Έλα απόψε στου Θωμάν...

juan_de_viann

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Τελικά ρε παιδιά τα μεταφορικά στο Thomann είναι δωρεάν στα 200 ή στα 300 ευρώ? Μπήκα πριν λίγο και έλεγε 299, ενώ καιρό τωρα διαβάζω στο Noiz ότι το πήγαν στα 200. Τι ισχύει τελικά?

Οτι διαβασες στο Thomann. Πριν λιγο καιρο ομως το ειχαν κατεβασει στα 200, ενας Θεος ξερει γιατι...

Είναι στα 300 τώρα, τον Μαίο είχα πάρει τελευταία φορά απο εκεί και τότε 300 ήταν, δεν γνώριζω αν κατέβηκε κάπου ενδιάμεσα  ;)

Πιθανώς να έγινε κάποιο λάθος γιατί και τότε που παρουσιάστηκε η έκπτωση δεν φαινόταν τελικά να ισχύει...όταν έκανες παραγγελία άλλα σου'λεγε.

Μάλλον trollare κανένας Παστίτσιος το site  ;D

Παιδιά μια ερώτηση,για να μην ξεκινήσω νέο θέμα χωρίς λόγο.Αν παραγγείλω σήμερα 2 προϊόντα που είναι σε stock,σε πόσες μέρες θα μου έρθουν?

BillTrantos είπε:
Παιδιά μια ερώτηση,για να μην ξεκινήσω νέο θέμα χωρίς λόγο.Αν παραγγείλω σήμερα 2 προϊόντα που είναι σε stock,σε πόσες μέρες θα μου έρθουν?
Ο Θεός κι η ψυχή τους. Άγνωσται αι βουλαί των Ταχυμεταφορών Ελτά. Μια φορά έτυχε να  μπορώ να παρακολουθήσω τη διαδρομή του πακέτου και είδα ότι έκανε να έρθει 3, μέρες απο Γερμανία-Αθήνα, 2 μέρες από Αθήνα-Ηράκλειο, και 5 μέρες από τις Ταχυμεταφορές Ελτά στο σπίτι μου (800 μέτρα).

Ασε πια απεργίες, πορείες και λοιπά.  Τρέχα γύρευε λοιπον. Κανονικά τα φέρνουν σε 5 εργάσιμες ...

Κανονικά αν υποθέσουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα του Δυτικού κόσμου ( ;D ),δε θα έπρεπε να κάνει 2 εργάσιμες?

Προκύπτει από το ότι σε όλες τις χώρες που λειτουργούν με ένα στοιχειώδη προγραμματισμό,όταν κάτι φεύγει από μια χώρα της Ε.Ε για να πάω σε μια άλλη χώρα της Ε.Ε δεν κάνει 3 μέρες να πάει και μετά να χάνεται στα εκάστοτε ΕΛΤΑ της κάθε χώρας.Από εκεί προκύπτει φίλτατε.

Δε παιζει να σου ερθει κατι απο εξωτερικο μεσα σε 2 εργασιμες απο την ημερονια παραγγελιας εκτος αν πληρωσεις για το αναλογο express delivery. Και δεν αναφερομαι μονο στην περιπτωση της χωρας μας, σε οποιαδηποτε χωρα και αν βρισκεσαι, ακομα και εντος EU χρειαζονται παραπανω απο 2 μερες. Ενας πιο λογικος χρονος αναμονης ειναι 5 εργασιμες.

odis13 είπε:
Δε παιζει να σου ερθει κατι απο εξωτερικο μεσα σε 2 εργασιμες απο την ημερονια παραγγελιας εκτος αν πληρωσεις για το αναλογο express delivery. Και δεν αναφερομαι μονο στην περιπτωση της χωρας μας, σε οποιαδηποτε χωρα και αν βρισκεσαι, ακομα και εντος EU χρειαζονται παραπανω απο 2 μερες. Ενας πιο λογικος χρονος αναμονης ειναι 5 εργασιμες.
Έτσι όπως το θέτεις,δε διαφωνώ,αλλά το παράδειγμα του φίλου  juan_de_viann τα λέει όλα.Έρχονται πακέτα στην Ελλάδα και χάνονται στα ΕΛΤΑ.Πουθενά δε γίνονται αυτά.

Πολλά κακά λεγονται για τα Ελτά αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ατόμων που είναι πολύ ευχαριστημένοι και δεν έτυχε να το πουν γιατί το καλό συνήθως δεν το λες σε αντίθεση με το κακό..

Εγώ για παράδειγμα έχω λάβει κοντά στα 100 δέματα με ελτά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε χάθηκε ποτέ κάτι.

Κάποιες καθυστερήσεις έχουν υπάρξει αλλά απώλεια ποτέ.

Παίζει βέβαια ρόλο και η περιοχή που είσαι και είναι θέμα τύχης αν θα λειτουργούν σωστά τα ελτά της περιοχής σου.

Εγώ στον Κορυδαλλό μένω,όπου γενικά υπάρχει θέμα.Μόλις μου έρθει το πακέτο θα σας πω πόσες μέρες έκανε.Η παραγγελία έγινε σήμερα,οπότε από αύριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Άλλο πράγμα "δεν πρέπει να χάνεται το πακέτο", κι άλλο το "θα έπρεπε να έρχεται σε 2 μέρες". Μιλάμε για Γερμανία-Ελλάδα, όχι Γερμανία-Αυστρία ή Γερμανία-Ολλανδία.

BillTrantos είπε:
Εγώ στον Κορυδαλλό μένω,όπου γενικά υπάρχει θέμα.Μόλις μου έρθει το πακέτο θα σας πω πόσες μέρες έκανε.Η παραγγελία έγινε σήμερα,οπότε από αύριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες.
Αν μιλάς για παραγγελία απο thomann δεν έρχεται με ελτα-ταχυδρομεία..

Με ελτά κουριερ θα σου έρθει,που πρόκειται για διαφορετική υπηρεσία.

BillTrantos είπε:
Έρχονται πακέτα στην Ελλάδα και χάνονται στα ΕΛΤΑ.Πουθενά δε γίνονται αυτά.
δεν "χάνονται"...απλά αργούν να ξεκινήσουν....

όσο για το 2 μέρες.....καλό! ;D

Αφού το λέτε τόσα άτομα,δίκιο θα έχετε. Φίλε oselifer,δεν το είχα υπόψιν,thanks για την επισήμανση!  ;D

oselifer είπε:
Πολλά κακά λεγονται για τα Ελτά αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ατόμων που είναι πολύ ευχαριστημένοι και δεν έτυχε να το πουν γιατί το καλό συνήθως δεν το λες σε αντίθεση με το κακό..

Εγώ για παράδειγμα έχω λάβει κοντά στα 100 δέματα με ελτά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε χάθηκε ποτέ κάτι.

Κάποιες καθυστερήσεις έχουν υπάρξει αλλά απώλεια ποτέ.

Παίζει βέβαια ρόλο και η περιοχή που είσαι και είναι θέμα τύχης αν θα λειτουργούν σωστά τα ελτά της περιοχής σου.
Σωστός!

Στη Ν.Σμύρνη μου φτάνουν όλα ακόμη κι αν είναι ψιλοπραγματάκια από Κίνα ή από Αμερική. Από thomann με τις ταχυμεταφορές έχουν φτάσει πάντοτε στην ώρα τους ακόμη κι όταν είναι ολόκληρο stack μπάσου με 50 κιλά καμπίνα... Και να φανταστείτε, παλιά είχαμε 2 ταχυδρομεία που συρρικνώθηκαν σε ένα...

Καλα ειναι παραλογο να ερχονται σε 2 μερες,αλλα κ το 'εχω κανει 100 παραγγελιες και δεν εχει χαθει τπτ' δεν ειναι επιχειρημα ειναι 'παλι καλα'!!!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back