- Πόντοι
- 36
Πάρα πολύ καλό και μελωδικότατο 
Όπως ακριβώς μου αρέσει
;D ;D ;D

Όπως ακριβώς μου αρέσει

Εμείς ευχαριστούμε συνονόματε, που το ακούμε! ;Dgvour είπε:Ενα instrumental κομματι.
Ευχαριστουμε.
gvour είπε:Αλλες παλι το αφηνω κι οπως με παει.Καπως ετσι εγινε μ'αυτο εδω.
Η αρχικη σκεψη ηταν να γινει ολο ακουστικο αλλα με πηγαινε πιο ηλεκτρικα και το εκανα ετσι.
Και πολύ καλά έκανες. Εσύ γράφεις, εμείς λέμε πώς θα το κάναμε εμείς. Σαν το ανέκδοτο με τους κιθαρίστες και τη λάμπα! ;D
Αν λαβεις υποψιν και το οτι δεν το κατεχω και πολυ ως συνθετης,δεν ξερω βασικους κανονες και κανω οτι μου κατεβει.......καταλαβαινεις.
Άντε πάλι! Μια χαρά το κατέχεις, και αυτά που σου κατεβαίνουν είναι εξαιρετικά. Όλο τα ίδια θα λέμε; ;D
Ηξερε και παραηξερε αλλα ημασταν σε διαφορετικα καραβια και δεν υπηρχε πισωγυρισμα.Toυ λογου μου ημουν ο ανοητος.That's life.Αν η Έμμα ήξερε .... ίσως να μην..... ποιός ξέρει?
1. Ευτυχώς (και ξέρω τι λέω).gvour είπε:1. Ηξερε και παραηξερε αλλα ημασταν σε διαφορετικα καραβια και δεν υπηρχε πισωγυρισμα.
2.Toυ λογου μου ημουν ο ανοητος.
3.That's life.
τι το ηθελες και θα παθω παλι μια ψυχολογια?Αφου ξερεις οτι ειμαι αισθηματιας. ;DΚαι καλα στεφανα
Ναι, αλλά με το σωστό δαχτυΛάκη? ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Λακη ευτυχως ειναι προς τα πανω το χερακι