- Πόντοι
- 18
Τελικά ρε παιδιά τα μεταφορικά στο Thomann είναι δωρεάν στα 200 ή στα 300 ευρώ? Μπήκα πριν λίγο και έλεγε 299, ενώ καιρό τωρα διαβάζω στο Noiz ότι το πήγαν στα 200. Τι ισχύει τελικά?
Ο Θεός κι η ψυχή τους. Άγνωσται αι βουλαί των Ταχυμεταφορών Ελτά. Μια φορά έτυχε να μπορώ να παρακολουθήσω τη διαδρομή του πακέτου και είδα ότι έκανε να έρθει 3, μέρες απο Γερμανία-Αθήνα, 2 μέρες από Αθήνα-Ηράκλειο, και 5 μέρες από τις Ταχυμεταφορές Ελτά στο σπίτι μου (800 μέτρα).BillTrantos είπε:Παιδιά μια ερώτηση,για να μην ξεκινήσω νέο θέμα χωρίς λόγο.Αν παραγγείλω σήμερα 2 προϊόντα που είναι σε stock,σε πόσες μέρες θα μου έρθουν?
Έτσι όπως το θέτεις,δε διαφωνώ,αλλά το παράδειγμα του φίλου juan_de_viann τα λέει όλα.Έρχονται πακέτα στην Ελλάδα και χάνονται στα ΕΛΤΑ.Πουθενά δε γίνονται αυτά.odis13 είπε:Δε παιζει να σου ερθει κατι απο εξωτερικο μεσα σε 2 εργασιμες απο την ημερονια παραγγελιας εκτος αν πληρωσεις για το αναλογο express delivery. Και δεν αναφερομαι μονο στην περιπτωση της χωρας μας, σε οποιαδηποτε χωρα και αν βρισκεσαι, ακομα και εντος EU χρειαζονται παραπανω απο 2 μερες. Ενας πιο λογικος χρονος αναμονης ειναι 5 εργασιμες.
Αν μιλάς για παραγγελία απο thomann δεν έρχεται με ελτα-ταχυδρομεία..BillTrantos είπε:Εγώ στον Κορυδαλλό μένω,όπου γενικά υπάρχει θέμα.Μόλις μου έρθει το πακέτο θα σας πω πόσες μέρες έκανε.Η παραγγελία έγινε σήμερα,οπότε από αύριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες.
δεν "χάνονται"...απλά αργούν να ξεκινήσουν....BillTrantos είπε:Έρχονται πακέτα στην Ελλάδα και χάνονται στα ΕΛΤΑ.Πουθενά δε γίνονται αυτά.
Σωστός!oselifer είπε:Πολλά κακά λεγονται για τα Ελτά αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ατόμων που είναι πολύ ευχαριστημένοι και δεν έτυχε να το πουν γιατί το καλό συνήθως δεν το λες σε αντίθεση με το κακό..
Εγώ για παράδειγμα έχω λάβει κοντά στα 100 δέματα με ελτά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε χάθηκε ποτέ κάτι.
Κάποιες καθυστερήσεις έχουν υπάρξει αλλά απώλεια ποτέ.
Παίζει βέβαια ρόλο και η περιοχή που είσαι και είναι θέμα τύχης αν θα λειτουργούν σωστά τα ελτά της περιοχής σου.