- Πόντοι
- 2,878
Πες μου ότι είσαι κοντά μας...Μια χαρά είστε, εγώ έχω 19 χρόνια που λέω θα πάω σε μια όταν βολέψει![]()
Πες μου ότι είσαι κοντά μας...Μια χαρά είστε, εγώ έχω 19 χρόνια που λέω θα πάω σε μια όταν βολέψει![]()
Μπυροποσία for Odis τον Σεπτέμβριο λοιπόνθα βρίσκομαι Αθήνα για μερικές μέρες το Σεπτέμβριο
Κάτι είχε προσπαθήσει να οργανώσει ο Σουλτάνος Δημήτριος @sultan of string για μπυροποσια εις την συμπρωτεύουσα ώστε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο των ΑθηνώνΔυστυχώς όχι, θα βρίσκομαι Αθήνα για μερικές μέρες το Σεπτέμβριο και νομίζω θα είναι η πρώτη φορά απο το '17? '18? Δεν καταβαίνω συχνά, εδώ Θεσσαλονική μετα βίας βρίσκομαι μια δυο φορές το χρόνο.
Α για αυτόν μην φοβάσαι καθόλου, δεν με πλησιάζουν εμέναΠάλι τα ίδια?
Ενα μικρό απόσπασμα απο τον προηγούμενο που πλησίασε κοπέλα που συνόδευα
![]()
Τι έχουμε εδώ, δύο πόλεις ερίζουν για τον Οδυσσέα;μπυροποσια εις την συμπρωτεύουσα ώστε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο των Αθηνών Όταν έρθεις και βολεψει, στείλε ένα μήνυμα μπας και βρεθούμε
Πανικός.Τι έχουμε εδώ, δύο πόλεις ερίζουν για τον Οδυσσέα;![]()
Όλοι προφέσορεςΕν τω μεταξύ φοβάμαι μη πετύχω τον καθηγητή μου , δε νομίζω κάποιος από εσάς να διδάσκει κιθάρα??
θαυμάσια!Εν τω μεταξύ φοβάμαι μη πετύχω τον καθηγητή μου , δε νομίζω κάποιος από εσάς να διδάσκει κιθάρα??
Δεν πιστεύω να είσαι εσύ που μου πήρες το βιβλίο με τα chords κι εξαφανίστηκες.Εν τω μεταξύ φοβάμαι μη πετύχω τον καθηγητή μου , δε νομίζω κάποιος από εσάς να διδάσκει κιθάρα??
Εγώ, δε σηκώνομαι από το κρεβάτι να διδάξω για κάτω από 500 ευρώ την ώρα.Όλοι προφέσορες![]()
Ελπίζω να αστειεύεσαιΌλοι προφέσορες![]()
Όχι να μας επιτεθεί καλέθαυμάσια!
Τώρα υπάρχει κίνδυνος να μας επιτεθεί και ένας καθηγητής κιθάρας.
Πόσα μαθήματα του χρωστάς καλή μου,γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καθορίσω το επίπεδο ασφαλείας που θα χρειαστούμε.
Από αέρος,υπάρχει κάτι μεμπτό που θα έπρεπε να αναφερθεί?
Αν ναί,να πεταχτώ κάτω τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα να δανειστώ το Iron Dome.
Δεν πιστεύω να είσαι εσύ που μου πήρες το βιβλίο με τα chords κι εξαφανίστηκες.
Τότε σίγουρα δεν είσαι εσύΕγώ, δε σηκώνομαι από το κρεβάτι να διδάξω για κάτω από 500 ευρώ την ώρα.
Eξάρχεια 2.0Στα Εξάρχεια πηγαίνω πάνω από 30 χρόνια συστηματικά. Βασικά ακόμη και τώρα τα ΣΚ εκεί είμαι δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Όταν γίνονται επεισόδια απλά πίνω ατάραχος το ποτό μου έχω συνηθίσει. Εξάλλου αυτά γίνονται μόνο Παρασκευή Σάββατο .
Βέβαια τώρα τα Εξάρχεια έχουν γίνει απλά μια τουριστική περιοχή.