- Πόντοι
- 16
Επειδη θελω να την ανταλλαξω ή πουλησω, θελω να μαθω πως να εκτιμησω στο περιπου την αξια της. Ειναι η traditional mexican stratocaster του '96-'97 (black fender logo), απο poplar (λεύκα
. Εχω αλλαξει ποτενσιομετρα με 250αρια (ειχε 500αρια). Εχει καμποσα χτυπηματα περιφερειακα, καποια βαθια αλλα χωρις να χει φυγει μπογια. Εχω λειανει τα ταστα σχετικα προσφατα.
Ξερω οτι μια καινουρια mexican strat εχει πρπ 450, αλλα εγω δεν ξερω τι αρχικη τιμη "καινουριας" να υπολογισω, λογω της αλλαγης των οικονομικων μεγεθων απο τοτε, αλλα κ επειδη υποτιθεται οτι οι τωρινες στρατ ειναι πιο φροντισμενες. Επισης κ στις νεες μεξικανικες παιζουν διαφορα μοντελα κ τιμες. Οποτε οποιος εχει καποιες γνωσεις, ας δωσει τα φωτα του!

Ξερω οτι μια καινουρια mexican strat εχει πρπ 450, αλλα εγω δεν ξερω τι αρχικη τιμη "καινουριας" να υπολογισω, λογω της αλλαγης των οικονομικων μεγεθων απο τοτε, αλλα κ επειδη υποτιθεται οτι οι τωρινες στρατ ειναι πιο φροντισμενες. Επισης κ στις νεες μεξικανικες παιζουν διαφορα μοντελα κ τιμες. Οποτε οποιος εχει καποιες γνωσεις, ας δωσει τα φωτα του!