eBay: Washburn Dimebag Darrel Diamond Plated Stealth

Jasemeister

Master of Ceremonies
Πόντοι
38
Τι είναι μεγάλο, μαύρο και κρατάει μαστίγιο;;;

Προφανώς η μλκια που δέρνει αυτόν που έβαλε αυτήν την κιθάρα στο eBay:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160115712387&ih=006&category=33048&rd=1

Γιατί;;;;

Οκ, starting bid σχεδόν $6,0000....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΙΟΛΑΣ!

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

ΕΛΕΟΣ!!! ΘΑ ΕΧΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟΨΕ!!!!

κατι παρομοιο δν εχει βγαλει και η esp???τεσπα δν θα βρεθει κανα θυμα να την παρει???

Φυσικά!!Αφού την πρόλαβα εγώ :lol: :lol: :lol:

Βασικά τα 6000 σε πείραξαν;;Εδω σε μια άλλη δημοπρασία πουλούσαν Gibson LP 60's αν θυμάμαι καλά 160000$ 8O

Δηλαδή εσύ το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό να αφήνεις μια κιθάρα των $6,000 στο παρκέ και μάλιστα ανάποδα για να την πάρεις φωτογραφία;;;;

Δηλαδή εσύ το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό να αφήνεις μια κιθάρα των $6' date='000 στο παρκέ και μάλιστα ανάποδα για να την πάρεις φωτογραφία;;;;[/quote']
Ναι ρε, άνετα. Έτσι δείχνεις πόσο καλή κατασκευή και πόση αντοχή σε κακουχίες έχει. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δηλαδή εσύ το βρίσκεις απόλυτα φυσιολογικό να αφήνεις μια κιθάρα των $6' date='000 στο παρκέ και μάλιστα ανάποδα για να την πάρεις φωτογραφία;;;;[/quote']

Την άφησε πολύ μαλακά και προσεκτικά!!!! :lol: :lol: :lol:

Εμένα πάλι μου φέρνει σαν κάτι από καπάκι σε υπόνομο στη λεωφόρο των αστέρων στο χόλυγουντ!

Ε, μπορεί να έχει βάλει κάτι μαλακό απο κάτω που δέν φαίνεται. Καλά, τίποτα δεν έχει βάλει αλλα λέμε τώρα :mrgreen:

Εμένα μ'αρέσει πάντως. Αν δεν είχε floyd rose θα γούσταρα 100%.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back