Μπορείς να πας και σε τετρακάναλο με κασέτα.Omni17 είπε:Λετε να δουλεψω ableton? Η θα φαω τα μουτρα μου?
Άσε τον να λέει...έλα το βράδυ στις μπύρες...και θα τα μάθεις όλα.harilatron είπε:Τώρα... για έμπνευση..... δεν γίνεται να σου πούμε εδώ πως γίνεται![]()
Αν κανεις τον κοπο και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στις 3 ερωτησεις που σου εθεσε ο YAMETH ,θα μας βοηθησεις πολυ στο να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ τι ακριβως προβλημα εχεις ωστε να σε βοηθησουμε.Απο οτι βλεπεις οι περισσοτεροι εδω μεσα ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.Omni17 είπε:Λοιπον αγαπητοι μου ο καθε ενας λεει τα δικα του και με το δικαιο του.
Σας ευχαριστω ολους αλλα εγω ειμαι αυτος που πρεπει να βοηθησει τον εαυτο του.
Ειμαι ολομοναχος και δεν εχω εναν ανθρωπο που να ασχολειται με το ειδος αυτο διπλα μου.
Οποτε στερευει η εμπνευση μου,να ημουν ερωτευμενος αντε κατι γινεται(χαχα).
Δεν εχω ασχοληθει με electronica αρκετα χρονια ειμαι 38 και σταματησα να δουλευω dj το 2000
Και μαλλον εχω κολλησει ατην αρχαια δομη ηχων.Νομιζω......
τελος παντων ρε παιδια να ειστε καλα που ασχοληθηκατε με τον πονο μου-αν και καπιοι ηταν οντως ειρωνες..
τελος παντων κανει δεν ειναι τελειος.www.myspace.com/omni17jones
Αυτό δεν το κατάλαβα...θέλεις να μου το εξηγήσεις (παρακαλώ) στις μπύρες σήμερα το βράδυ?yameth είπε:Τα ράσα δεν κανουν τον παπά.
yameth είπε:Οπως σου είπε και κάποιος παραπάνω που πιστεύει ότι συνθέτει, βάζει τη μπότα μετα το hi-hat και μετά το ταμπούρο...Αυτό είναι μια απλοική περίπτωση ντράμερ χιλιολιωμένη και ανέμπνευστη, όπως είπες κι εσύ ότι σου συμβαίνει, και που τελικά είναι τα ντραμς μονο.
χωρις να θελω να γινω σπαστικος,ΠΩΣ ειναι δυνατον να συνθεσεις μουσικη αν δεν εισαι μουσικος? δεν ειπαμε να γινεις και Μοτσαρτ,αλλα αν δεν ξερεις τα βασικα (βασικη αρμονια και νοτες,τα βασικα εστω ακκορντα και ρυθμολογια ) δεν νομιζω να μπορεσεις να κανεις κατι της προκοπης,ακομα και οι πλεον...τελειωμενοι πανκηδες 2-3 ακκορντα και 2-3 ρυθμους τους ξερανε (και φυσικα κανανε αριστουργηματα με αυτα)Μουσικος δεν ειμαι
και το φοβερό επίσης...Superfunk είπε:αλλα αν δεν ξερεις τα βασικα (βασικη αρμονια και νοτες, τα βασικα εστω ακκορντα και ρυθμολογια) δεν νομιζω να μπορεσεις να κανεις κατι της προκοπης,
Respect ;Dακομα και οι πλεον...τελειωμενοι πανκηδες 2-3 ακκορντα και 2-3 ρυθμους τους ξερανε (και φυσικα κανανε αριστουργηματα με αυτα)
Συμφωνω απολυτα,για αυτο αλλωστε και ασχολουμαι,ο ανθρωπος ειναι ευγενεστατος και απλα ειναι "μπερδεμενος".Νομίζω ότι πρέπει να τον βοηθήσουμε.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΩΔΕΊΟ?Wow! είπε:(μαζί με εμένα, είναι ο μόνος στο noiz που λέει φόρα-παρτίδα ότι δεν είναι μουσικός)...
Νομιζω κατ' αρχας απο την φραση αυτη, την οποια εχω ακουσει αρκετες φορες, οτι θα διακινδυνευσω την προβλεψη οτι αυτο που εσυ εννοεις ως "παιζω μουσικη" ειναι αυτο που καποιος αλλος θα ελεγε κανω τον dj. Αυτο μπορει σε καποιες περιπτωσεις να ειναι πραγματι κοντα στο "παιζω μουσικη" αλλα και ετη φωτος μακρια του. Συνηθως οι dj's που εχω συναντησει αν και αρεσκονται στο να χρησιμοποιουν αυτον τον ορο, μαλλον εκφραζουν ευσεβη ποθο παρα την πραγματικοτητα. Επισης λογω της φυσης της δουλειας τους (και της νοοτροπιας του χωρου) διακατεχονται και απο αυτο που διακρινω και σε εσενα:νομιζουν οτι ολα γινονται με λουπες, προγραμματα, tracks, samples και μηχανηματα και ξεχνουν οτι ακομα και σε αυτην την περιπτωση υπαρχει απο πισω ενα δημιουργικο μυαλο το οποιο και πρεπει να εχει γνωση της τεχνολογιας, και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στοιχειωδεις γνωσεις μουσικης, και φυσικα εμπνευση (αντε και ταλεντο).Omni17 είπε:Μουσικος δεν ειμαι.Παιζω μουσικη απο το 85 εχω περασει ολα τα ειδη μουσικης απλα δεν ξερω ποσο χρονο θελαι να να εξοικιωθεις με το gear 1-2-5-10μηνες 3 χρονια.