Eλληνικά πετάλια κιθάρας στο εξωτερικό;

Ισως δεν με καταλαβες,καταρχην ο Cornish δεν εφτιαχνε τα multipedals μονο με δικα του κυκλωματα ( τα περισσοτερα ηταν απλα πεταλια BOSS τα οποια εβαζε μεσα στο "κουτι") ο JAM τα φτιαχνει.

Επισης ο Cornish πουλαει το φτηνοτερο multipedal του 3000 ευρω κατι που ο JAM σε διαβεβαιωνω δεν κανει  ;D

Με αλλα λογια ο JAM εχει ενα ΜΟΝΑΔΙΚΟ προϊον στην αγορα ΕΤΟΙΜΟ να αγοραστει απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ (εκτος κι αν θεωρεις οτι οποιοσδηποτε μπορει να μπει στη waiting list του Cornish & να πληρωσει μια περιουσια για 5 εφε.. ;D)

Το μονο αλλο multipedal που ξερω να κυκλοφορει ειναι το Carl Martin αλλα εχει 4 εφε ολα κι ολα.

Ναι δεν αντιλέγω, αλλά και πάλι πρωτότυπο

δεν είναι, έχει ξαναγίνει....

(στα περισσότερα έχει και δικά του πετάλια βέβαια)

Ελπίζω και ο Γιάννης να γίνει Cornish μια μέρα,

και να τα δίνει 3000  ;).

Ξαναλέω πρός αποφυγήν παρεξιγίσεως

όποια εμπειρία είχα με πετάλια Jam ήταν άριστη.

Όχι απλώς έχει ξαναγίνει,αλλά η ιδέα είναι τουλάχιστον 25 ετών:

ue300.JPG

Μια φωτογραφία από ένα Ibanez UE-300 του 1982.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου... ;D για ΤΩΡΑ  ,ρε παιδια (εν ετη 2008) μιλαμε... ;D ΑΛΛΟΣ κατασκευαστης που να προσφερει 5-14 πεταλια μαζι σε ενα σασι ΔΕΝ υπαρχει...

Kαι πάλι άλλο το 3 σε 1 banez και άλλο του jam που βάζεις ότι θες (και μη jam αν δε κανω λάθος)

και μιλαμε και για αστειο μεγεθος - φοβερη εργονομια. ασε που αν θελεις μπορεις να βγαλεις τα κυκλωματα απο οτι πεταλι θελεις και ο jam σου φτιαχνει ενα multipedal μ αυτα.

zappa είπε:
Εντάξει μη λέμε και ό,τι θέλουμε.

Το multipedal είναι μια ιδέα που υλοποίησε

πρίν κάποια χρόνια ο cornish αν θυμάμαι

καλά, σε μια tube pedalboard που έφτιαξε

για χάρη του gilmour και μετά και για αρκετούς

άλλους.
++++++10000

Ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια και την κριτική στα πετάλια μας γιατί τα λαμβάνουμε υπόψιν και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί των αλλοδαπών προϊόντων.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται πολλά παραπάνω από ένα ηχητικά καλό προϊόν για να γίνει κάποιος εγχώριος κατασκευαστής γνωστός στο εξωτερικό.

Η προώθηση/διαφήμιση είναι ίσως το σημαντικότερο...

Την Κυριακή που μας πέρασε έγινε η SHG31, ίσως η μεγαλύτερη έκθεση μουσικών οργάνων/εξοπλισμού στη γειτονική Ιταλία, στην οποία συμμετείχαμε εγώ και ο Jam. O Γιάννης (Jam) είχε λάβει μέρος και στην περσινή αντίστοιχη έκθεση έχοντας σχετική εμπειρία ενώ για μένα ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα στην συγκεκριμένη έκθεση η οποία μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σχετικά με την παραγωγή/οργάνωση και τη συμμετοχή του κόσμου. Ερασιτέχνες/επαγγελματίες μουσικοί,μαγαζιά,περιοδικά και εταιρίες ήταν εκεί για να δουν/δοκιμάσουν ή και να αγοράσουν ξένα προϊόντα αλλά και προϊόντα κυρίως Ιταλών κατασκευαστών. Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από την έκθεση αν και η κυρία που τράβηξε τις περισσότερες δεν έχει σχέση με το σπορ οπότε be kind...Περισσότερες θα ανεβάσει σύντομα ο Jam.

(ελπίζω οι modulators να μην έχουν πρόβλημα που θα βγω λίγο offtopic με την ύπαρξη φωτό στο συγκεκριμένο θέμα)

Ξεκινάω με μια φωτογραφία από ψηλά που δείχνει το μέγεθος του χώρου και της συμμετοχής . Φανταστείτε ότι αυτό που έχει πιάσει ο φακός δεν είναι ούτε το μισό.

h1tig0c8b6pmqrvbhdbr.jpg

Διάσημες καινούργιες καθώς και μεταχειρισμένες(vintage) κιθάρες και ενισχυτές είχαν φυσικά την τιμητική τους. Απ ότι μου φάνηκε υπήρχε μία σχετική προτίμηση σε lp κιθάρες - τις έβλεπες παντού.

89wszg39gtjp237awivz.jpg

fj22p3lpiornf1r9hb10.jpg

t2mucgjnqw6aysvcgk6h.jpg

ezvo6gesk2chs8yzx229.jpg

n2dhu33j5sa2zjp0z2i9.jpg

28uoydiyfqn3jj50x9vg.jpg

Αλλά αυτό που είχε πραγματικά ενδιαφέρον, τουλάχιστον για μένα, ήταν οι δημιουργίες των μικρότερων σε κλίμακα κατασκευαστών πεταλιών και ενισχυτών.

Τα αρκετά γνωστά ιταλικά πετάλια LAA custom

ecxijo22l3di3wgq58fc.jpg

Τα kasleder από την Ουγγαρία. Τα παιδιά ήταν πραγματικά πολύ φιλικοί και συζητήσιμοι

em7gprn3qd8ztqq2p22g.jpg

Εμείς...

tqqvcsv2awgc1c39v0cb.jpg

o0fhfdb1ra2iuuu18t29.jpg

Αλλά και οι κατασκευαστές ενισχυτών δεν πήγαν πίσω...

Έχουμε και λέμε:

οι διάσημοι Masotti

b7bsmuathtd2xldlytb2.jpg

οι Bulk

xc9cdc0t437qg352t1ec.jpg

οι "heavy" BRB8

o8gw7ma8wu9657x9gq9q.jpg

και οι Madcat (όχι Badcat) εκ των οποίων το μοντέλο ΚΤ45 = κλώνος του Marshall JTM45 μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και τους ευχαριστούμε θερμά που μας τον δάνεισαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

9ankjgqz0ee86qt61105.jpg

s45a6mkn3poa91rpr1we.jpg

Οι δύο τελευταίες φωτό είναι ενός ανθρώπου ,που ήταν χαλαρά η μεγαλύτερη ατραξιόν της έκθεσης, την ώρα που δοκιμάζει τα πετάλια μας... Μιλάμε για απόγονο του Jimi Hendrix σε άνεση και έκφραση... Κρίμα που το παίξιμό του δεν ήταν αντάξιο της σκηνικής του παρουσίας διαφορετικά θα τον είχαμε προσλάβει... ;D

jholw86a3r1tpk769adt.jpg

i5mo2sbht3ykopv8ep7v.jpg

Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν φαίνονται πλέον, αφου αφαιρέθηκαν απο τη σελίδα που είχαν ανεβάσει τα λινκ. - yameth

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστουμε Χρησταρααααααααααααααα!!!  ;)

ΥΓ: τι βλεπω γιατρέ μου??? Το Ziggy απο μωβ εγινε μωβ-ασπρο??? Ιεροσυλία!!!!  ;D

Freedom είπε:
Ευχαριστουμε Χρησταρααααααααααααααα!!!  ;)

ΥΓ: τι βλεπω γιατρέ μου??? Το Ziggy απο μωβ εγινε μωβ-ασπρο??? Ιεροσυλία!!!!  ;D
Σιγά! To "νέο" Ziggy τα σπάει!  :P ;D ;D ;D ;D

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, και σε ανώτερα!  ;)

Καλή συνέχεια Χρηστάκο, το νέο look του Ziggy θα επηρεάσει σίγουρα το λιγοστό μου ύπνο! ;D

Άιντε να δούμε και το νέο Ziggy LTD που θα τα "χώνει" λίγο παραπάνω...   ;) Ανυπομονώ!  :)

Παντως απο χθες τα πεταλια του JAM πωλουνται και απο τον "ναο" του VINTAGE & RARE GTRS στο LONDON....

Αντε και εις ανωτερα!

Kαι υπήρξε και ανακοίνωση στην Gear Page από τον αντιπρόσωπο Βόρειας Αμερικής και Καναδά!!! Και λέει ότι πολύ προσεχώς θα τα δώσει σε μερικά επιλεγμένα μαγαζιά, με το καναδέζικο 12th Fret να έχει ήδη συμφωνήσει!  8) 8)

Άντε να δω και τα επιτεύγματα όλων των παιδιών (Jam, Εlectrictabs, Telegun) σε βιντεάκια του Proguitarshop κι ας πιθάαααααααανω!!!  ;D

odis13 είπε:
, ίσως με μαγαζιά τύπου JAM guitars ή Vintage and Rare London/Bath κλπ που ασχολουνται με high end προιόντα.

Aντε!

longshadow είπε:
Το έχω παίξει!!... ;D (...and I loved it!)
Εγώ το έχω όπως και ΟΛΗ τη σειρά!!!! :P :P :P :P

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη, μπράβο

zappa είπε:
Εγώ το έχω όπως και ΟΛΗ τη σειρά!!!! :P :P :P :P

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη, μπράβο
Τους μπέρδεψες zappa...για το Ziggy μιλάει ο Longshadow. ;)

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, καλές δουλειές και καλά ανοίγματα στην παγκόσμια αγορά. :)

Mήπως η πρώτη πρόταση του zappa αναφέρεται στο ziggy και η άλλη στην επιτυχια του JAM?

odis13 είπε:
Mήπως η πρώτη πρόταση του zappa αναφέρεται στο ziggy και η άλλη στην επιτυχια του JAM?
Ναι, ίσως. Δεν το κατάλαβα με την πρώτη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα