Εδωσα την ΙΒΑΝΕΖ...

• Thread starter Thread starter jesu
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K

jesu

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα Παιδες...

Λοιπον Εδωσα την  ΙΒΑΝΕΖ RG2550z σε μιση τιμη και με τα λεφτα αυτο πηρα μια Michael Kelly vex καινουρια..

Πειτε μου πως δεν εκανα γκαφα......... :-\

Γιατι να έκανες γκάφα?

Αν εσένα σου κάνει η VEX περισσότερο απο την ibanez, τότε μια χαρά εκανες.

Με γείες το κιθαρόνι (και ώραια specs έχει και κούκλα είναι by the way)

παιδια η κιθαρα κοστιζε γυρω στα 700 και κατι ευρω. Ειχε πανω του τους rockfield black betty και εκανα ενα deal να μου βαλει τους mafia και ετσι την πηρα ενα κατοσταρικο πιο κατω.

Αυτο που με απογοητευσε ηταν οτι ενα ταστο μαλλον δεν εχει τοποθετιθει καλα γιατι οταν παιζω στο συγκεκριμενο βγαζει νεκρη νοτα.Επισης εχω διαβασει καλες κριτηκες για το action της (ολοι λενε οτι μπορεις να πετυχεις εξαιρετικα χαμηλο action χωρις τασταρισμα) αλλα αυτη που πηρα τασταρει ασυστολα παρ'ολο που μου την σεταρε..

Αυτα με απογοητευσαν και μετετρεψαν τον αρχικο μου ενθουσιασμο σε μεγαλη απογοητευση.

Και σκεφτομαι οτι εδωσα μαι κιθαρα χιλιων ευρω για να παρω μια στη μιση της τιμη...

Tην πηρες καινουρια απο καταστημα? Γιατι σε αυτη την περιπτωση την πας καρφι πισω και σου την φτιαχνουν οπως θες εσυ. Και το ταστο και το action και ολα...

Stinky είπε:
Tην πηρες καινουρια απο καταστημα? Γιατι σε αυτη την περιπτωση την πας καρφι πισω και σου την φτιαχνουν οπως θες εσυ. Και το ταστο και το action και ολα...
Mενω επαρχια και συγκεκρημενα 500 χλμ μακρια απο την αθηνα και δεν θα ξανακατεβω αθηνα για μεγαλο χρονικο διαστημα.Το να κατεβω αθηνα ειδικα για την κιθαρα θα μου κοστησει περισσοτερο απο το να την παω σε εναν μαστορα..

Χμμμ δυσκολη περιπτωση οντως... Ισως αν τους στειλεις την κιθαρα με καποιο τροπο?

Ποσο μπορει να μου κοστησει περιπου αν την παω σε εναν μαστορα να φτιαξει το ταστο??

καπου υπαρχει και ενα αρθρο του superfunk για setup τσεκαρε το...

Οι καινούργιες κιθάρες έρχονται και πωλούνται κατά 98% ασετάριστες... Κι αυτό γιατί το σετάπ είναι προσωπικό θέμα: εσύ π.χ. θέλεις χαμηλό action ενώ άλλοι το θελουν ψηλά...

To ενα τάστο δεν είναι τόσο θέμα όσο τα υπόλοιπα τάστα και το action. Αν μπορείς, δοκίμασε να σετάρεις την vex προσεκτικά με βάση τις οδηγίες.

Αν κάτι σου φαίνεται ρίσκο(π.χ. η βέργα), τότε πήγαινέ τη σε σωστό μάστορα ώστε να κάνει ένα σεταπ με 20-25 περίπου ευρώ.

Αν και πάλι, το ένα τάστο έχει θέμα, τότε του λες το φαινόμενο και να τρίψει λιγο το αντίστοιχο προβληματικό μεταλλικό τάστο(ξέρει εκείνος) με μικρό κόστος.

παρε τηλ αυτον που την αγορασες και πες του τι τρεχει,οποτε οταν κατεβεις να στη φτιαξει κι ας εχει περασει καποιο διαστημα,δε νομιζω να αρνηθει

φιλε μου ο οικονομακης εδω στην αθηνα θα στην κανει κουκλα... οταν το ειχαμε συζητησει για εναν ξαδερφο μου που μενει επαρχεια μου ειχε πει οτι υπαρχει τροπος να την στειλεις με λιγα λεφτα... αυτο ειναι το σαιτ του....

http://www.enigmagt.gr/

παρτον τηλεφωνο να σου πει την αποψη του...

aris 17561 είπε:
φιλε μου ο οικονομακης εδω στην αθηνα θα στην κανει κουκλα... οταν το ειχαμε συζητησει για εναν ξαδερφο μου που μενει επαρχεια μου ειχε πει οτι υπαρχει τροπος να την στειλεις με λιγα λεφτα... αυτο ειναι το σαιτ του....

Άμα είναι να περιμένει τον Οικονομάκη θα βγάλει γένια..  ;D

Φοβερός τεχνίτης αλλά έχει αναμονή κάνα τετράμηνο.

aris 17561 είπε:

Καλα το θεμα δεν ειναι να δωσω 100 ευρω για να φτιαξω κατι το οποιο επρεπε να ειναι ενταξει ή το μαγαζι που το πουλησε επρεπε να το ειχε ρυθμισει. Οταν αγορασα την κιθαρα πληρωσα τα λεφτα και την αφησα να την σεταρει κιολας και την πηρα την επομενη μερα. Οταν την εκανε σετ απ επρεπε να ειχε προσεξει οτι το ταστο αυτο βγαζει νεκρη νοτα..Τελος παντων αν εμενα αθηνα θα μου διορθωνε το προβλημα ειμαι σιγουρος απλα δεν μενω αθηνα δυστυχως.

Απλα το ερωτημα μου ειναι αν ειναι ευκολο να διορθωθει το προβλημα με μικρο κοστος και εδω που ειμαι..

aris 17561 είπε:
ναι αυτο ειναι αληθεια... μμμμ !!!! δεν ξερω καποιον αλλον τοσο καλο στην αθηνα... οποτε προτεινετε ρε παιδες κανεναν αλλον  για πιο γρηγορα...
Το προβλημα παιδια ειναι οτι δεν μενω αθηνα :-\

Το πιο μικρό κόστος θα εχεις αν τη σετάρεις μόνος.

Το προβληματάκι με το setup και το τρίψιμο σε ενα τάστο μπορεί να διορθωθεί από έναν τεχνικό με 30 περίπου ευρώ, υπερβολή τα 100ευρώ για κάτι τέτοιο...

Ρώτα σε μαγαζιά στην περιοχή σου και δες τι τιμές προσφέρουν για την εργασία πριν δώσεις την κιθάρα.

ΜΗΝ σου προσφέρουν fret leveling για όλη την ταστιέρα με κόστος μια περιουσία, δεν είναι αυτή η λύση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back