- Πόντοι
- 38
πολύ πιο ζεστός και round ήχος... Και πολύ περισσότερος όγκος...
Δεν θα το'λεγα... Ειδικά για τον όγκο. Ο 60 είναι μπακάλικα η κάπως πιο vintage oriented έκδοση του 85 (ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ είπα). Χαμηλότερο output, γενικά πιο ήπιος μαγνήτης αλλά και πάλι δεν ξεφεύγει πολύ από τον κλασσικό EMG ήχο. Τώρα περί ορέξεως... Εγώ π.χ. τον έχω στη bridge σε μια Epi και κάνει μια χαρά δουλειά, αλλά για μεταλλιές θα προτιμούσα τον 85. Ο 81 είναι σκέτο τζιτζίκι, αλλά στη neck είναι αρκετά καλός.funky_bassman είπε:πολύ πιο ζεστός και round ήχος... Και πολύ περισσότερος όγκος...
Καθαρά 60, βρώμικα 85.ενω ο 85? η διαφορα σε καθαρα/βρωμικα?(με προβληματισες :![]()
Μεταξύ άλλων. Πολλοί ξεχνούν πως τα volume (κυρίως) και tone pots κάνουν πολλή δουλειά στην κιθάρα αν χρησιμοποιηθούν σωστά. Εξάλλου, υπάρχουν και τα EQ και οι διάφοροι ενισχυτές. Και πάλι, περί ορέξεως...Stinky είπε:Mε τον 60 παιζεις τα μπλουζ?
Αλλιώς πάνε και πάρε έναν Humbacker from hell και έναν Paf Pro και είσαι μάγκας... (η κάνα air zone)X-minor είπε:John, για τους EMG θ'ακούσεις 100.000.000.000 διαφορετικές γνώμες, καλύτερα αν μπορείς άκουσέ τους μόνος σου για να βγάλεις συμπέρασμα, αλλιώς απλά υποθέτεις.
Aμα ειναι να βαζεις το volume στο 2 για να "καθαρισεις" εναν μαγνητη και το βαζεις συχνα, αλλαξε τονΜεταξύ άλλων. Πολλοί ξεχνούν πως τα volume (κυρίως) και tone pots κάνουν πολλή δουλειά στην κιθάρα αν χρησιμοποιηθούν σωστά. Εξάλλου, υπάρχουν και τα EQ και οι διάφοροι ενισχυτές. Και πάλι, περί ορέξεως...
Έχω δύο κιθάρες με σταυρούς διαόλους και EMG και μια με γωνίες και τσεκούρια, πιστεύεις πραγματικά ότι προσπαθώ να καθαρίσω τους μαγνήτες?!?! ;D ;D ;DStinky είπε:Aμα ειναι να βαζεις το volume στο 2 για να "καθαρισεις" εναν μαγνητη και το βαζεις συχνα, αλλαξε τον![]()
Και γιατι βρε ανθρωπε αφου εισαι στον σωστο δρομο εγραψες οτι θες να παρεις squier classic vibe?Εχω δύο κιθάρες με σταυρούς διαόλους και EMG και μια με γωνίες και τσεκούρια...
Stinky είπε:Και γιατι βρε ανθρωπε αφου εισαι στον σωστο δρομο εγραψες οτι θες να παρεις squier classic vibe?
Οι σταυροι ειναι αναποδοι? Αν οχι ερχονται σε αντιθεση με τους διαολους και προκυπτει ενα ισορροπημενο οργανο!
Αν ειναι αναποδοι την θελω asap! ;D
On topic.
Δεν ειπε το παλικαρι τι ειδους μεταλ παιζει... Υπαρχουν μεγαλες διαφορες ηχητικα μεταξυ των ειδων.
Μάλλον ανάλογα αν είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας...X-minor είπε:Για τους σταυρους... ανάλογα από που βλέπεις την κιθάρα!!! ;D