ElevenHeaven

Holystone

Μέλος
Πόντοι
48
Καλησπέρα σε όλους,

σε συνεχεια του ποστ εδω http://www.noiz.gr/index.php?topic=201835.0

που ποζαρει η CV μου με χάρη, ανεβαζω ενα κλιπακι improvisation σε ενα take jamm-αροντας.

Πριν σας πω πώς/ με τι/ κτλ για την ηχογραφηση και το παιξιμο, θα ηθελα τα σχολιά σας (όλα είναι ευπροσδεκτα!!!)

Comment free!!!!

ElevenHeaven.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marioG542 είπε:
Πολυ ωραιο παιξιμο (μου θυμισε λιγο pink floyd η ατμοσφαιρα) και πολυ ωραιος "βρωμικος" ηχος! Μην μου πεις οτι ειναι του Bugera θα τρελαθω!!!  :o
Λοιπον, ο ήχος οχι μονο ΔΕΝ ειναι του Bugera, αλλά δεν είναι ουτε απο πεταλιερα κτλ, ούτε με miking.

Το signal flow ειναι: Vox amplug Ac 30 κουμπωμενο στην κιθαρα, καρφι στην εισοδο του macbook, και στο logic με λιγο eq/ reverb preset!

a94c_amplug_VOX_guitar_amp.jpg

Τζαμαρισμα με midi loop απο XLN drums, σε ενα take.

χαχαχαχα τι λες τώρα????!!!!

Πολύ ωραίος holystone, shine on η φάση :):)

Πολύ ωραίο, χαλαρωτικό αλλά ταυτόχρονα έχει και μια αγωνία!

isispelican είπε:
Πολύ ωραίο, χαλαρωτικό αλλά ταυτόχρονα έχει και μια αγωνία!
Ωραια προσεγγιση!

Να πω, πως επειδη απλά jamm-αρα, αφησα ενα pad να παιζει σε μια και μονο νότα...

Δεν πιστευα οτι μπορουσε να βγει σολο ή νοημα χωρις να αλλαξεις ακορντο (αν και οι εχοντες καλή θεωρία αντιλαμβανονται την αρμονια  ;))

Πολύ ωραίο και να φανταστείς μόλις άκουγα το Shine on You Crazy Diamond  :)

kbasilis είπε:
Πολύ ωραίο και να φανταστείς μόλις άκουγα το Shine on You Crazy Diamond  :)
Thanx ;)

αληθεια,

εκεινη την περιοδο που το εγραψα ακουγα πολύ pink floyd (συγκεκριμενα το dvd του live "pulse" του '93 νομιζω) και φαινεται οτι επηρρεαστηκα!!! Σε ενα δυο σημεια, νομιζω βαζω δυο γυρισματα του σολο του shine!! οπου ειναι εμφανες!!)

Ωραίο το σόλο!

Θυμίζει όντως λίγο Pink Floyd το στυλ, αλλά οι επιρροές μας φαίνονται πάντα στο παίξιμο μας. Ούτως ή άλλως τέτοιο παίξιμο αποζητούσε και το backing.  ;)

Το μόνο ίσως που θα ήθελα διαφορετικό, είναι η διάρκειά του. Θα το προτιμούσα μικρότερο.  :)

Μπράβο σου και καλή χρονιά!

geodimitri είπε:
Το μόνο ίσως που θα ήθελα διαφορετικό, είναι η διάρκειά του. Θα το προτιμούσα μικρότερο.  :)
Χαχα!

Να σου πω την αλήθεια και εγω!

Απλά τζαμαρα (και θεωρησα καλή τη συμβουλή του να ηχογραφεις τι γραφεις και να βλεπεις πως πας, τα λάθη κτλ)

Αλλά στο τελος οι φρασεις μου αρεσαν και δεν ασχοληθηκα περεταιρω με editing ;)

Και τωρα θα σας εξομολογηθω κατι...

Οπως εχω γραψει σε παλαιοτερο ποστ, απο το προηγουμενο μου περυσινο κλιπακι που ανεβασα, αν και παιζω κιθαρα απο τα 11 (σημερα 34) πάντα επαιζα ρυθμική κιθαρα:

Απο τα 18 με λαικα στου Ψυρρρη με τα αδερφια μου (μπουζουκι/κρουστα), μεχρι την metal μπαντα στο παλαι ποτε μαγαζι "Woodstock" στο περιστερι πιτσιρικάδες με μακρυα μαλλια (τωρα βλέπεις να ερχονται οι τρυπες  :P), εκατσα πια σοβαρα, να ασχοληθω με το να λύσω το αριστερο...

Ξερω, θα αναρωτιεστε "Καλά πλάκα κανεις;;;" Αλλά ειχα εφησυχαστει. Τον τελευταιο καιρο ασχολουμαι αρκετα με διαβασμα, ασκησεις, κλιμακες, κτλ, και ηδη νιωθω μεγαλη διαφορα στο αριστερο! Και σε δυναμη, και σε σταθεροτητα και stamina!!!

Λυπαμαι, που αφησα τοσο χρονο να περασει, αλλά οπως λεει ο Steve Vai "το μεγαλυτερο βημα ειναι να αποφασισεις τι θελεις να κανεις και να αρχισεις να το κανεις!!"

Οποτε, (να μην κουραζω), οι φρασεις αυτες για εμενα που δεν κατεβαινα κατω απο το 5ο ταστο, ειναι μεγαλη προοδος!!

ΥΓ(για αυτο ειπα στο πρωτο ποστ οτι θα σας πω μετα τα πως και γιατι, γιατι ηθελα την αντικειμενική σας αποψη, ασχετα το τι ειναι για εμενα ;) )

Ευχαριστω  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back