Τιμά για άλλη μία φορά τη συζήτηση - αυτή τη φορά αναδρομικά.Τι εννοείς;....και ξαφνικά σταμάτησαν οι παπαριές...... 8)
Δεν είδες αντίλογο διότι η μεταφορά του θέματος στο "Περί Ανέμων και Υδάτων" δείχνει μία στάση από την πλευρά του admin την οποία είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να συμμεριστούμε, μη δίνοντας συνέχεια (ψιλά γράμματα για εσένα, ίσως...).Εγώ δε χαμπαριάζω απο ειρωνίες.....αντίλογο δεν είδα στα σοβαρά επιχειρήματα του.....αν τιμώ ή όχι τις συζητήσεις άσε να το κρίνουν όλοι...άλλος είπε άλλωστε σε υποτιμητικό τόνο "αυτο το θέμα θα έπρεπε να είναι στο περι ανέμων" σε κάποιον άλλο.
ακριβως και επειδη δεν ξερεις να σου πω εξω απο τα δοντια, εν κατακλειδι & με ΜΙΑ φραση τι ΔΕΝ θελουν οι "διαμαρτυρομενοι" "φοιτητες" (απο οτι βλεπεις και τα δυο σε εισαγωγικα) να γινει..Δεν ξέρω τι είναι ολα αυτα τα κινήματα στην ελλάδα περί παιδείας -εξάλλου ούτε ζω ούτε φοιτητής είμαι πλέον εκεί- ούτε είμαι εδώ για να δείξω ότι τα ξέρω όλα
σιγα μην εγινε και ..πραξικοπημα....εξαλλου ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ πας,θα ΦΑΣ και καμμια ΨΙΛΗ τι περιμενεις δηλαδη να σε κερασουν οι μπατσοι καφεδακι & περγαμοντο....? η να βγαλουνε αυτοι την...Barbie & οι διαδηλωτες τον......John-John & να κανουν...αγαπητσες...?:lol: αν δεν θες να τις φας μη πας στη διαδηλωση ΤΟΣΟ απλο ειναι ...αχ,...αδελφεψαν και οι διαδηλωτες στους αθλιους καιρους που ζουμε..ουτε μια σφαλιαριτσα δεν αντεχουν... :lol: :lol:25000 φοιτητές αν θυμάμαι σωστά -γραφείου ροιτερ πληροφορία- που κατέβηκαν σε μία πορεία στο κεντρο της Αθήνας, η οποία συν τοις άλλοις, σε σχ'εση με άλλες πορείες, πνίγηκε στο αίμα..
1)ακριβως και επειδη δεν ξερεις να σου πω εξω απο τα δοντια' date=' εν κατακλειδι & με ΜΙΑ φραση τι ΔΕΝ θελουν οι "διαμαρτυρομενοι" "φοιτητες" (απο οτι βλεπεις και τα δυο σε εισαγωγικα) να γινει..Δεν ξέρω τι είναι ολα αυτα τα κινήματα στην ελλάδα περί παιδείας -εξάλλου ούτε ζω ούτε φοιτητής είμαι πλέον εκεί- ούτε είμαι εδώ για να δείξω ότι τα ξέρω όλα
απλα δεν θελουν να τελειωσει το ΑΙΩΝΙΟ καθησιο και η ΑΚΡΑΤΗ κομματικοποιηση (αλλα και η ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ "παιδεια" που λαμβανουν) μεσα στα πορνεια που ονομαζουμε πανεπιστημια στην Ελλαδα.....
2)σιγα μην εγινε και ..πραξικοπημα....εξαλλου ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ πας,θα ΦΑΣ και καμμια ΨΙΛΗ τι περιμενεις δηλαδη να σε κερασουν οι μπατσοι καφεδακι & περγαμοντο....? η να βγαλουνε αυτοι την...Barbie & οι διαδηλωτες τον......John-John & να κανουν...αγαπητσες...?:lol: αν δεν θες να τις φας μη πας στη διαδηλωση ΤΟΣΟ απλο ειναι ...αχ,...αδελφεψαν και οι διαδηλωτες στους αθλιους καιρους που ζουμε..ουτε μια σφαλιαριτσα δεν αντεχουν... :lol: :lol:25000 φοιτητές αν θυμάμαι σωστά -γραφείου ροιτερ πληροφορία- που κατέβηκαν σε μία πορεία στο κεντρο της Αθήνας, η οποία συν τοις άλλοις, σε σχ'εση με άλλες πορείες, πνίγηκε στο αίμα..
δεν νομιζω να εχω δει ποτε μου διαδηλωση σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου στην οποια δεν πεφτει και λιγο ξυλο,ειναι μερος του συνολικου τζερτζελε... :lol: μη τρελλαθουμε κι ολας... :wink: (που να δεις στο Βερολινο,οπου ειναι η δευτερευουσα κατοικια μου,τι γινεται στις διαδηλωσεις...τρωει η μυγα σιδερο & το κουνουπι ατσαλι!! :lol:,κανεις διαδηλωτης ομως δεν βγαινει μυξοκλαιγοντας σαν πενταχρονο στην TV λεγοντας " μαμακα πηγα στη διαδηλωση και ηρθε ο αστυνομικουλης & με εκανε...ντα" α, αν μπορεις στειλε μου ακομα ενα κιλο κεφτεδακια γιατι αυτα που εστειλες τα εφαγαν οι συντροφοι....." :lol: )
Δεν καταλαβα ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ειναι ο λογος?? :lol:
Κανω και την πλακιτσα μου αλλα ΝΑΙ ' date='ΣΟΒΑΡΑ τα λεω.
Ως γνωστον στη ζωη THERE IS NO FREE LUNCH....[/quote']
οκ, οκ :lol: :lol:
Το παραπηρα σοβαρα
Αν θες παραταυτα, μπορω να πω την διαφωνια μου σε αυτα που ανεφερες :wink:
Απάντηση dimicupo:
G%##H*F#FK $%)$)%*@)*$%)@$ @f 4F @HF SEKFH SF $S(FU S$S F)FS$F
aoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoya