East my friends...

I approve. :)

Aν και δεν μου φανηκε και τοσο ανατολιτικο, ισως βεβαια περιμενα κατι πιο "βαρυ". Με αμανεδες ας πουμε. Γιατι δεν εχει αμανεδες? ;D

Διαγνώνω ανοδική πορεία. Εδώ άκουσα τη πιο εφευρετική αλλαγή που έχεις κάνει ποτέ

("ρεφραίν"). Καλός ήχος, ωραίο άκουσμα.

Υ.Γ. υπάρχουν και κάτι πρασιναδίτσες συγχωρήσιμες

Υ.Γ. 2 Ανατολή και 'γω δεν άκουσα.

Πρέπει να πάτε πιο ανατολικά από εκεί που σκέφτεστε.

Εγώ νομίζω ότι εννοεί Ανατολικό Μπλόκ.  :D

Νίκο, ήρεμα με το overdrive, έτσι όπως το πας σε λίγο θα μας ανεβάζεις satriani covers!  ;D ;D

longshadow είπε:
Νίκο, ήρεμα με το overdrive, έτσι όπως το πας σε λίγο θα μας ανεβάζεις satriani covers!  ;D ;D
το παρακανα με το GAIN ε???

ετσι πως το παω με βλεπω χεβυμεταλλα σε λιγους μηνες... ;D

Υ.Γ. υπάρχουν και κάτι πρασιναδίτσες συγχωρήσιμες
ε,και λιγες βιταμινες απο χορταρικα δεν βλαψανε ποτε κανενα... ;D

Superfunk είπε:
ετσι πως το παω με βλεπω χεβυμεταλλα σε λιγους μηνες... ;D
μη το παίρνεις κατάκαρδα κανείς δεν είναι τέλειος

;D ;D ;D ;D ;D

Ο ηχος της lead στο 1¨15 τα σπαει.και προηγουμενως παρα τα φεισεροντιλεγια εχει χαρακτηρα.Μηπως ομως επρεπε να το πεις pimp my east ;D

ΥΓ Να τολμησω να ρωτησω αν ειναι τελε η τσαμπα κοπος?

Ε  έχει  ένα δημοσιουπαλληλίστικο αέρα 

Σπάταλο  drive  ας πούμε  ;D

Αλήθεια  όμως ‘’ ωραίο άκουσμα’’ 

Να τολμησω να ρωτησω αν ειναι τελε η τσαμπα κοπος?
Τσαμπα κοπος... ;D...ετσι κι αλλοιως ακολουθω και εγω πολιτικη λιτοτητας...3 τελε & 1 σκαφακι εχω κρατησει απο κιθαρες ολες και ολες.... ;D

Ο ηχος της lead στο 1¨15 τα σπαει.
οντως τις περισσοτερες φορες ενα απλο od λιγο delay & ενας καλος ενισχυτης ειναι οτι καλυτερο... ;)

Ελπίζω ο τίτλος να μην είναι υπαινιγμός / πρόκληση προς τη στροφή της χώρας μας εις ανατολάς και αποκοπή της από κάθε δυτικό δεσμό!!! ;D Κατά τα άλλα Sf Classic με εξαιρετικό (για ακόμα μία φορά) rhythm section και πολύ ιδιαίτερο snare drum !!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελπίζω ο τίτλος να μην είναι υπαινιγμός / πρόκληση προς τη στροφή της χώρας μας εις ανατολάς και αποκοπή της από κάθε δυτικό δεσμό!!!
Περισσοτερο την αγαπημενη μου ανατολικη χωρα ειχα στο μυαλο μου (οχι αυτη της Αλεκας... ;D αλλα την ΙΑΠΩΝΙΑ.... ;D)

Το rhythm section groove μου θύμισε αρκετά Sade (καλό αυτό  ;) ) αλλά η μεγάλη έκπληξη για μένα ήταν το keyboard στο τέλος όπου η αισθητική και ο ήχος μου θύμισαν έντονα Peter Bardens !!! (κι αυτό καλό  ;D )

Κατά τα άλλα, πέρα απο ένα ευχάριστο κι ενδιαφέρον στο άκουσμα κομμάτι, εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι πως κιθαριστικά είναι ίσως η πρώτη φορά -για μένα- που σε ακούω με εντονώτερο "τσαμπουκά", νομίζω δεν πρέπει να το "φοβάσαι", σου πάει  ;D !

Superfunk είπε:
το παρακανα με το GAIN ε???

ε,και λιγες βιταμινες απο χορταρικα δεν βλαψανε ποτε κανενα... ;D
Νομίζω ΚΑΘΟΛΟΥ δεν το παράκανες, καιρός ήταν  ;D !

Όσο για τα "χορταράκια", μη μασάς, το φάλτσο είναι το αλατοπίπερο της μουσικής  ;D !

Peter Bardens
τωρα με ΕΣΤΕΙΛΕΣ!!!! :o

Ο Peter Bardens ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΑ αγαπημενος μου πληκτρας (και οι Camel το μονο τεχνοροκ γκρουπ που μου αρεσει),ακομα πιο φοβερα πληκτρα εχει παιξει με τον,θεο,Van Morrison.

εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι πως κιθαριστικά είναι ίσως η πρώτη φορά -για μένα- που σε ακούω με εντονώτερο "τσαμπουκά", νομίζω δεν πρέπει να το "φοβάσαι", σου πάει  !
τωρα που γλυτωσα απο τον συνοδευτικο ρολο που μου επεβαλε η μπαντα.... ;D...ποιος με πιανει... ;D....μας βλεπω να κοντραρουμε στα... ισια... ;D (ειπε ο τρελλος και τον μαζεψανε οι κυριοι με τις ασπρες μπλουζες... ;D)

Όσο για τα "χορταράκια", μη μασάς, το φάλτσο είναι το αλατοπίπερο της μουσικής
+1000

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back