Έχει μεγαλώσει η τρύπα του strap button... τί να κάνω;

moorepanos

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Στην Fender stratocaster μου έχει μεγαλώσει πολύ η τρύπα του strap button στη μεριά του bridge και η βίδα δεν πιάνει πλέον....

βάζω μέσα οδοντογλυφίδες αλλά είναι προσωρινή λύση..

να βάλω μακρύτερη ή χοντρύτερη βίδα;;

να βάλω κάτι άλλο μέσα;;

υπάρχει καμμιά ιδέα;;

moorepanos είπε:
να βάλω μακρύτερη ή χοντρύτερη βίδα;;

να βάλω κάτι άλλο μέσα;;
Μπορεις μαζι με την οδοντογλυφιδα να βαλεις λιγη κολλα. Αλλα μια μεγαλυτερη βιδα λυνει το προβλημα πιο απλα!

moorepanos είπε:
Η μεγαλύτερη βίδα έχει και μεγαλύτερο κεφάλι και δεν μπαίνει μέσα στο strap button
Αυτο δεν ειναι νομος, βρες μια αλλη!  ;) Πιο μακρια αφου εχει ακριβως το ιδιο ανοιγμα!

Εγω έβαλα κολλα μαζι με οσα σπιρτοξυλα χωραει (τρια νομιζω) και μετα η βίδα έκανε καινούργιες βόλτες και το προβλημα λύθηκε οριστικά

(προτίμησε σπιρτο χωρις κεφαλι απο οδοντογλυφιδα γιατι εχει πιο μαλακο ξυλο)

βρες epoxy κολλα.θα σου κανει την δουλεια σου αλλα δεν θα μπορεις να αλλαξεις με τιποτα την βιδα αν κολλησεις αυτη.

το πιο απλό που μπορείς να το κάνεις και τώρα αμέσως.

Πάρε κόλλα UHU (όχι στικ) και χαρτί κουζίνας. Κόψε το σε μικρά κομματάκια μούλιασέ το (με κόλλα) και μπήξε τα μέσα με οδοντογλυφίδα. Βάλε πάρα πολλά. Μέχρι να το πατάς και να μην μπαίνουν άλλα. Άστο κανένα τέταρτο και βίδωσε αργά και προσεκτικά.

Έχω φιάξει έτσι πάνω από 5 κιθάρες και μπάσσα.

Να πω εγώ κάτι...δίνετε μερικοί τόσα λεφτά σε κιθάρες και δεν κοιτάτε να τις προστατεύσετε με straplocks...κρίμα δεν είναι; Aκόμα κι αυτά http://www.thomann.de/gr/harley_benton_security_locks_ch.htm που είναι πάμφθηνα κάνουν δουλειά. Πάντως εγώ για τη les paul μου έχω πάρει αυτά http://www.thomann.de/gr/dunlop_straplok_gold_dual_design.htm που έχουν και μεγαλύτερο strap button και βάζεις και άλλη ζώνη χωρίς τα locks άμα θελήσεις :) 20 ευρώ μπροστά στο πέσιμο και στο χτύπημα της κιθάρας είναι για ΄μένα μηδενική αξία. Μπαινοβγαίνει και η ζώνη πανεύκολα.

Trending...

Νέα θέματα

Back