Εjekt festival - Τα καλά, τα κακά και η καταντια...

Φίλε wasted έτσι όπως το βλέπω είναι αντίστοιχο του να βάλεις τους φανατικούς του Ολυμπιακού (λέμε τώρα) να φυλάνε κάτι, θα έρθουν οι Παναθηναϊκού (λέμε τώρα) να πέσει ξύλο. Έτσι και εδώ αν ισχύει η προέλευση των σεκιούριτι.

Μόνο που απ'ότι καταλαβαίνω τα εν λόγω καλόπαιδα δεν προκάλεσαν κανέναν.

Η παρουσία τους όμως σίγουρα αποτέλεσε την αφορμή να γίνει ένα φεστιβάλ μπάχαλο.

Αν είναι να πληρώνεις τόσα λεφτά για να πας να ψυχαγωγηθείς και ο ίδιος ο δοργανωτής είναι τόσο τζαμπατζής/αντιεπαγγελματίας/άσχετος που προσλαμβάνει ακρο-οτιδήποτε για σεκιούριτι χωρίς να του περάσει απ'το μυαλό ότι έτσι βάζει το φιτίλι από μόνος του στην επένδυσή του, τότε καλά να πάθει αλλά τι φταίνε οι θεατές; Αυτός που μαχαιρώθηκε; Οι Underworld;

Μπάμπης ο Σουγιάς FTW!

...Και σε οτι αφορα την συναυλια των Motorhead' date=' απο διαφορετικες πηγες ακουσα το ιδιο σκηνικο. Παληκαρι με ξηρισμενο κεφαλι περναει για φασιστας, του τσαμπουκαλευονται, εξηγει οτι δεν εχει σχεση, και τρωει ξυλο παρ'αυτα....[/quote']

Πάντως επειδή λόγω καράφλας έχω κι εγώ πολύ κοντό έως ανύπαρκτο μαλί, σκέφτομαι αν είναι να πάω σε συναυλία να φορέσω μία περούκα Alice Cooper (που είχα πάρει τις απόκριες).
Κι εγώ μαζί σου (βασικά έχω ανύπαρκτο μαλλί, κάμπριο ρε παιδί μου, πως το λένε) και αρχισα να φοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα οπότε μήπως να τις παίρναμε μαζί τις περουκίτσες να μας κάνουν και καλύτερη τιμούλα? ;)

Electric_wizard & harilatron τώρα που σταμπαριστήκατε δε γλυτώνετε, οι μουτσούνες σας (μετα φαλάκρας) έχουν γίνει APB ανά την υφήλιο οπότε σε όποιο φεστιβάλ και να σκάσετε μύτη θα σας την πέσουν για να σας δείρουν με κουρδισμένο άγριο βρωμόξυλο :lol: :lol: :lol: :lol:

Γλομπαlisation!

Καλύτερα περούκα Dee Snider με το ανάλογο make up :lol:

Οπότε καλώς ήρθες στην ανθρώπινη κοινωνία εσύ που τα έχεις ζήσει αυτά' date=' μόνο προσοχή γιατί ο επόμενος μπορεί να πιστεύει κι αυτός ότι πρόκειται για ζούγκλα και να σου απαντήσει αναλόγως...[/quote']

γεννήθηκα στη ζούγκλα και ακόμα ζω σ' αυτή

και όσο για τις απαντήσεις που λες τις έχω δεχθεί

κατά καιρούς και ακόμα ζω (βέβαια αυτό δεν έχει να

κάνει με ντου και συναυλίες) απλά δεν έχετε δει

τον πόλεμο που υπάρχει κάτω από τις μύτες σας

ίσως είναι καλύτερα να μη μιλάτε για πράγματα

που δεν γνωρίζετε γιατί 1) γίνεστε ρεζίλι στα μάτια

μερικών (δεν εννοώ μόνο εμένα) και 2) δεν έχουν

καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτά που λέτε

έχετε χάσει τον μπούσουλα με τους τραμπούκους

με τους χουλιγκάνους με τους αναρχοσκινάδες

με τους χαοτικούς με τους ........................

απ ότι καταλαβαίνετε γίνετε ένας χαμός ομάδων

και ιδεολογιών που απ ότι φαίνεται οι περισσότεροι

δεν τις γνωρίζετε και κάποιοι δεν τις γνωρίζετε

επαρκώς

μιλήστε για την υποτιθέμενη νομιμοφροσύνη σας

και για τα συμφέροντα των εταιριών που

τα γνωρίζετε καλύτερα και αφήστε το street justice

για αυτούς που ρισκάρουν καθημερινά και

έχουν δώσει τη ζωή τους για μερικά πράγματα

Τσουτσουβής, Καλτεζας ...............

για να μη μου σπάσουν εντελώς τα νεύρα

με την ασχετοσύνη σας καθίστε να δείτε κανένα

δελτίο ειδήσεων να ενημερωθείτε (ειρωνικά το λέω)

και εγώ κλείνω το παράθυρο και δεν ξανά ανοίγω αυτό το

θέμα

για να μη μου σπάσουν εντελώς τα νεύρα

με την ασχετοσύνη σας καθίστε να δείτε κανένα

δελτίο ειδήσεων να ενημερωθείτε (ειρωνικά το λέω)

και εγώ κλείνω το παράθυρο και δεν ξανά ανοίγω αυτό το

θέμα
Mεγάλη απώλεια...

Για την πληροφορησή σου, δεν βλέπουμε όλοι τηλεόραση ούτε είμαστε φαν του Πρετεντέρη. Απλά μάλλον έχουμε λίγο περισσότερο μυαλό και δεν σκοτωνόμαστε στους δρόμους σε έναν ακύρηχτο πόλεμο προσπαθώντας να αλλάξουμε τα πράγματα. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι γι αυτό...

Τιμή σε Κασσίμη, Τσουτσουβή, Μαζιώτη κλπ. Καλά το λέω το ποιήμα μου;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
So typical...

Τσουτσουβής, Καλτεζάς...

Μάλλον εσύ μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις... Κάποιοι από μας τα έχουμε ζήσει πολύ πιο έντονα από ότι φαντάζεσαι...

απλά δεν έχετε δειτον πόλεμο που υπάρχει κάτω από τις μύτες σας

ίσως είναι καλύτερα να μη μιλάτε για πράγματα

που δεν γνωρίζετε γιατί 1) γίνεστε ρεζίλι στα μάτια

μερικών (δεν εννοώ μόνο εμένα) και 2) δεν έχουν

καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτά που λέτε

έχετε χάσει τον μπούσουλα με τους τραμπούκους

με τους χουλιγκάνους με τους αναρχοσκινάδες

με τους χαοτικούς με τους ........................

απ ότι καταλαβαίνετε γίνετε ένας χαμός ομάδων

και ιδεολογιών που απ ότι φαίνεται οι περισσότεροι

δεν τις γνωρίζετε και κάποιοι δεν τις γνωρίζετε

επαρκώς

μιλήστε για την υποτιθέμενη νομιμοφροσύνη σας

και για τα συμφέροντα των εταιριών που

τα γνωρίζετε καλύτερα και αφήστε το street justice

για αυτούς που ρισκάρουν καθημερινά και

έχουν δώσει τη ζωή τους για μερικά πράγματα

Τσουτσουβής' date=' Καλτεζας ...............

[/quote']

Χαμός στα μυαλά σας γίνεται όχι χαμός από ιδεολογίες...Street justice και π@π@ριές...peace in da hood niggaz! :lol:

LOL!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Το ποιος έχει γίνει ρεζίλι jmone και κάποιοι όμοιοι μπορείτε να το καταλάβετε από το παρακάτω βίντεο... Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα υπαρκτά ΔΕΝ είναι συμπτωματική!!!

και για τα συμφέροντα των εταιριών

Και... τι Αμερικάνικη μάρκα είναι το pc σου; Το μουσικό σου όργανο; Ο ενισχυτής; Το modem σου; :lol:

Μιλάς για ζούγκλα. Προφανώς εννοείς πως μέσα σε μία πόλη γίνεται πανικός. Ελευθερία έχουμε, μπορείς να δοκιμάσεις να ζήσεις σε ένα ωραιότατο χωριό (όπως είπε και ο Superfunk), να καλλιεργείς λαχανικά, να μην έχεις ρεύμα ώστε να μην εξαρτάσαι από αυτό, καθόλου μεταφορικό μέσο κλπ κλπ. Γιατί πρέπει αυτή η ιδεολογία να επηρρεάζει και τους υπόλοιπους; Κάτι περισσότερο θα ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι οι οποίοι "ανέχονται" το παρόν σύστημα...

Εκτός και αν οι τελευταίοι δεν έχουν νοημοσύνη και οι λίγοι είναι οι "εκλεκτοί". :lol:

πω,πω καταντια... :cry: :twisted:

και εγω νομιζα οτι κασσετες ειχαν ενσωματωμενες μονο τα μελη καποιας συγκεκριμενης κομματικης παραταξης..τωρα με λυπη μου βλεπω οτι εχουν γινει μοδα και στον αντι-εξουσιαστικο (λεμε τωρα...) χωρο....... :cry:

ρε,παιδια κριμα τα νιατα σας και τα μυαλα σας (γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ εχετε μυαλο μονο που καποιοι εντεχνα σας εμποδιζουν να το χρησιμοποιησετε... :cry: )

μη γινεσται φερεφωνα ξεπερασμενων (και βολεμενων) ανθρωπων & "ιδεολογιων" που σας χρησιμοποιουν κατα το (δικο τους) δοκουν.....ειναι ΩΡΑΙΑ η ζωη,φτανει να εχεις τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ να την ζησεις..ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ την (οπως ΕΣΥ & ΜΟΝΟ ΕΣΥ θελεις...)

λιγη προσπαθεια και θεληση θελει...

φιλικα παντα...(μη φαμε & καμμια ξωφαλτση τωρα που μπαινει το καλοκαιρι και ξυριζουμε το κεφαλι μας... :lol: για να μη ζεσταινομαστε το κανουμε,λογω τιμης!! :lol: )

Τιμή & δόξα στους αγωνιστές Gordon Freeman, Masterchief, Buzz Lightyear, Optimus Prime, Ironhide, Grimlock, Bumblebee, Sarrah Kerrigan, Jim Raynor, Tassadar, Vash the Stampede (humanoid typhoon), Nicholas D. Wolfwood, Meryl Strife, Milly Thompson, Kuroneko.

και για να μην ξεχνιόμαστε...

...μακαρονάδααααααα!

Δεν συμφωνω απόλυτα με αυτα που λεει ο jmone, αλλα αυτο μαγκες,

αλλαζει ΜΟΝΟ στο δρομο... Ουτε απ την καρεκλα μας, ουτε απ τα καθεστωτικα μεσα ενημερωσης...

Και επιτελους σταματηστε αυτην την τουλαχιστον ηλιθια καραμελα με το "τι μαρκα ειναι το pc σου" και τα σχετικα... Το γεγονος του οτι μερικα πραγματα γεννηθηκαν και δημιουργηθηκαν μεσα στον καπιταλισμο, δεν σημαινει πως σε ενα αλλο κοινωνικο συστημα δεν θα υπηρχαν...Επισξς δεν υπαρχει το διπολο καπιταλισμος-παρτε τα βουνα... Και στο κατω κατω, τι σκατα να κανω στα βουνα;;; Μεσα στο συστημα ειμαι και εγω και ολοι οι υπολοιποι, το θεμα ειναι το ποιος ειναι ο ρολος του καθενος μεσα στο συστημα... Αλλοι επιλεγουν να ειναι γραναζια, και αλλοι επιλεγουν να ειναι αμμος... Αλλοι με σωστο και αλλοι με λαθος τροπο..Δεν συμφωνω με τις πρακτικες των τυπαδων που χτυπησαν την συναυλια, απλα σκεφτειτε πως εφτασαν σε αυτο το σημειο.. Σκεφτειτε τι φταιει, τι μπορει να φταιει.. Ισως να μην ειναι οπαδοι χουλιγκανοι και μπαχαλοκ@υλοι... Ισως καποιες συνθηκες/γεγονοτα να τους οδηγησαν σε μια ανεξελεγχτη οργη... Γιατι να καταδικασουμε μονο το περιστατικο αυτο και να μην καταδικασουμε και τις συνθηκες που οδηγησαν σε μια τετοια κατασταση; Λεω εγω τωρα...

Εdit: πραγματικα βγαινουν απο μεσα μου αυτα και δεν ειναι καμια κομματικη κασετα... Ετσι και αλλιως δεν ειμαι οργανωμενος πουθενα..

περασε κιολας η ημερομηνια ληξης;;; Γιατι, αφου αρχισαν να αναλυονται σοβαρα πραγματα... τς,τς,τς...

περασε κιολας η ημερομηνια ληξης;;; Γιατι' date=' αφου αρχισαν να αναλυονται σοβαρα πραγματα... τς,τς,τς...[/quote']
Έβαλες και εσύ το χεράκι σου φίλε.

αυτο καλε μου φιλε (το οποιο και ΦΥΣΙΚΑ δεν υπαρχει μονο...στον "καπιταλισμο",τωρα βεβαια δειξε μου σε πια χωρα στον κοσμο ΔΕΝ υπαρχει καπιταλισμος και θα σε παραδεχτω...) αλλαζει ΜΟΝΟ αν τοποθετουνται οι καταλληλοι ανθρωποι στις καταλληλες θεσεις,οταν το κρατος στο οποιο ζεις ελεγχει και εκ-πολιτιζει τις δυναμεις της..ταξης... και βεβαια μονο οταν υπαρχει ΠΑΙΔΕΙΑ (ουσιαστικη και οχι για τα ματια του κοσμου).......

επ'ουδενι η καφριλα δεν αντιμετωπιζεται με καφριλα..... :wink:

και για να μην τα χωνουμε συνεχεια στην Ελλαδιτσα,και εχοντας ζησει χρονια στο εξωτερικο (και σε "πολιτισμενες" χωρες) σας διαβεβαιωνω οτι οι ελληνικες δυναμεις της...ταξης (αλλα και η συμπεριφορα τους) ειναι ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ σε συγκριση με της Γερμανικες,Αγγλικες και Αμερικανικες που εχω δει απο κοντα...

δεν θελω καν να φανταστω τι θα παθαιναν οι θερμοκεφαλοι "κουκουλοφοροι" σε μια ενδεχομενοι αντιπαραθεση τους με τα...π.χ. γερμανικα ματ,ή τα αμερικανικα swat....(ουτε ψυλλος στον κορφο τους δηλ... :? )

Για να αλλάξουν αυτά τα πράματα πρέπει κατ΄αρχήν ο κόσμος να ενοχληθεί και να ευαισθητοποιηθεί από αυτά. Χρειάζεται σε κάθε επίπεδο της ζωής μας να αντιδρούμε σε τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές, εφ΄όσον το έχουμε επιλέξει οι ίδιοι. Ίσως να χρειαστεί κι ο δρόμος, αλλά οχι καίγοντας αμάξια.

Μη μπερδεύουμε αυτούς που κάνουν πλιάτσικο σε μια συναυλία και καίνε αυτοκίνητα (καις το αυτοκίνητο κάποιου αντιρδρώντας σε ΤΙ; ) με τα σοβαρά κοινωνικά-οικονομικά-πολιτικά προβλήματα που όντως θέλουν μια πιο δυναμική αντιμετώπιση... (και δεν έχω καμία σχέση με ιδεολογίες/κόμματα/παρατάξεις, αλλά βλέπω ότι κοιμόμαστε γενικά και ειδικά)

Ο ακήρυχτος πόλεμος στους δρόμους που κυνηγιούνται οι "αναρχικοί" με τους "φασίστες" δεν βλέπω τι σχέση έχει με την αντιμετώπιση της διαφθοράς, της ανεργιας, τα προβλήματα της υγείας κλπ κλπ...

περασε κιολας η ημερομηνια ληξης;;; Γιατι' date=' αφου αρχισαν να αναλυονται σοβαρα πραγματα... τς,τς,τς...[/quote']
Έβαλες και εσύ το χεράκι σου φίλε.
Ελευθερια λογου αγαπητε. ελευθερια λογου...και καλα...Αλλα μαλλον καποιοι δεν θελουν να χουν φατσα καρτα στο φορουμ τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ να βασανιζουν κρατουμενους, για εναν περιεργο λογο..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back