Εκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας "Ηλίας Γραβάνης"

nasokosm

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Δεύτερη έκθεση ερασιτεχνών οργανοποιών αφιερωμένη στον Ηλία Γραβάνη EG  τον αδικοχαμένο φίλο μας και μέλος του noiz .

Η έκθεση θα γινει στις 16 Ιουνίου την επόμενη Κυριακή στο σύλλογο Κρητών Χαιδαρίου και θα διαρκέσει απο το πρωί έως το απόγεύμα, σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε και να ρίξουμε και καμία νότα :D

Πληροφορίες εδώ

http://www.luthier.gr/index.php?topic=1003.0

Θα εκτεθούν και όργανα του Ηλία..

afisaA.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα ηταν χρησημο οποιος θελει και μπορει να περιγραψει εναν τροπο να "φτασουμε" στο σημειο οσοι δεν ξερουν (οπως ο γραφων).

Κατα 99,9% θα δωσω παρουσια  :)

Ευχαριστω πολυ

messalion είπε:
Θα ηταν χρησημο οποιος θελει και μπορει να περιγραψει εναν τροπο να "φτασουμε" στο σημειο οσοι δεν ξερουν (οπως ο γραφων).
Βάλε στο google maps .....

Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 103, Χαϊδάρι, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα

....και θα το δεις.

Αμα πατήσεις και το μέρος εκκίνησής σου θα σου δείξει και την διαδρομή.

Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί.

Δεν ειναι δύσκολο, ειναι στη Λεωφ. Αθηνών (γνωστή και σαν Καβάλας) στο φανάρι που ειναι το ανοικτό κολυμβητήριο Χαιδαρίου ,  150μ απο το φανάρι  στην οδο Αγωνιστών Στρατοπέδου

Χαιδαρίου 103.

Και γω αν καταφέρω να φτάσω αεροδρόμιο και να πάρω το αεροπλάνο εδώ στη ξενιτιά λόγω απεργιών!!! θα ειμαι εκθέτης  ;D

nasokosm είπε:
Και γω αν καταφέρω να φτάσω αεροδρόμιο και να πάρω το αεροπλάνο εδώ στη ξενιτιά λόγω απεργιών!!! θα ειμαι εκθέτης  ;D
Για κανε τα κουμαντα σου γιατι για 2 ατομα πιο πολυ ανεβαινω και αλλο 1 τριτο που θα ειναι "μαζι με ολους"

Νασο μη μου κανεις τετοια, 500 χλμ θα κανω για να ερθω να σε δω, για κανονισε!

Επισης με χαρα να σας ανακοινωσω οτι θα μας επισκεφθει και ο Θοδωρης Ζηρας, γι'αυτο οσοι πιστοι προσελεθετε!

immortalx είπε:
Νασο μη μου κανεις τετοια, 500 χλμ θα κανω για να ερθω να σε δω, για κανονισε!

Επισης με χαρα να σας ανακοινωσω οτι θα μας επισκεφθει και ο Θοδωρης Ζηρας, γι'αυτο οσοι πιστοι προσελεθετε!
Έφτασα!!!

Απεργίες αεροπλάνων και τρένων έχουμε και εις τας Παρισίους ;D

Οι Γάλλο Φραγκοι με κορόιδευαν οτι στο σπίτι δεν χρειάζεται τώρα νάχω ούτε ραδιόφωνο ούτε τηλεόραση ;D

Δλδ θα έχουμε και αριστερόχειρη και δεξιόχειρη super strat κιθάρα? χοντραίνει το παιχνίδι..

Πρέπει και γω να βρω κανένα παλιόφιλο jazzοκιθαρίστα να αναδείξει το 335 όργανο :D

(Μάκη για σένα λέω αν δε κατάλαβες)!

...ενοείται, θα προσπαθήσω να έρθω, να παίξω πάλι και την 335!!! :)

Αρχιζουν οι "προσωπικοτητες" και δηλωνουν παρων ? Το χασαμε το κορμι πατριωτηηηη  ;D

Πολυ χαιρομαι  :D :D :D Αρα εγω θα αναλαβω χρεη φωτογραφου μιας και δεν πιανω μια μπροστα σε ολους σας  8)

makam μεγαλος φαν να ξερεις  ;)

Παιδιά καλημέρα σε όλους. Δέχεστε και "ερασιτέχνες"-ερασιτέχνες για επισκέπτες. Δηλαδή, τρελούς που αγαπάνε τα όργανα αλλά δεν έχουν τα δικά σας ταλέντα και θέλουν να έρθουν να θαυμάσουν από κοντά ότι χαλβαδιάζουμε από τις φωτό που ανεβάζετε στο forum κατα καιρούς? Άντε ίσως να γνωριστούμε κιόλας όσοι δε γνωριζόμαστε ακόμα. Ελπίζω να μή χρειάζεται να χρησιμοποιήσω την "'αλλη" ιδιότητά μου (Κρητικός) για να μπω...

microvios είπε:
Παιδιά καλημέρα σε όλους. Δέχεστε και "ερασιτέχνες"-ερασιτέχνες για επισκέπτες. Δηλαδή, τρελούς που αγαπάνε τα όργανα αλλά δεν έχουν τα δικά σας ταλέντα και θέλουν να έρθουν να θαυμάσουν από κοντά ότι χαλβαδιάζουμε από τις φωτό που ανεβάζετε στο forum κατα καιρούς? Άντε ίσως να γνωριστούμε κιόλας όσοι δε γνωριζόμαστε ακόμα. Ελπίζω να μή χρειάζεται να χρησιμοποιήσω την "'αλλη" ιδιότητά μου (Κρητικός) για να μπω...
Γιατι ? Εγω σε ποια κατηγορια νομιζεις ανηκω ?  :P

99% Θα ειμαι παρων ...να τα πουμε απο κοντα !!!!Χρηστο μ'ακους; :DΝασο ελπιζω να εισαι εκει  8)

microvios είπε:
Γιατι ? Εγω σε ποια κατηγορια νομιζεις ανηκω ?  :P
Καλά σου λέει βρε Μικρόβιε. Λες στην είσοδο να μας βάζουν τεστ; Άλλος να ρουτάρει, άλλος να πρεσάρει τάστα, άλλος να κόβει nut... ;D ;D

Καλώς εχόντων θα έρθω μια βόλτα, μάλλον νωρίς. 8)

Σας περιμένουμε όλους, κατα το μεσημεράκι θα παίζει και καμια τσικουδιά  :D

pericles είπε:
99% Θα ειμαι παρων ...να τα πουμε απο κοντα !!!!Χρηστο μ'ακους; :DΝασο ελπιζω να εισαι εκει  8)
Σ'ακουω φιλε  :D Αλλα οπως ειπα πιο πανω με τοσους παιχταραδες εκει μεσα θα εκτελω χρεη φωτογραφου οποτε καλο θα ειναι να γυαλισουμε τις καραφλες μας για να μην αντανακλα πολυ στο νιτρο  ;D ;D ;D

Εχει κανεις ψηφιακη ?  :D :D :D :D

messalion είπε:
Εχει κανεις ψηφιακη ?  :D :D :D :D

παιδιά βγάλτε μπόλικες φωτογραφίες  και κανένα κλιπάκι για να δούμε και εμείς που δεν μπορούμε να έρθουμε ......

(σήμερα τ είδα ο γκαβούλιακας)  >:(  :-\  :-X  :-[  >:(  >:(  >:(  >:( 

Παιδιά ξεκινάω να έρθω.Θα σας κρατάω τις πετσέτες εννοείται! ;D Τα λέμε εκεί!

Trending...

Νέα θέματα

Back