Έκτακτη καλοκαιρινή μπυροποσία - Μη μας χάσετε

Δυστυχώς όχι, θα βρίσκομαι Αθήνα για μερικές μέρες το Σεπτέμβριο και νομίζω θα είναι η πρώτη φορά απο το '17? '18? Δεν καταβαίνω συχνά, εδώ Θεσσαλονική μετα βίας βρίσκομαι μια δυο φορές το χρόνο.

θα βρίσκομαι Αθήνα για μερικές μέρες το Σεπτέμβριο
Μπυροποσία for Odis τον Σεπτέμβριο λοιπόν :cool: Θα δώσεις λεπτομέρειες για να οργανωθούμε 😉

Δυστυχώς όχι, θα βρίσκομαι Αθήνα για μερικές μέρες το Σεπτέμβριο και νομίζω θα είναι η πρώτη φορά απο το '17? '18? Δεν καταβαίνω συχνά, εδώ Θεσσαλονική μετα βίας βρίσκομαι μια δυο φορές το χρόνο.
Κάτι είχε προσπαθήσει να οργανώσει ο Σουλτάνος Δημήτριος @sultan of string για μπυροποσια εις την συμπρωτεύουσα ώστε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο των Αθηνών 😅. Όταν έρθεις και βολεψει, στείλε ένα μήνυμα μπας και βρεθούμε

Πάλι τα ίδια?
Ενα μικρό απόσπασμα απο τον προηγούμενο που πλησίασε κοπέλα που συνόδευα
kicking martial arts GIF
Α για αυτόν μην φοβάσαι καθόλου, δεν με πλησιάζουν εμένα 😆

μπυροποσια εις την συμπρωτεύουσα ώστε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο των Αθηνών Όταν έρθεις και βολεψει, στείλε ένα μήνυμα μπας και βρεθούμε
Τι έχουμε εδώ, δύο πόλεις ερίζουν για τον Οδυσσέα; 😄

Τι έχουμε εδώ, δύο πόλεις ερίζουν για τον Οδυσσέα; 😄
Πανικός.
Με διασκευές αθλητικών συνθημάτων τα οποία αποσιωπούνται λόγω δεοντολογίας, σε στιλ

Αθήνα ...ένη, ο Odis δεν πεθαίνει,
Αθήνα ...όλα, ο Odis πάνω απ'όλα κλπ

Η και πιο αυθεντικά, σε στιλ

Δείξε τους ποια πόλη είναι ωραία, Οδυσσέα, Οδυσσεεεεεα...

Κάηκα εντελώς 🥶

Εν τω μεταξύ φοβάμαι μη πετύχω τον καθηγητή μου , δε νομίζω κάποιος από εσάς να διδάσκει κιθάρα??
Όλοι προφέσορες 😄

Εν τω μεταξύ φοβάμαι μη πετύχω τον καθηγητή μου , δε νομίζω κάποιος από εσάς να διδάσκει κιθάρα??
θαυμάσια!
Τώρα υπάρχει κίνδυνος να μας επιτεθεί και ένας καθηγητής κιθάρας.

Πόσα μαθήματα του χρωστάς καλή μου,γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καθορίσω το επίπεδο ασφαλείας που θα χρειαστούμε.

Από αέρος,υπάρχει κάτι μεμπτό που θα έπρεπε να αναφερθεί?
Αν ναί,να πεταχτώ κάτω τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα να δανειστώ το Iron Dome.

Δεν πιστεύω να είσαι εσύ που μου πήρες το βιβλίο με τα chords κι εξαφανίστηκες.

Όλοι προφέσορες 😄
Ελπίζω να αστειεύεσαι 😂😂💀
θαυμάσια!
Τώρα υπάρχει κίνδυνος να μας επιτεθεί και ένας καθηγητής κιθάρας.

Πόσα μαθήματα του χρωστάς καλή μου,γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καθορίσω το επίπεδο ασφαλείας που θα χρειαστούμε.

Από αέρος,υπάρχει κάτι μεμπτό που θα έπρεπε να αναφερθεί?
Αν ναί,να πεταχτώ κάτω τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα να δανειστώ το Iron Dome.
Όχι να μας επιτεθεί καλέ 😂 αλλά φανταστείτε να τον πετύχω σε φόρουμ θα είναι απίστευτο🥲
Δεν πιστεύω να είσαι εσύ που μου πήρες το βιβλίο με τα chords κι εξαφανίστηκες.
🙄
Εγώ, δε σηκώνομαι από το κρεβάτι να διδάξω για κάτω από 500 ευρώ την ώρα.
Τότε σίγουρα δεν είσαι εσύ 😂😂

Στα Εξάρχεια πηγαίνω πάνω από 30 χρόνια συστηματικά. Βασικά ακόμη και τώρα τα ΣΚ εκεί είμαι δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Όταν γίνονται επεισόδια απλά πίνω ατάραχος το ποτό μου έχω συνηθίσει. Εξάλλου αυτά γίνονται μόνο Παρασκευή Σάββατο .
Βέβαια τώρα τα Εξάρχεια έχουν γίνει απλά μια τουριστική περιοχή.

Στα Εξάρχεια πηγαίνω πάνω από 30 χρόνια συστηματικά. Βασικά ακόμη και τώρα τα ΣΚ εκεί είμαι δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Όταν γίνονται επεισόδια απλά πίνω ατάραχος το ποτό μου έχω συνηθίσει. Εξάλλου αυτά γίνονται μόνο Παρασκευή Σάββατο .
Βέβαια τώρα τα Εξάρχεια έχουν γίνει απλά μια τουριστική περιοχή.
Eξάρχεια 2.0

Trending...

Νέα θέματα

Back