- Πόντοι
- 18
Καλησπέρα! Τελευταία με έχει προβληματίσει ένα θέμα που έχω με τη διάρκεια των χορδών στην ηλεκτρική μου. Παίζω με elixir 10αρες τα τελευταία 2 χρόνια,(συγκεκριμένα με αυτές http://www.thomann.de/gr/elixir_12052.htm) και πάντα ήμουν ευχαριστημένος από κάθε άποψη(ήχος/διάρκεια) .Παρά τις πολλές ώρες χρήσης ,απαιτούσαν αλλαγή κάθε 2-2.5 μήνες! So far so good.Πριν μια βδομάδα πήρα ένα νέο σετ για να βάλω στην κιθάρα μου και μετά από 2 μέρες παιξίματος οι χορδές του νέου σετ είχαν σκουριάσει(οι 3 κάτω κυρίως) και ήταν για αλλαγή!Υπέθεσα ότι είναι μια απλή σύμπτωση και πήγα πάλι στο μαγαζί απ'όπου ψωνίζω για να πάρω καινούριο σετ. Αφού τις αντικατέστησα κι έπαιξα μία μέρα,οι χορδές ΠΑΛΙ ήταν για πέταμα έχοντας την ίδια ακριβώς φθορά με την προηγούμενη φορά.Αυτό μας κάνει...30 ευρώ εντός 4 ημερών για ΧΟΡΔΕΣ και κυρίως έντονο προβληματισμό για το συμβάν.. >
Πρώτη μου σκέψη ήταν να στείλω ένα mail στην elixir όπως κι έπραξα ,αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.
Ειλικρινά θα ήθελα την γνώμη σας για το τι μπορεί να φταίει και αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία,θα ήταν χρήσιμο να την καταθέσει. Ευχαριστώ!

Πρώτη μου σκέψη ήταν να στείλω ένα mail στην elixir όπως κι έπραξα ,αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.
Ειλικρινά θα ήθελα την γνώμη σας για το τι μπορεί να φταίει και αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία,θα ήταν χρήσιμο να την καταθέσει. Ευχαριστώ!