Εγραψα και ένα Tango επειδή είμαι πολύ ερωτιάρης ρε παιδί μου...

AlSom είπε:
Το "καταπληκτικό" δεν αρκεί για να το περιγράψει κανείς! Μπράβο φίλε, πολύ καλό! Και ταίριαξες πολύ καλά και την ηλεκτρική!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Χαίρομαι που σας άρεσε.

ένα μπράβο κι από μένα..

+1000

Μπράβο ρε φίλε πραγματικά πολύ καλό.  ;)

Εγώ για να προσθέσω και μια γνώμη θα έφερνα τα τύμπανα λίγο πιό μπροστά και

ίσως λίγο τις ρυθμικές κιθάρες αλλά γενικότερα η μίξη είναι πολύ καλή.

Επίσης θα μ'αρεσε η ιδέα να κλείνει πάλι με πιάνο, αλλά περι ορέξεως...

Αλήθεια τις κιθάρες πώς τις ηχογράφησες?

Ηθελα να μείνει λίγο πιο ελαφρύ γι αυτό άφησα πίσω τις κιθάρες κ τα τυμπανα.

Οι κιθάρες ηχογραφήθηκαν με το Guitar Rig 3 στην AudioPhile 192.

Χαίρομαι που σου άρεσε.

Ευχαριστώ και πάλι.

Να δώ οταν θα πέσει η αυλαία και φύγει το θέμα απο την αρχική σελίδα, θα μου δώσετε και λουλούδια? τα οποία θα μου παραδώσει μελαχρινο γκομενάκι με το μαλλί κότσο, κοκάλινα γυαλιά και γυαλιστερές γοβίτσες?

lambrosgg είπε:
Ευχαριστώ και πάλι.

Να δώ οταν θα πέσει η αυλαία και φύγει το θέμα απο την αρχική σελίδα, θα μου δώσετε και λουλούδια? τα οποία θα μου παραδώσει μελαχρινο γκομενάκι με το μαλλί κότσο, κοκάλινα γυαλιά και γυαλιστερές γοβίτσες?
ενταξει ειπαμε καλο ειναι μη μας μαμησεις κιολας ;δηλαδη ο bach τι επρεπε να κανει να απαυτωσει οτι γκομενα κυκλοφορουσε εκεινη την εποχη ?κατσε εισαι αχαριστος τωρα...ξεκιναμε απο τα λουλουδια και τη γοβα και βλεπουμε  για τα αλλα.... ;D

ignantios είπε:
ενταξει ειπαμε καλο ειναι μη μας μαμησεις κιολας ;δηλαδη ο bach τι επρεπε να κανει να απαυτωσει οτι γκομενα κυκλοφορουσε εκεινη την εποχη ?κατσε εισαι αχαριστος τωρα...ξεκιναμε απο τα λουλουδια και τη γοβα και βλεπουμε  για τα αλλα.... ;D
Αστειευόμουνα φιλε ιγνταντιε... Ελπίζω να το κατάλαβες και να μην στο ανακοινώνω τώρα!

επειδη εχω ψιλοκαταλαβει οτι ειμαστε μια απο τα ιδια....ε λοιπον και εγω αστειευομουν....αρα κερδισα εγω που δεν με καταλαβες παροτι εβαλα και colgate στο τελος ;D ;D ;D ;D ;D τωρα εβαλα περισσοτερες για να ερθουμε πατσι.

μην ξαναπαρεξηγηθεις με εμενα γιατι θα αρχισω να ανησυχω για το χιουμορ μας..... ;)

ignantios είπε:
μην ξαναπαρεξηγηθεις με εμενα γιατι θα αρχισω να ανησυχω για το χιουμορ μας..... ;)
Εγώ δεν παρεξηγώ. Απλά στραβοκοιτάω!  ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα