Emg Active καπάκια

sandiago

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ καπάκια για τους emg επειδή έχουν φθαρεί αυτά που έχω και δεν φάινονται καν τα γράμματα emg

Δεν υπαρχουν καπακια για emg που να μπορουν να βγουν και να επανατοποθετηθουν, οπως αυτα μιας πχ les paul. Η κατασκευη των emg ειναι τετοια που δεν το επιτρεπει.

fenderiarhs είπε:
Δεν υπαρχουν καπακια για emg που να μπορουν να βγουν και να επανατοποθετηθουν, οπως αυτα μιας πχ les paul. Η κατασκευη των emg ειναι τετοια που δεν το επιτρεπει.
Ναι καταλαβα...μπορώ να διορθώσω κάπως τα graphics που λενe emg γιατι έχουν φθαρεί??

sandiago είπε:
Ναι καταλαβα...μπορώ να διορθώσω κάπως τα graphics που λενe emg γιατι έχουν φθαρεί??
Τζάμπα κόπος και -πιθανά- έξοδα για κάτι που θα ξαναχαλάσει σύντομα...

Χμμμ ...ισώς αυτοκολλητα γραμματα βινυλιου και 3-4 χερια βερνικη ματ απο πανω?

harrisxr650 είπε:
και 3-4 χερια βερνικη ματ απο πανω?
Από τη στιγμή που ΔΕΝ βγαίνουν τα καπάκια...θα βερνικώσει τους μαγνήτες?

γραμματα βινυλιου
To laser cut δύσκολα κόβει τόσο μικρά και λεπτά γράμματα ;)

Aυτοκολλητα βινυλιου συμφωνω.... ειναι πολυ ομορφα(ουτε βερνικια ουτε τιποτα αλλο).Ακομα και αν δεν μπορεις να φτιαξεις το ιδιο το logo απο πανω, δες το σαν ευκαιρια να κανεις καμια ωραια customia(προσεξε customια και οχι καγκουρια ;D) που να φαινεται πρωτοτυπη και καλογουστη...εγω εβαλα tree of life πχ αυτοκολλητα βινυλλιου για να καλυψω τα κλασσικα dots σε μια κιθαρα και μετα απο δυομιση χρονια ακομα αντεχουν και φαινονται σουπερ....σκεψου το..... 8).

Dreamdancer είπε:
Aυτοκολλητα βινυλιου συμφωνω.... ειναι πολυ ομορφα(ουτε βερνικια ουτε τιποτα αλλο).Ακομα και αν δεν μπορεις να φτιαξεις το ιδιο το logo απο πανω, δες το σαν ευκαιρια να κανεις καμια ωραια customia(προσεξε customια και οχι καγκουρια ;D) που να φαινεται πρωτοτυπη και καλογουστη...εγω εβαλα tree of life πχ αυτοκολλητα βινυλλιου για να καλυψω τα κλασσικα dots σε μια κιθαρα και μετα απο δυομιση χρονια ακομα αντεχουν και φαινονται σουπερ....σκεψου το..... 8).

Δεν υπάρχουν τόσο μικρά γράμματα, μ'ενδιαφερει αν υπαρχει κατι σε φαση οπως τα αυτο κολλητα της dimarzio, .....καπακια εστω και χωρίς τα γράμματα υπάρχουν?

Γραμματα υπαρχουν και κοβονται. Απλα επειδη ειναι μικρα και μπελας για εκεινον που θα τα φτιαξει και ταυτοχρονα  μικρο το κερδος  του απλα δεν ασχολουνται. Εγω στις κατασκευες μου γραμματα βινυλιου βαζω ιδια σε μεγεθος περιπου (ισως ελαχιστα πιο μεγαλα) με αυτα που θες, και επειδη ξερω οτι ειναι μπελας οταν τα παραγγελνω τους λεω οτι θα τα καθαρισω ο ιδιος για να μην με αρχισουν στις δικαιολογιες. Το προβλημα ειναι η ποσοτητα. Εκει μπορει οντος να μην σου βγαλουνε δυο λεξεις.

Εννοούσα  να περασει τα γραμματα απο πανω σαν προστασια.

Lettraset. Έψαχνα χθες απεγνωσμένα να βρω από αυτά για να βάλω ένα σημάδι πάνω σε ένα γυαλάκι. Δεν ξέρω αν κολλάνε σε άλλη επιφάνεια πλην χαρτιού - δεν βρήκα. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα?

harilatron είπε:
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα?
χαχαχχαχχχααααχχχχαααααχχααααα ;D ;D ;D ;D ;D

marathon είπε:
χαχαχχαχχχααααχχχχαααααχχααααα ;D ;D ;D ;D ;D
Τι γελάς ρε παλιόγερε?  ;D

Instant Lettering can be applied to any smooth surface - paper / board / plastics / metal / glass / acetate / even linen and silkLetraset's unique adhesive ensures strong adhesion to all surfaces - the letters wll never peel off once applied

Carefully researched letter frequencies mean the greatest possible economy from your Letraset sheets

The tough, pliable ink film resists cracking when applied even to rough surfaces

Once applied Instant Lettering will resist damage from normal studio handling

Read more: http://www.letraset.com/shopcontent.asp?type=info-transfers#ixzz2nq8eJZXH

harilatron είπε:
Τι γελάς ρε παλιόγερε?  ;D
έχω να δώ τέτοια....από το 1985! ;D ;D

Άεε που το λέει ο άνθρωπας..."Once applied Instant Lettering will resist damage from normal studio handling"

...δεν λέει για metal!!!! ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
έχω να δώ τέτοια....από το 1985! ;D ;D

Άεε που το λέει ο άνθρωπας..."Once applied Instant Lettering will resist damage from normal studio handling"

...δεν λέει για metal!!!! ;D ;D ;D
Κι εγώ από το 1985 έχω να δω αλλά αυτή είναι όλη η μαγεία μου. Ότι Δεν Ξεχνώ.  ;D

harilatron είπε:
Ότι Δεν Ξεχνώ.  ;D
...και εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω....πόσα λεφτά έχω δώσει για δαύτα! ;D

έχω να δώ τέτοια....από το 1985! Grin Grin
Υπερβολες ... ;D Ακομα κυκλοφορουν.Σε βιβλιοπωλεια "τρυπες" συνοικιακα ,τα εχουν κατω απο 5cm σκονη (τωρα αν κολλανε ακομη τα γραμματα ειναι αλλη ιστορια)....

droneblack είπε:
Υπερβολες ... ;D Ακομα κυκλοφορουν.Σε βιβλιοπωλεια "τρυπες" συνοικιακα ,τα εχουν κατω απο 5cm σκονη (τωρα αν κολλανε ακομη τα γραμματα ειναι αλλη ιστορια)....
Αρα καταλήγουμε σε γράμματα βινυλίου???  τι κόστος έχει αυτό?

Αρα καταλήγουμε σε γράμματα βινυλίου???  τι κόστος έχει αυτό?
Εγω δεν μπορω να σου πω με σιγουρια ,τελευταια φορα που πηρα ειχαμε δραχμες και  νομιζω κοστισαν 250. Το υπολογιζω στο 5ευρω κοντα, στις μερες μας.

droneblack είπε:
Εγω δεν μπορω να σου πω με σιγουρια ,τελευταια φορα που πηρα ειχαμε δραχμες και  νομιζω κοστισαν 250. Το υπολογιζω στο 5ευρω κοντα, στις μερες μας.
Sorry αυτά που ακριβώς τα βρίσκει κανείς? υπάρχουν ας πούμε στο amazon?

Σε καποιο βιβλιοπωλειο και ισως σε καποιο καταστημα με ειδη ζωγραφικης -αγιογραφιας,μπορεις να ρωτησεις ακομα και σε καταστημα πλαστικομοντελισμου κτλ.

Trending...

Νέα θέματα

Back