Electronic Drums and EZdrummer..Help.!!

Mikko

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια σας παιδια...θελω να αγορασω ενα σετ ηλεκτρικα τυμπανα για καποιες εγγραφες που κανω στο σπιτι μου..και εχω μια ερωτηση..γινεται με τις υποδοχες midi in\out απο τα ηλεκτρονικα τυμπανα να ελεγχω το ezdrummer..δηλαδι να εχω συνδεμενο το σετ με το midi στη καρτα ηχου και να παιζω και να ακουγεται ο ηχος απο το ezdrummer..

Εαν τα Electronic Drums που θα αγορσεις, εχουνε midi out μια χαρα ειναι.

Μετα θελεις και μια καρτα ηχου, με χαμηλο latency γυρω στα 5-8 ms.

τα τυμπανα που θα αγορασω εχουν Midi in\out οποτε δεν παιζει προβλημα..?..και απο καρτα ηχου εχω την E-MU 0404 usb..

Υπαρχει καποιο προβληματακι με τις καρτες ηχου usb,fireware,οταν θελεις να παιζεις με VSTI οπως ειναι το  EZdrummer και αρκετα αλλα.

Οταν κατεβαζεις χαμηλα το latency της καρτας ηχου υπαρχει προβλημα.

Γενικα θελει ψαξιμο.

Φιλε μια χαρα θα εισαι, το θεμα ειναι τι θα παρεις ??

Εγω παιζω τυμπανα με τα πληκτρα μου.

Η καρτα σου ειναι μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα με latency.

Αν τα συνδεσεις ολα καλα και κανεις και τις αναλογες ρυθμισεις ολα θα πανε ρολοι.

good luck 8)

Παιδια μιλαω για καποια Millenium της πλακας αλλα σκεφτομαι οτι απο τιν στιγμη που δεν θα χειαζομαι τον ηχο τους η οτι δεν προκειται να παιξω πουθενα με αυτα..?..εγω κιθαριστας ειμαι απλα θελω να γραξω καποια πραγματα που θελω να παιζει ανθρωπος τα τυμπανα και οχι ο υπεροχος-αλανθαστος ντραμερ ο γλυκος μου υπολογιστης... :)

Δεν εχει και πολυ βαση αυτο που λες. Αν θες αλληθινο ηχο απο drummer πρεπει να εχεις και αληθινα τυμπανα, τωρα οσο για τον ρυθμο αν δεν τον θες να  ειναι σαν ρομποτ τον γραφεις και στα πληκτρα και πειραματιζεσε με το quantize. Στα λεω αυτα γιατι δεν το βρισκω να εχει τοση μεγαλη αξια να παρεις ηλεκτρονικα τυμπανα μονο και μονο για να πεζεις απο το ΕΖdrummer και που στην τελικη μπορεις να το κανεις και με ενα midi κλαβιε.

Θα εισαι μια χαρα πιστευω!

Πριν μια βδομαδα συνδεσα Millenium σε Ezdrummer με καρτα usb Πηασε 26 νομιζω ενος φιλου, και ολα κομπλε.

Το προβληματακι που ειχα εγω, ειναι οτι σε pentium 4 3.2gh me 2 Gb ram, η καρτα στο minimum latensy κλαταρε,

μετα το τεσταρα σε διπυρηνο παλι με 2 μνημη και εκατσε απροβληματιστα!

Μαλλον θεμα επεξεργαστη παιχτηκε δηλαδη αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

koxcygr είπε:
δεν το βρισκω να εχει τοση μεγαλη αξια να παρεις ηλεκτρονικα τυμπανα μονο και μονο για να πεζεις απο το ΕΖdrummer και που στην τελικη μπορεις να το κανεις και με ενα midi κλαβιε.
Σωστος ο παιχτης,εαν δεν παιζεις τυμπανα,παρε ενα καλο midi κλαβιε,

και με αρκετη εξασκηση θα γινεις super drummer.

Και τελος υπαρχει και το midi editor που κανεις οτι θελεις, με το ποντικι σου.

οπα ρε παιδια..δηλαδι μου λετε ποσ μπορω να κανω τα ιδια πραγματα με ενα midi παρα να βαλω εναν αν8ρωπο να παιξει τα τυμπανα..?..

Kατα την ταπεινη μου γνωμη ναι!! Εδω δεν μιλαμε για για αληθινα τυμπανα οπου θα εχουν σιγουρα καλητερη δυναμικη και σαφος πιο φυσικο ηχο, ο ηχος που θα εχεις ειτε απο τον κλαβιε ειτε απο τα ηλεκτρονικα τυμπανα θα ειναι ο ιδιος (ez.drummer). Τωρα σε αυτο που λες οτι μπορεις να κανεις τα ιδια πραγματα με τον κλαβιε η ενα drummer να σου πω οτι με τον κλαβιε και με το edit που μπορεις να κανεις στο midi μπορεις να πεξεις πραγματα που δεν μπορει να κανει ουτε ο καλυτερος drummer αφου το midi θα ακολουθησει πιστά οτι εντολη και να του δωσεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back