- Πόντοι
- 98
Σώπα ρε...Για μούρη τους έχουν όλους... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Κάτσε ρε φίλε ..!πήρες φόρα και όποιον πάρει ο χάρος..
Τραγούδι χωρίς drums είναι φαγητό χωρίς αλάτι!τρτώγεται αλλά συνήθως είναι άνοστο!Βέβαια και το αλάτι μόνο του δεν λέει και τίποτα' date=' αλλά και τα δυο μαζί κάνουν το τέλειο συνδιασμό!!
(μήπως πείνασε κανεισ??)
ΣΤΟ περίπου τα συγκροτήματα που ψάχνω είναι: ξύλινα σπαθιά,τρύπες,φόβοι του πρίγκιπα,Δημιτριάδης,κίτρινα ποδήλατα,μάσκες,υπόγεια ρεύματα κ.α.
Δεν ξέρω πως τα κρίνετε εσείς αυτά αλλά εγώ αυτά ψάχνω!
Πρ΄γματι δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα βγάλει κανείσ , αλλά χρειάζεται χρόνο και υπομονη..που δεν υπάρχουν πάντα και ταδυο!
Αντε από δω πέρα σκατόφλωροι που γράφετε (γράφατε...) μουσική για κοριτσάκια....icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
ΡΕ Παναγιότη, τι έχουν τα κοριτσάκια και τα προσβάλεις έτσι..??
Χαλάρωσε λίγο, η μουσική δεν είναι γέννους αρσενικού ή θηλυκού![/quote']
Μολις μας συνηθησεις, θα δεις οτι κανουμε χαβαλε, δεν τα λεμε ολα σοβαρα :wink:
Κανεις δεν πιστευει οτι ο drummer ειναι "κατωτερο" μελος σε ενα συγκροτημα, μην σου πω οτι συμβαινει το αντιθετο.
Μια χαρα ειναι αυτα που ψαχνεις-ο καθενας εχει τα γουστα του.
Καλο ψαξιμο-δυστυχως εγω δεν μπορω να βοηθησω!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ραγούδι χωρίς drums είναι φαγητό χωρίς αλάτι!τρώγεται αλλά συνήθως είναι άνοστο!
Είδες??Έγραψα πάλι!!Μα πες μου' date=' όχι πες μου, έχω άδικο?!?![/quote']
Ναι.
Τώρα τι θες??Μήπως' date=' λέω μήπως να σου στείλω και εσένα ένα κομματάκι από τη σπεσιαλιτέ μου??[/quote']
Ναι.
Τώρα τι θες??Μήπως' date=' λέω μήπως να σου στείλω και εσένα ένα κομματάκι από τη σπεσιαλιτέ μου??[/quote']Μήπως, λέω μήπως να χαλαρώσεις λίγο και να μην αρπάζεσαι λες και σου είπαν τίποτα για τη μανούλα σου; Αφού είσαι καινούρια στο forum, δεν τρέχει και τίποτα αλλά το κλίμα εδώ είναι κάπως έτσι, με αστειάκια (καμιά φορά τραβηγμένα), τη λέει λίγο ο ένας στον άλλο και τέτοια.
Όπως λένε και στο Αμέρικα, GET USED TO IT! :wink:
Moνο ο Νιτσε ηξερε...Και ο κακομοιρος τρελλαθηκε!Υ.Γ. ¶βυσος η ψυχή της γυναίκας..
Ναι.ΓΙΑΤΊ? έχεις καταφέρει εσύ να βγάλεις καμια άκρη??
Όχι' date=' δεν είσαι, αλλά δεν έχει να κάνει με το φύλο.Εγώ εδώ κάποιες φορές απορώ και με τον εαυτό μου(λες να είμαι η εξαίρεση??)!
Σωστά.(καλά όχι οτι οι άντρες είναι καλύτεροι..αλλά λέλε τώρα)
Έλα τώρα δε χρειαζόταν να το διευκρυνήσεις....Εγώ μιλάω σοβαρά πάντως.
Χαρά κούλαρε λίγο...όπως είπε και ο forensick αστειευόμουν....Drums και μπάσο είναι τα βασικότερα όργανα σε ένα γκρουπ....Οι κιθαρίστες είναι για το μπούγιο.... :lol: :lol: Γίνεται να υπάρξει γκρουπ χωρίς rythm section; έκτος αν βγει ο κιθαρίστας και παίζει με μετρονόμο... :lol: :lol: :lol: Aλλά και πάλι τι θα βγει;; Λοιπόν και παλί κάνω πλάκα...Τελικά βρήκες κάτι;