ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ.Απο τη στιγμη που απολαμβανεις με το ετσι θελω,εισερχομενος ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε εναν χωρο για να καταναλωσεις ενα προϊον (μουσικη) για το οποιο καποιοι ΑΛΛΟΙ (μαλακες κατα εσενα βεβαια... :roll: ) εχουν ΠΛΗΡΩΣΕΙ (και παρολο που δεν ανηκουν στην ιδια ταξη με εσενα,οι περισσοτεροι τα εχουν πληρωσει απο το υστερημα τους...) ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΚΛΕΒΕΙΣ κανονικα....ΔΕΝ διαφερει σε ΤΙΠΟΤΑ απο τις ακραιες καταστασεις που περιεγραψα....Παιδιά δεν είναι κλοπή να μπει κάποιος δωρεάν σε μια συναυλία. Γιατί ούτε τερεί από τον έμπορο το εμπόρευμα, ούτε του διαφεύγουν κέρδη, φου όποιος μπαίνει τζαμπα, μάλλον δε θα πλήρωνε ποτε
Τα ΠΑΝΤΑ στην Ελλαδα ειναι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο το 90% των υπολοιπων χωρων του πλανητη..τι σημαινει αυτο οτι θα πρεπει να "βουταμε" οτιδηποτε μας γυαλιζει και δεν μπορουμε λογω οικονομικης στενοτητας να αποκτησουμε?? 8OΜονο στη καπιταλιστικη Ελλαδα ομως. Γιατι στην καπιταλιστικη ευρωπη τα φεστιβαλ που γινονται και εχουν 3απλασιο αριθμο συγκροτηματων αλλα και πολυ πιο φθηνο εισιτηριο. Για τις συνθηκες, ας μιλησει καποιος που ξερει.
και καλύτερα αυτό να το κάνουμε όλοι μας! Γιατί είναι καμπόσοι αυτοί, που κάνοντας διάφορα παρόμοια στο παρελθόν και έχοντας σήμερα βρει την άκρη (πολλές φορέα από τέτοιες ενέργειες), μας το παίζουν πλέον οσίες παρθένες! (Δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοιοι εδώ σ' αυτό το φορουμ, αλλά προσωπικά τυγχάνει να ξέρω 2-3 τέτοιους)Την δικιά μου ουρά εδώ δεν τη βγάζω απ'έξω
ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ.Απο τη στιγμη που απολαμβανεις με το ετσι θελω' date='εισερχομενος ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε εναν χωρο για να καταναλωσεις ενα προϊον (μουσικη) για το οποιο καποιοι ΑΛΛΟΙ (μαλακες κατα εσενα βεβαια... :roll: ) εχουν ΠΛΗΡΩΣΕΙ (και παρολο που δεν ανηκουν στην ιδια ταξη με εσενα,οι περισσοτεροι τα εχουν πληρωσει απο το υστερημα τους...) ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΚΛΕΒΕΙΣ κανονικα....ΔΕΝ διαφερει σε ΤΙΠΟΤΑ απο τις ακραιες καταστασεις που περιεγραψα....
[/quote']
Ο Superfunk μίλησε σωστά...
Οι τζαμπατζήδες πραγματικά με κάνουν κ αηδιάζω. Νομίζουν ότι ενα Live event είναι σαν το λούνα παρκ,κάτι για να περάσουν την ώρα τους. Ξεχνάν όμως ότι η μουσική είναι γ*μ*μένη τέχνη κ απαιτεί σεβασμό κ ήθος.
Είναι σίγουρα κ προιόν, αλλά ρε π**στη μου δεν είναι CocaCola. Κάποιος κάθισε κ έγραψε τραγούδια, ξοδεψε χρόνο, λεφτά. Δεν σου πουλάει κρέμες αδυνατίσματος.
Επιπλέον το τζαμπατζιλίκι είναι ντροπή κ έλλειψη πολιτισμού. Μου θυμίζει τους αξεστους στο χωρίο μου που κάνουν σαν ζώα όταν ο δήμος μοιράζει δωρεάν λαγάνες την καθαρά Δευτέρα. Γυφτιές...
Μπροστά στα μάτια μου σαπίσαν εντελώς έναν πανίβλακα που είχε σκάσει στους Destruction με μπλουζάκι ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ή κάτι τέτοιο. Και γαμώ τις φάσεις μιλάμε, άνοιξε η καρδιά μου.Δεν πατάει φασίστας στους μοτορχεντ απλά! Θα τις φάει από τον ίδιο τον μπαρμπα-λέμμυ!Τί έκανε αυτός και τι του έκαναν που του άξιζε;απλά βρήκαν έναν φασίστα καιτου έδωσαν αυτό που του άξιζε
¶λλη μια φορά έσκασαν στους destruction και ο Smier έδινε τον ρυθμό και οι άλλοι βαράγανε! :lol:
Εσύ δηλαδή ξέρεις ότι ήταν φασίστας...? Είσαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν επρόκειται για μερικούς τραμπούκους που αποφάσισαν ότι κάποιος είναι φασίστας για να δικαιολογήσουν το ότι έπρεπε κάπου να ξεσπάσουν ???όσο για τους Motorhead δεν έγινε τίποτα τέτοιο με
κάψιμο πυροσβεστικού απλά βρήκαν έναν φασίστα και
του έδωσαν αυτό που του άξιζε
edit: μιλάω για το τελευταίο live
Δεν μας λες και εμας?Εσύ δηλαδή ξέρεις ότι ήταν φασίστας...? Είσαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν επρόκειται για μερικούς τραμπούκους που αποφάσισαν ότι κάποιος είναι φασίστας για να δικαιολογήσουν το ότι έπρεπε κάπου να ξεσπάσουν ???
Επειδή εγώ ξέρω αν ήταν φασίστας και τι ακριβώς ήταν...
!
βεβαια, το να δειρεις εναν μη ακυρο απ την αλλη εχει μεγαλο νοημα..εξ άλλου ποιο το νόημα να δείρεις έναν άκυρο?