EMG sa σε Tokai strat πανε?

MK_fan

Νέο μέλος
Πόντοι
6
γεια σας μηπως μπορει καποιος να μου πει αν πανε οι EMG sa σε Tokai strat του 84' ρωταω γιατι η κιθαρα ειναι vintage ???αλλα θελω να ξεφορτοθω το βουητο στο gain και να εχω περισσοτερο sustain

Κριμα δεν ειναι? :-\

Με τα λεφτα που θα δωσεις παιρνεις μια καινουργια κιθαρα να κανεις τη δουλεια σου.

Υπάρχει μεγάλος δρόμος ανάμεσα στους vintage-style μαγνήτες της κιθάρας σου και στους EMG. Για δες το λίγο...

ευχαριστω για τη βοηθεια εγω για αυτο ρωτησα να μην κανω καμια βλακια ;D

Εγω ειχα μια Cort strat με Lace sensor μαγνητες. Προσωπικα μου αρεσαν αρκετα, ειδικα ο Gold. Και αυτοι ειναι αθορυβοι μαγνητες. Ριξε και προς τα κει μια ματια αν θες :)

Μιλαμε για διπλους ή για μονους; Νομιζω οτι με μονους (πχ το σετ του gilmour) εχεις αρκετα μεγαλη ευελιξια.

Για διπλους αν η μουσικη σου δεν ειναι μεταλ κατασταση καλυτερα αποφυγε τους.

σωστα και η emg εχει μονους και οι noiseless της fender αλλα και lace.σωστα σου ειπαν παραπανω.....εχεις πολυ δρομο για active εκτος και αν εισαι στη φαση του metal.ψαξτο καλα  ;)

Σου αρέσει ο βίντατζ ήχος;

Noiseless και vintage δεν συμβιβάζονται. Πρέπει να κάνεις μικρές υποχωρήσεις. Προσωπική μoυ γνώμη είναι να δεις σε Dimarzio τη σειρά True Velvet και τη σειρά Area.

Yποψην οτι με ενα καλο shielding/grounding στην κιθαρα σου μπορεις να μειωσεις το θορυβο σε εντυπωσιακο βαθμο. Απο κει και περα, υπαρχουν μερικοι noiseless που ειναι κοντα στον vintage strat ηχο...δοκιμασε να κινηθεις προς τα εκει. Οπως ειπε και ο ray βεβαια ισως χρειαστει να κανεις καποιες υποχωρησεις.

Τους EMG ξεχνα τους αφου σου αρεσει ο vintage ηχος.

apo83 είπε:
αφου σου αρεσουν οι μαγνητες σου αλλα θελεις να ξεφωρτωθεις τον θορυβο γιατι δεν παιρνεις αυτο?

http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_hum_debugger.htm

θα καθαρισεις αμέσως!

για τους lace παντως και απο μενα ενα + (εχω τους hot gold)
η κιθαρα μου μ αρεσει οπως ειναι αλλα θελω να ξεφορτοθω το θορυβο...που υπαρχει μονο στο gain που ετσι κι αλλιως δεν πολυχρησιμοποιω αλλα ειναι αρκετουτσικα εντονος θα το σκεφτω αυτο που μου προτεινες ευχαριστω

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back