- Πόντοι
- 38
Κάνεις λάθος.
Στην Ελλάδα ούτε στο βήμα 1 δεν έχουμε φτάσει.
Ειπα να μην φανω υπερβολικος :lol:Κάνεις λάθος.
κανεις στο Thread αυτο δεν τις θεωρει φυσιολογικες.Απλα τις εντοπιζει.Συνεχιζω ομως να θεωρω απαραδεκτο, να θεωρουμε τετοιες καταστασεις φυσιολογικες.
Σημειωτεον, Επι τη ευκαιρια να πω οτι τα αυτοκινητα που καηκαν ανηκαν στους διοργανωτες του φεστιβαλ..Και γι αυτο -προφανως- καηκαν.. :roll:Αν κάποιοι έκαιγαν το δικό σας αυτοκίνητο
Γιατι εχω την εντυπωση οτι απλα παιζεις με τις λεξεις?Συνεχιζω ομως να θεωρω απαραδεκτο' date=' να θεωρουμε τετοιες καταστασεις φυσιολογικες.[/quote']
κανεις στο Thread αυτο δεν τις θεωρει φυσιολογικες.Απλα τις εντοπιζει.![]()
γιατι δυστυχως εισαι (οπως και εγω αλλωστε) τυπικος Ελληνας.Γιατι εχω την εντυπωση οτι απλα παιζεις με τις λεξεις?Συνεχιζω ομως να θεωρω απαραδεκτο' date=' να θεωρουμε τετοιες καταστασεις φυσιολογικες.[/quote']
Δεν εμπιστευεσαι ΚΑΝΕΝΑΝ,και παντα ψαχνεις να βρεις τον "λακο στη φαβα".![]()
γιατι δυστυχως εισαι (οπως και εγω αλλωστε) τυπικος Ελληνας.Γιατι εχω την εντυπωση οτι απλα παιζεις με τις λεξεις?Συνεχιζω ομως να θεωρω απαραδεκτο' date=' να θεωρουμε τετοιες καταστασεις φυσιολογικες.[/quote']
Δεν εμπιστευεσαι ΚΑΝΕΝΑΝ,και παντα ψαχνεις να βρεις τον "λακο στη φαβα".![]()
Mα δεν υπαρχει καποια φαβα εδω γυρω. Και να υπηρχε θα την ειχα φαει :lol:
Πες μου ωρα, μερα και οδο και γω απλα ειμαι κει.![]()
πωρε μανα μου!!και εχω φερει 10 κιλα απο το νησι...κατσε να παρω τηλ. τη γυναικα να φτιασει :lol: καμμια γαβαθα!! :lol: :lol: