- Πόντοι
- 1
Παιδια προτεινετε μου καλυτερο μοντελο emg active μαγνητων για ροκ και μεταλ ηχους, καθως και τι αλλο πρεπει να προμηθευτω και να αλλαξω για να κανω μεταβαση απο passive σε active συστημα
Οι emg δε χρειάζονται απαραίτητα εξτρα προενίσχυση, δουλέυει το active σύστημα μόνο με τους μαγνήτες. Χώρο για μπαταρία όντως χρειάζονται.ipbass είπε:Σημαντικά αυτά που ρωτάει ο Nikoubis.
Επίσης, θα χρειαστείς και προενίσχυση και ενδεχομένως σκάψιμο για να χωρέσει μαζί με την μπαταρία, αλλά αυτό εξαρτάται από το όργανο.
Eνα ταυρακι εχω , ΕΒ-3 SG... ναι οντως θελει σκαψιμο για τον ενα μαγνητη και για την μπαταρια...η μπαντα που βρισκομαι και γενικα το στυλ που παιζω περισσοτερο ,ειναι proggressive rock και heavy metal !! δεν γνωριζω και πολλα απο μαγνητες απλα απο μια ανζτηση που εκανα ειδα οτι απο τους πιο εμπιστους μαγνητες εχει η emg ! και ρωταω μηπως εχετε να προτεινετε καποια καλο μοντελα που ειτε εχετε χρησιμοποιησει ή ακουσει !Nikoubis είπε:Σε τι μπάσο θα τους βάλεις; Τι μαγνήτες έχει τώρα και τι δε σου αρέσει; Τι εννοείς όταν λες ροκ και μέταλ ήχους;
Α μερσί, δεν το γνώριζα αυτό.Nikoubis είπε:Οι emg δε χρειάζονται απαραίτητα εξτρα προενίσχυση, δουλέυει το active σύστημα μόνο με τους μαγνήτες. Χώρο για μπαταρία όντως χρειάζονται.
Δεν ξέρω από που να πρωτοπιαστώ είναι η αλήθεια, οπότε θα μείνω στα bold.Psyberbass είπε:οπως φαίνεται το σκαψιμο που έχει ήδη το όργανο από φωτογραφίες που είδα στο internet νομίζω ότι ο χώρος είναι επαρκής για μπαταρίες. όσο αφορά στους μαγνήτες, έχει περάσει από τα χέρια μου ένα pj μοντέλο το οποίο μου άρεσε πολύ. Καταλαβαίνω το επιχείρημα σχετικά με την τιμή του οργάνου, αλλά δεν θα μπορούσε ο αντίλογος να είναι ότι ένα active σύστημα έχει νόημα σε φτηνό μπάσο από τη στιγμή που τα ξύλα του δεν έχουν να δώσουν πολλά στον ήχο; δεν ξέρω. εγώ θα τους πρότεινα γιατί μου άρεσαν προσωπικά και κάνουν και το όργανο αθόρυβο.
Εγώ πάλι δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όλοι απόψεις καταθέτουμε και μέσα σ' αυτό το πλαίσιο είναι επόμενο ότι και η διαφωνία είναι μέρος της συζήτησης.Psyberbass είπε:κατάλαβα ότι θες ευγενικά (οχι και πολύ εδω που τα λέμε) να με πεις άσχετο. Ναι δεν έπεσες εξω, έτσι είναι απλά καταθέτω την άποψη μου.
Το γεγονός πως διαφωνώ καθέτως με τις απόψεις που παραθέτεις δεν σημαίνει πως σε αποκαλώ άσχετο, ευγενικά ή και μη. Και δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερα γιατί το εξέλαβες έτσι. Αν εννοείς την πρώτη μου πρόταση όμως, ήταν καθαρά επειδή θα μπορούσα να επεκταθώ περαιτέρω στο προηγούμενο ποστ μου.Psyberbass είπε:κατάλαβα ότι θες ευγενικά (οχι και πολύ εδω που τα λέμε) να με πεις άσχετο. Ναι δεν έπεσες εξω, έτσι είναι απλά καταθέτω την άποψη μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένα μπάσο που δεν αρέσει σε κάποιον ηχητικά μπορούν αυτοί οι μαγνήτες να το μεταμορφώσουν όπως και έκαναν σε ένα μπάσο που είχα παλια. Απο κει και πέρα προφανώς και δεν είναι πανάκεια αλλά θέμα προτίμησης νομίζω.