εγώ με τον γιό μου

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Ο γιός μου κάνει πιάνο και μάλιστα, πλέον, με άλλο δάσκαλο (δασκάλα). Του έβαλε ένα κομμάτι του CPE Bach που λέγεται Solfeggietto.

Επειδή, λοιπόν, ο γιόκας μου το μελετούσε με "τρόπους" (βασικά το έκανε swing) μου φάνηκε καλή ιδέα να παίξω κι εγώ δίπλα του. Το αποτέλεσμα στο ΘΕΟκουνημένο βίντεο, παρακάτω:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σωραίος λαίμαι ο μικρός ειδικά. Εσύ θες λίγα μαθήματα απ το κυρ Στέφανο για να ισιώσεις βέβαια  ;D ;D ;D

Μπράβο ρε πατέρα, να χαίρεσαι τον υιό  ;)

μπραβο. θα πρεπει να εισαι - και δικαιολογημενα - περηφανος  :)

Nikolas είπε:
Του έβαλε ένα κομμάτι του CPE Bach που λέγεται Solfeggietto.
Ασχετη η δασκαλα. Αυτα τα αρχαια μαθαινει στο παιδι? Κατι πιο συγχρονο δεν υπαρχει? Τον Καρβελα δεν τον εχει ακουστα?... ;DΩραιοι και οι δυο, μπαμπας και γιος. Το πιτσιρικι παιρνει σωστες βασεις. Να τον χαιρεσαι Νικολα. :)

Να χαίρεστε ο ένας τον άλλο Νικόλα μου.

Αφού το swing-αρε θα πάει μπραστά. :D

Μπράβο!!!!!  Μπράβο!!!!!

Νικολα,να τον χαιρεσαι!

Το κυριοτερο ειναι οτι φαινεται ευτυχισμενος την ωρα που παιζετε. :)

Άσε τη νότα του παιδιού να αναπνεύσει λίγο ρε Ούννε που τα βαράς σα να μην υπάρχει αύριο.

Και τέλειωνε με αυτά να ξεκινήσει λίγο Hammond το παιδί να ανοίξουν τα αυτιά του.

Ε, ψτ, καλοκαίριασε  ;) ;) Κανόνισε ....

Εγώ να κανονίσω Κώστα (χρόνια πολλά ρε συ)? Βάλτε ένα μπυροποσία να έρθουμε να περάσουμε καλα... Για κανά μπάνιο με την οικογένια... κλπ...

Σας ευχαριστώ. Πάντως ο γιός γουστάρει, το ξαναλέω!

ΥΓ. ΕΓΩ ΒΑΡΑΩ!??!?! ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεε

Φοβερο!!! Αντε, και στα επομενα!!!!

audiokostas είπε:
Άσε τη νότα του παιδιού να αναπνεύσει λίγο ρε Ούννε που τα βαράς σα να μην υπάρχει αύριο.

Και τέλειωνε με αυτά να ξεκινήσει λίγο Hammond το παιδί να ανοίξουν τα αυτιά του.
;D ;D ;D

Μπράβο σας και από μένα!

Trending...

Νέα θέματα

Back