Δεν τυχαίνει να γνωρίζω αυτή την μάρκα ... αλλά όταν ζούμαρα την φωτογραφία κάτι δεν μου φάνηκε καλα. Σαν να είναι λίγο πλάγια τοποθετημένοι οι μαγνήτες ή η γέφυρα...Μπορεί να φταίει και η φωτογραφία βέβαια και να κάνω λάθος.
Η κιθάρα αυτή έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά για όποιον ξέρει. Το εργοστάσιο που τις έφτιαχνε κάποια στιγμή καταστράφηκε από πυρκαγιά. Το μοντέλο αυτό δεν είναι αντίγραφο αλλά πρωτότυπο. Το nut είναι μεταλλικό και το ξύλο ash. Τα σελλάκια είναι από brass. Θυμίζει λίγο ταυράκι. Έχω μια από παιδί, έχω βάλλει gibson μαγνήτες και είναι μια χαρά γιαπωνέζικη κιθάρα του 70. Επίσης έχω άλλες 6 fender και 2 gibson και όμως νομίζω ότι η elmaya είναι ένα αξιόλογο όργανο. Αν είναι σε καλή κατάσταση είναι σίγουρα συλλεκτική
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.