Ναι καταλαβα...μπορώ να διορθώσω κάπως τα graphics που λενe emg γιατι έχουν φθαρεί??fenderiarhs είπε:Δεν υπαρχουν καπακια για emg που να μπορουν να βγουν και να επανατοποθετηθουν, οπως αυτα μιας πχ les paul. Η κατασκευη των emg ειναι τετοια που δεν το επιτρεπει.
Τζάμπα κόπος και -πιθανά- έξοδα για κάτι που θα ξαναχαλάσει σύντομα...sandiago είπε:Ναι καταλαβα...μπορώ να διορθώσω κάπως τα graphics που λενe emg γιατι έχουν φθαρεί??
Από τη στιγμή που ΔΕΝ βγαίνουν τα καπάκια...θα βερνικώσει τους μαγνήτες?harrisxr650 είπε:και 3-4 χερια βερνικη ματ απο πανω?
To laser cut δύσκολα κόβει τόσο μικρά και λεπτά γράμματαγραμματα βινυλιου
Dreamdancer είπε:Aυτοκολλητα βινυλιου συμφωνω.... ειναι πολυ ομορφα(ουτε βερνικια ουτε τιποτα αλλο).Ακομα και αν δεν μπορεις να φτιαξεις το ιδιο το logo απο πανω, δες το σαν ευκαιρια να κανεις καμια ωραια customia(προσεξε customια και οχι καγκουρια ;D) που να φαινεται πρωτοτυπη και καλογουστη...εγω εβαλα tree of life πχ αυτοκολλητα βινυλλιου για να καλυψω τα κλασσικα dots σε μια κιθαρα και μετα απο δυομιση χρονια ακομα αντεχουν και φαινονται σουπερ....σκεψου το..... 8).
χαχαχχαχχχααααχχχχαααααχχααααα ;D ;D ;D ;D ;Dharilatron είπε:Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα?
Τι γελάς ρε παλιόγερε? ;Dmarathon είπε:χαχαχχαχχχααααχχχχαααααχχααααα ;D ;D ;D ;D ;D
Instant Lettering can be applied to any smooth surface - paper / board / plastics / metal / glass / acetate / even linen and silkLetraset's unique adhesive ensures strong adhesion to all surfaces - the letters wll never peel off once applied
Carefully researched letter frequencies mean the greatest possible economy from your Letraset sheets
The tough, pliable ink film resists cracking when applied even to rough surfaces
Once applied Instant Lettering will resist damage from normal studio handling
Read more: http://www.letraset.com/shopcontent.asp?type=info-transfers#ixzz2nq8eJZXH
έχω να δώ τέτοια....από το 1985! ;D ;Dharilatron είπε:Τι γελάς ρε παλιόγερε? ;D
Κι εγώ από το 1985 έχω να δω αλλά αυτή είναι όλη η μαγεία μου. Ότι Δεν Ξεχνώ. ;Dmarathon είπε:έχω να δώ τέτοια....από το 1985! ;D ;D
Άεε που το λέει ο άνθρωπας..."Once applied Instant Lettering will resist damage from normal studio handling"
...δεν λέει για metal!!!! ;D ;D ;D
...και εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω....πόσα λεφτά έχω δώσει για δαύτα! ;Dharilatron είπε:Ότι Δεν Ξεχνώ. ;D
Υπερβολες ... ;D Ακομα κυκλοφορουν.Σε βιβλιοπωλεια "τρυπες" συνοικιακα ,τα εχουν κατω απο 5cm σκονη (τωρα αν κολλανε ακομη τα γραμματα ειναι αλλη ιστορια)....έχω να δώ τέτοια....από το 1985! Grin Grin
Αρα καταλήγουμε σε γράμματα βινυλίου??? τι κόστος έχει αυτό?droneblack είπε:Υπερβολες ... ;D Ακομα κυκλοφορουν.Σε βιβλιοπωλεια "τρυπες" συνοικιακα ,τα εχουν κατω απο 5cm σκονη (τωρα αν κολλανε ακομη τα γραμματα ειναι αλλη ιστορια)....
Εγω δεν μπορω να σου πω με σιγουρια ,τελευταια φορα που πηρα ειχαμε δραχμες και νομιζω κοστισαν 250. Το υπολογιζω στο 5ευρω κοντα, στις μερες μας.Αρα καταλήγουμε σε γράμματα βινυλίου??? τι κόστος έχει αυτό?
Sorry αυτά που ακριβώς τα βρίσκει κανείς? υπάρχουν ας πούμε στο amazon?droneblack είπε:Εγω δεν μπορω να σου πω με σιγουρια ,τελευταια φορα που πηρα ειχαμε δραχμες και νομιζω κοστισαν 250. Το υπολογιζω στο 5ευρω κοντα, στις μερες μας.