hwept αυτα που λές παραπάνω δεν ειναι απλα πολύ σωστά. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έχουν τα πράγματα. Εφόσον είναι και το επάγγελμα μου αυτό, θα ήθελα να θίξω 1-2 πραγματάκια... Δηλαδή: ο τεχνίτης/κατασκευαστής/πωλητής κλπ κλπ που υπάρχει ανα τον κόσμο, πρεπει πλέον να αντιληφθεί την δύναμη που προσφέρει η internet-ική διαφήμιση. Στο εξωτερικό το έχουν καταλάβει και πάρα πολύ καλά (δείτε thomann και τι λεφτά βγάζει από τις online πωλήσεις). Στην Ελλάδα όμως ελάχιστοι έως απειροελάχιστοι έχουν καταλάβει αυτή τη δύναμη και τι μπορεί να κερδίσουν. Γιατι δεν δίνουν βάση. Ο Γαβριήλ έχει πάρει μυρωδιά και έχει σηκώσει ένα καλό site αλλά ημιτελές... έχει πολύ δουλειά ακόμα και λείπουν απο μέσα samples και πληροφορίες....hwept είπε:Αντε και ριξαμε. Αντε και ειπαμε "Μπραβο !! stave ταμπουρα και στο Ελλαντα, πολυ ενδιαφερον"
Μετα τι? Τίποτα
Ουτε πληροφορίες για το τι ταμπουρα φτιάχνονται ? απο τι ξύλα? με τι μεταλλικα μερη ? τι δυνατότητες υπάρχουν ? τι φινιρισματα προσφερονται ? ουτε μια πληροφορια, ουτε ακουστικα δειγματα, ουτε εδρα, ουτε τιμες. ΤΙΠΟΤΑ.
Συγνωμη αλλα ολο αυτο εμενα μου αποπνεει ελληνικη προχειροτητα και νοοτροπιες περασμενων δεκαετιων. Το καθε **** custom drum shop του εξωτερικου εχει ενα σοβαρο site που δινει πληροφοριες και παρουσιαζει πληρως το προιον, τις μεθοδους, τις επιλογες, τον κατασκευαστη, κλπ κλπ
Κριμα. Μεχρι προτεινος πιστευα οτι μονο ενας φτιαχνει τυμπανα στην Ελλαδα (ξερετε ποιος) τελικα υπαρχουν και αλλοι. Τα site τους ομως ειναι για κλαματα. Νομιζω θα πρεπει να αντιληφθουν, οτι πλεον το site ειναι ισως το πιο σημαντικο μεσο προωθησης της δουλειας τους.
Ολα αυτα τα λεω σαν αφορμη για κατι καλυτερο και οχι για να κραξω. Γιατι πραγματικα θα ηθελα να εχω την επιλογη να κοιταξω για ενα custom τυμπανο απο Ελληνα κατασκευαστη και οχι απο το internet.
Offtopic:beeros05 είπε:Μη συγκρίνουμε τον Thomann με ελληνικά μαγαζιά γιατί είναι ΜΟΝΟ online shop
O beeros καλα τα λεει βεβαια και απο την παρεμβαση του νεου μελους ΗΛΙΑ ΛΕΜΟΥΡΟΥ καταλαβαινω οτι διερευνιτικο στυλ εχει το thread του .Πραγματι ας κανουμε λιγο υπομονη hewept φιλε μου δεν χαθηκε ο κοσμος και εσυ καλα τα ειπες αλλα ο ανθρωπος τωρα ξεκιναει .ΕΙΔΟΜΕΝ .hwept είπε:Δεν συγκρινουμε το Thomann με το φιλο Λεμουρο. Συγκρινουμε τη νοοτροπια αντιστοιχων μικρων κατασκευαστων με τη νοοτροπια των Ελληνων οσον αφορα την προβολη τους στο ιντερνετ.
Και οπως σωστα λεει ο beeros , σιγουρα πρεπει να πας απο κοντα για να δεις, να πιασεις, να συζητησεις. Aλλα κατα τη γνωμη μου ειναι αδιανοητο εν ετη 2011 να μην υπαρχει πρωτιστως ολη η πληροφορια σε ενα site
αυτό ακριβώς!!! και λόγω του ότι είναι χειροποίητο πράμα δεν ύπαρχει λόγος για ηχητικό δείγμα...(εκτός και αν πουλάς στο εξωτερικό) αλλά και ενα price list καλό θαταν να υπήρχεvagelism είπε:Προσωπικα περα απο ενδεικτικες τιμες...δεν μου λειψε κατι... απο το site του φιλου.
Ουτε ηχητικα δειγματα ουτε τιποτα..{και τι να τα κανεις αλλωστε}
Η επομενη κινηση νομιζω ειναι για οποιον τον ενδιαφερει ενα ραντεβου και να τα "ακουσει-νιωσει " απο κοντα .
Οσο και καλο site να εχεις...αν δεν πας απο εκει...