Έκτακτη καλοκαιρινή μπυροποσία - Μη μας χάσετε

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,878
Αξιότιμα μέλη. Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές ζυγώνουν και (ελπίζω) να σκορπίσουμε προς πάσα κατεύθυνση για τα μπάνια του... λαού, θα μπορούσαμε να βρεθούμε για μια μπίρα (στο γνωστό σημείο στα Εξάρχεια).

Την Τετάρτη (2/7) στο Vinylio (νομίζω 😄)- Σολωμού και Σουλτάνη και ώρα 21:30.

Ευελπιστώ στην παρουσία σεβάσμιων γερόντων του forum, καθώς και στη συμμετοχή νέων μελών που θέλουν να εμβαθύνουν στην εξαίρετη μουσική κοινότητα του Noiz.

Εννοείται, ότι η... ατζέντα θα περιλαμβάνει όλα τα (γνωστά) θέματα που μας απασχολούν διαχρονικά 😄
Αυτά τα ολίγα και μη μας χάσετε. Τα υπόλοιπα από κοντά στο γνωστό σημείο.

Last edited:
1751009851080.png

Ειναι ο @Nestoras σε γνωστή καθιερωμενη θερινή κοινωνική εκδήλωση στον Άγιο Φλώρο, δίπλα σε παλαιότερο συνάδελφο που του σφυραει ακόρντα. Η αμφιεση ειναι για τα κουνούπια. Παραδιπλα ειναι ο Δ.Σιούτας με το κλαρίνο του και συνοδεύουν τη Μαρίνα Μανωλάκου.

4/7 είναι Παρασκευή.
Ο αξιότιμος Σπύρος (που ελπίζω να τον δούμε από κοντά) έσωσε τη Δημοκρατία - 2 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη

Εγω αν έρθω θα μιλήσω πολιτικά. Σας το λέω εκ των προτέρων. Επίκαιρα θέματα που αφορούν τον εργάτη, τον μουσικό, τον πατωματζη. Ακρίβεια στα τρόφιμα, στο μασάζ, θερμική καταπόνηση, πόλεμος στο Ιράν και πολλά άλλα στην καυτή agenda.

Εάν κάποιος αναφέρεται σε κάποιον άλλον, αυτός ο τυχαίος κάποιος άλλος έπινε καφέ στην Καλλιθέα (σε κεντρικό δρόμο) πριν από έξι μέρες. 😄

Βέβαια τα πρόσωπα και οι περιστάσεις είναι προϊόν μυθοπλασίας :ROFLMAO:

(που ελπίζω να τον δούμε από κοντά)

Δυστυχώς οι μέρες που κανονίζονται οι συναντήσεις μου είναι πάρα πολύ δύσκολες. Γενικά τις καθημερινές τρώω πολύ ξύλο και γυρίζω αργά και κατάκοπος, ακόμα παραπάνω με τις ζέστες.

Αν και όταν θα γίνει κάτι Παρασκευή ή Σάββατο, το ξανασυζητάμε.

Με γρίφους (δεν) μιλάς γέροντα... 😄
Θα σε δούμε από κοντά; Αυτό θα ήταν υπέροχο.

Δυστυχώς οι μέρες που κανονίζονται οι συναντήσεις μου είναι πάρα πολύ δύσκολες. Γενικά τις καθημερινές τρώω πολύ ξύλο και γυρίζω αργά και κατάκοπος, ακόμα παραπάνω με τις ζέστες.

Αν και όταν θα γίνει κάτι Παρασκευή ή Σάββατο, το ξανασυζητάμε.
Συμφωνώ απόλυτα!! Επίσης λίγο πιο ασφαλές / κεντρικό σημείο

Επίσης λίγο πιο ασφαλές / κεντρικό σημείο
Τι εννοείς, ότι τα Εξάρχεια δεν είναι κεντρικό σημείο; Αντιπαρέρχομαι το ασφαλές 😄
Τετάρτες δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα - εκτός και αν γίνει κάτι συνταρακτικό. Σάββατο προς ξημερώματα Κυριακής γίνονται τα όποια "πανηγύρια".

Τι εννοείς, ότι τα Εξάρχεια δεν είναι κεντρικό σημείο; Αντιπαρέρχομαι το ασφαλές 😄
Τετάρτες δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα - εκτός και αν γίνει κάτι συνταρακτικό. Σάββατο προς ξημερώματα Κυριακής γίνονται τα όποια "πανηγύρια".
Οκ είναι κεντρικό απλά όχι τόσο ασφαλές μέχρι το σημείο του να φτάσεις στο μετρό , αυτό εννοώ κυρίως . Και γιατί όχι Παρασκευή / Σάββατο ; Θα βολεύει πολλούς περισσότερους 😥

ΠΣ και ιδιαίτερα το καλοκαίρι οι περισσότεροι την κοπανάνε για weekend. Γι' αυτό μαζευόμαστε καθημερινή και νωρίς ώστε να σχολάει (επίσης) νωρίς η μάζωξη καθώς υπάρχουν και δουλειές την επομένη.

Trending...

Νέα θέματα

Back