ELECTRONIC Drums Help

Blackjack

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Hello! Αποφάσισα να πάρω ηλεκτρονικά ντραμς και κατέληξα στα ROLAND TD-3KW (δεν θέλω να διαθέσω περισσότερα χρηματα) και μάλλον θα τα πάρω απο τον Thomann ( http://www.thomann.de/gr/roland_td3kwmds3c_komplett_vdrum.htm) . Εχω 2 ερωτήσεις:

1)Ξέρει κανείς άν το site είναι αξιόπιστο?

2)Τα ROLAND TD-3KW αξίζουν ή επειδή είναι τα φθηνότερα στην κατηγορία δεν είναι καλά?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το site είναι παραπάνω από αξιόπιστο.

για τα ROLAND TD-3KW μήπως θα ήταν καλύτερο να περιμένεις λίγο να πάρεις κάτι πιό καλό;

Υ.Γ. Καλωσήρθες στο φόρουμ :D

Το site είναι αξιόπιστο όπως λέει και ο contras αλλά και πολλοί ικανοποιημένα μέλη.

Το σετ που αναφέρεις και το οποίο αν πρόσεξες απεσύρθει, δεν είναι το Roland TD-3 αλλά διαθέτει pads Millenium τα οποία είναι φτηνότερα. Ρίξε μια ματιά στο φόρουμ. Εχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα.

Και για να είμαι πιό λεπτομερής, σου πρότεινα να περιμένεις, γιατί ένας γνωστός που έχει το συγκεκριμένο, μου είπε τα εξής:

1. έχει λέει πολύ bounce

και 2. όταν θες να κάνεις σκάσιμο στο πιατίνι και μετά να το πιάσεις (και καλά για να γίνει κοφτό), αυτό δεν σταματάει... Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβείς οι πληροφορίες που σου δίνω, γι αυτό καλύτερα ρώτησέ το κι εσύ, κυρίως αυτό με τα πιατίνια (αν σε χαλάει βέβαια...).

Έχει μια roland και στη μεσογείων, δίπλα από το Πεντάγωνο, υποθέτω θα μπορούσαν να σε διαφωτίσουν περισσότερο.

επειδή έχω το συγκεκριμένο μοντέλο,αυτό με τα πιατίνια ισχύει εν μέρει,δηλαδή πρέπει να το πιάσεις σε συγκεκριμένα σημεία για να σταματήσει,κυρίως στην άκρη.αυτό που δεν μου αρέσει στα τύμπανα αυτά,είναι ο ήχος του hi-hat,είναι λίγο ψεύτικος

επειδή έχω το συγκεκριμένο μοντέλο' date='αυτό με τα πιατίνια ισχύει εν μέρει,δηλαδή πρέπει να το πιάσεις σε συγκεκριμένα σημεία για να σταματήσει,κυρίως στην άκρη.αυτό που δεν μου αρέσει στα τύμπανα αυτά,είναι ο ήχος του hi-hat,είναι λίγο ψεύτικος[/quote']
Αν το τποστηρίζει το αντίστοιχο pad

................αυτό που δεν μου αρέσει στα τύμπανα αυτά' date='είναι ο ήχος του hi-hat,είναι λίγο ψεύτικος[/quote']
Η Αχίλλειος πτέρνα των φθηνών ιδίως μοντέλων, είναι τα πιατίνια (φυσικότητα). Και πάλι καλά να λέμε....

Το "κράτημα" στα πιατίνια δέν υποστηρίζεται απο τα Cymbal Pads (CY-8) (τα οποία ειναι στο σετ) υποστηρίζεται όμως απο τα Cymbal Pads (CY-6).

Τα cy-8 έχω,αυτά που έχει το σετ,δεν τα έχω αλλάξει και μπορώ να τα κόψω με το χέρι.θα το κοιτάξω πάντως για να μην λέω και μ@λ@κίες.

Eγω παντως πηρα ενα σετ td-3kw και του αλλαξα τα φωτα.Του αλλαξα ολα τα pad εβαλα 3 pd-85 ,kick drums (kd-85),snare(pdx8), πιατινια έβαλα 2 crash (CY-12 r/c),ride (CY-8 ) ,και hi-hat VG-11.

Ετσι ειμαι πληρης και εχω ενα αξιοπρεπες σετ για μελετη και οχι μονο...

Το "κράτημα" στα πιατίνια δέν υποστηρίζεται απο τα Cymbal Pads (CY-8) (τα οποία ειναι στο σετ) υποστηρίζεται όμως απο τα Cymbal Pads (CY-6).
Παιδιά, μην γράφετε ότι να ναι χωρίς λίγο ψάξιμο ...

Το κράτημα στα πιατίνια (ή 'choke' όπως λέγεται στα αγγλικά) φυσικά και υποστηρίζεται στο td-3 και στα πιατίνια cy-8, τα οποία άλλωστε διατίθενται μαζί με το μοντέλο. Για τα cy-6 δεν ξέρω αν το υποστηρίζουν, αλλά έτσι και αλλιώς έχουν αποσυρθεί από χρόνια, τα cy-8 είναι ο αντικαταστάτης.

Στ. Σαράφη 27 - 122 41 Αιγάλεω τηλ. 210 5698171 κοιτα και εδω για pintech. Θυγατρικη roland.πολυ φθηνοτερα με τρομερη αισθηση και ηχο.αν θες τα συνδυαζεις και με εγκεφαλο pintech ή roland!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back