F
freemindgr
Guest
Το οτι καποιος το σκηνοθετησε ολο το "σκηνικο" δεν περασε απο το μυαλο σας,ε?
Μα γιατί επιμένεις σε αυτή τη κατεύθυνση..;freemindgr είπε:..Αν περιμενεις τελικα στον τοπο σου να γινεις γνωστος...
Κάνεις νομίζω λάθος. Η συνέντευξη οδήγησε τον playloud (αλλά και άλλους) στη ιδέα ότι ο Vangelis έχει καβαλήσει το καλάμι. Επειδή πρόκειται για έναν συνθέτη που υπερ-εκτιμώ, παρέθεσα τη χρήσιμη πληροφορία (σχετικά με το ότι πρέπει να αναζητηθεί η παλαιότερη συνέντευξή του) και τη χιουμοριστική πληροφορία για το βίντεο. Αντί να τσακωνόμαστε, ας ψάξουμε να βρούμε τη συνέντευξη (θα έλεγα).freemindgr είπε:Το topic ειναι αφιερωμενο στη συνεντευξη ( κρυα και λειψη ομολογουμενως ) του Παπαθανασιου. Ομως τα off topic οδηγησαν το θεμα σε παραφιλολογικες και σκηνοθετικου τυπου συζητησεις, που ουδεμια σχεση εχουν με το αρχικο post.
Απο εκει και περα, ως mod, μπορεις να καταλαβεις Wow! πως..."κατι δεν παει καλα"..
Ακριβώς το αντίθετο , αναφέρεται κάθε φορά και είναι σαν ακούς κασετούλα. Και δεν το λέω υποτημιτικά , αυτό δείχνει οτι λέει αυτό που πιστεύει.electroboy είπε:πιστευω οτι εκει στο τελος που λεει στην συνεντευξη περι συμπαν και προσωπικης αισθητικης -εμποριο, και ελληνικης παιδειας, ειναι ολο νοημα.και μου φαινεται οτι δεν εχει ξαναανεφερθει ο βαγγελης σε τετοια θεματα σε αλλες συνεντευξεις του στο παρελθον.![]()
Λοιπόν; Βρήκε τίποτα;boody είπε:παω στην γυναικα μου να την ζητησω να μου περιγραψει κατι ευχαριστο που ακουσε τελευταια και επιστρεφω....
Θέλει κάποιος να το σχολιάσει;Vangelis είπε:Αν και στη μουσική βιομηχανία, που η ηλικία της δεν ξεπερνά τα 50 χρόνια, η εκμετάλλευση της μουσικής απέφερε ήδη εκατομμύρια των εκατομμυρίων, αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με την ευεργετική επίδραση της μουσικής (ψυχαγωγία, θεραπεία, ήθος, κάλλος, μέτρο), που, όταν της το επιτρέπουμε, προσφέρει στην ψυχή μας. Αυτό που εγώ προσπαθώ να κάνω είναι να λειτουργώ όσο πιο πιστά μπορώ συνομιλώντας με τη φύση και όχι με την κοινωνία. Οι πρόγονοι μας εφαρμόζοντας αυτή την προσέγγιση παρέμειναν διαχρονικοί και αξεπέραστοι, λόγω της ταύτισης τους με τις συμπαντικές αρχές που μας διέπουν. Ολοι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Σύμπαν όταν το θελήσουν. Και έτσι θα έρχονται πιο κοντά στην αρμονία και στην αρετή».
Ναι, αμέ. Αυτό περί "συμπαντικές αρχές που μας διέπουν" είναι επιεικώς παπαρολογίες. Αυτό που θέλει να πει ο Βαγγέλης προφανώς είναι ότι ο ίδιος (αλλά και αρκετοί άλλοι) προσεγγίζει τη μουσική με ποιητική διάθεση, αναφερόμενος σε διάφορες αξίες και αρχές οι οποίες είτε λείπουν, είτε τείνουν να εκλείψουν.IxNiLaTiS είπε:Θέλει κάποιος να το σχολιάσει;