- Πόντοι
- 16
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Kι όμως δεν είναι έτσι! Αν εξαιρέσεις μια περίοδο που υπήρχαν απεργίες από τους τελωνειακούς, Αμερική και USPS International Express = εγγύηση!kabamaru-x- είπε:ειναι καθαρα πως θα σου κατσει...
Είσαι πολύ πίσω. Εμένα μου τα στέλνουν όλα αντικαταβολή χωρίς καν να μπαίνω στο ebay. αν βρουν κάτι που με ενδιαφέρει απλά μου το στέλνουν. Και μου κάνουν και 30% έκπτωση.fleamail είπε:Eγώ που λέτε τις προάλλες πάνω που πήγαινα να bidαρω κάτι στο ebay χτυπάει το κουδούνι και τι να δω?? Είχε φτάσει πριν καν το χτυπήσω! God bless america 8) ;D
Όχι καθώς στην Ιαπωνία δεν έκανε καμιά επιτυχία, οπότε το έφαγε η λήθη. Κοινώς δεν βγαίνει και δεν υπάρχουν ούτε οι κασέτες στο εμπόριο. Στο emule πάντως μέχρι πρόσφατα κάποιος το είχε στα ελληνικά. 28 επεισόδιαHolystone είπε:Φίλε kabamaru-x- φοβερός.
Καλά, εσυ που τα πέτυχες; Εγώ θυμάμαι που το πέρναμε σε κασέττες βίντεο VHS. Ξέρεις αν κυκλοφορούν σε DVD ρε συ;; ???
lol,
πριν από έναν χρόνο περίπου μου συνέβη κάτι αντίστοιχο με την Fed-Ex στην Αθήνα, είχα παραγγείλει κάτι από thomann.de το είχαν στείλει οι άνθρωποι, μου είχαν δώσει τον αριθμό της φορτωτικής για να μπορώ να κάνω tracking την παραγγελία μου, είχε έρθει Αθήνα, το έστειλαν Γιάννενα, ξέχασαν ότι το έστειλαν Γιάννενα, το έψαχνα ο έρμος, έλεγαν ότι δεν ήρθε ακόμα, ότι σε κάποια αποθήκη θα είναι, ότι δεν μας ειδοποιήσαν κ.λ.π. Και την ίδια μέρα που το έψαχνα, μου τηλεφωνεί ο τυπάκος με την μεταφορική από τα Γιάννενα και μου λέει "τι ώρα να έρθω να σας δώσω το δέμα σας"; Όρνια....
Οπότε ξεκίνα ανάποδα, πάρε τηλ. ή στείλε email στην Γερμανία να μάθεις πότε, τι και πως. Ελπίζω να μην έχει φτάσει στην Ουγκάντα και να το παραλάβεις σύντομα.