματαπώ πάλι ;D ;D, ότι έχεις την πολύ σπάνια ικανότητα, να γράφεις εκπληκτικά θέματα (με μεγάλο "συναισθηματικό βάρος", με ουσία), θέματα που μένουν στο αυτί, χρησιμοποιώντας τα ελάχιστα "εργαλεία" (δύο νότες, ένα "σήκωμα", κλπ).

Κάνεις οτιδήποτε μπορεί να είναι συνηθισμένο και χιλιοακουσμένο να ακουστεί διαφορετικά, ενδιαφέρον, γεμάτο πάθος και νόημα.

Κι αυτό γιατί βάζεις στο κάθε πράγμα που παίζεις το προσωπικό σου "μπαχαρικό", είναι πάντα εκεί, και το κάνει διαφορετικό, νόστιμο, ασυνήθιστο!

Με δύο νότες μου "τίναξες τα μυαλά στον αέρα".

Αν η Έμμα ήξερε .... ίσως να μην..... ποιός ξέρει?

δυναμηηηη..... μπράβο...
smileyvault-cute-big-smiley-animated-024.gif

Thanks JJ.

Εχεις δικιο,μουσικα παραπεμπει εκει και το περιεργο ειναι οτι δεν εγινε σκοπιμα.

Το συνειδητοποιησα τωρα που το εγραψες.

Τελικα προσωπα και αναμνησεις παιζουν συγκεκριμενες νοτες(τι λεω ο π....ης ;D ;D).

Ευχαριστιες πολλες Γεωργιε(long).H αληθεια ειναι οτι το μπασο και το σημειο με τις δυο κιθαρες,ακουστικη-ηλεκτρικη,που αναφερει ο φιλτατος gskar με παιδεψε περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο.

@gskar Να'σαι καλα συνονοματε και χαιρομαι ειλικρινα που σου αρεσαν οι ακουστικες καθοτι

"ειδικος"στο θεμα,αντιθετως απο μενα.

Οσο για το σημειο που λες,δε φταινε τα ηχεια,δικο μου το λαθος.

@fusion Αδελφε μου φουζιε εσυ δεν πιανεις διοτι "είσαι φίλος και μου τα λες όλα καλά". ;D ;D ;D Χιλια μυρια θεκγια ομως! ;)

Αν η Έμμα ήξερε .... ίσως να μην..... ποιός ξέρει?
Ηξερε και παραηξερε αλλα ημασταν σε διαφορετικα καραβια και δεν υπηρχε πισωγυρισμα.Toυ λογου μου ημουν ο ανοητος.That's life.

@Αγγελε,να εισαι καλα φιλε!

@Χαρη καλα κανετε και γραφετε περα απ'τις οποιες παρατηρησεις και τη γνωμη σας η πως θα το φτιαχνατε εσεις.

Ακομα κι αν δε συμφωνουμε σε ολα-και πως θα μπορουσαμε αλλωστε-μονο καλο μπορουν να κανουν οι διαφορετικες αποψεις και γνωμες σε οποιονδηποτε φτιαχνει κομματια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γεια σου Γιώργο,  σούπερ το κομμάτι πολυ συναισθημα μπράβο :D

Γεια σου και σενα Νασο και να 'σαι καλα ρε φιλε για τα λογια. :)

gvour είπε:
1. Ηξερε και παραηξερε αλλα ημασταν σε διαφορετικα καραβια και δεν υπηρχε πισωγυρισμα.

2.Toυ λογου μου ημουν ο ανοητος.

3.That's life.
1. Ευτυχώς (και ξέρω τι λέω).

2. Όχι, δεν υπάρχει λογική σε τέτοια πράγματα, οπότε δεν υπάρχει και ανοησία. Μόνο "επιθυμία".

3. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ αυτό, να αποδέχομαι και να συμφιλιώνομαι με τις επιθυμίες μου, είτε πραγματοποιούνται είτε όχι, χωρίς να αναιρώ τον εαυτό μου.

Αλλά εγώ ... είμαι φίλος σου και σου τα λέω όλα καλά.

Αν το Χερι συνδυάζεται με την Καψουρα  γινονται θαυματα .  ;)

Μονο που αν συνεχιστει αυτο ,η μπλουζομπαλαντα με λασπωλ

στο τελος καταληγει σε σκυλοκαψουροτραγουδο με μπουζουκι .  ;D

Φουζιο προσεχε τον ρε , μη παρει τριχορδο    :D

Φιλε Τζιβουρ τα σπας αγρια

αλλα καποια στιγμη πρεπει να το καταλαβεις και μονος σου .

Και καλα στεφανα  :D

@Remali

Αυτο τωρα

Και καλα στεφανα 
τι το ηθελες και θα παθω παλι μια ψυχολογια?Αφου ξερεις οτι ειμαι αισθηματιας. ;D

Θενκς Αντρικο.

Γλυκύτατο... μπράβο gvour... πολυ ωραίο το πέρασμα απο την ακουστική στην ηλεκτρική.

Και ναι, μια ψυχολογία την παθαινεις απο το κομματι

Ωραίος!!

Σας 'φχαριστω πολυ και να 'στε καλα Dinosp και Λακη(ευτυχως ειναι προς τα πανω το χερακι ;D)

gvour είπε:
Λακη ευτυχως ειναι προς τα πανω το χερακι
Ναι, αλλά με το σωστό δαχτυΛάκη? ;D ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back