- Πόντοι
- 2,368
το παρακανα με το GAIN ε???longshadow είπε:Νίκο, ήρεμα με το overdrive, έτσι όπως το πας σε λίγο θα μας ανεβάζεις satriani covers! ;D ;D
ε,και λιγες βιταμινες απο χορταρικα δεν βλαψανε ποτε κανενα... ;DΥ.Γ. υπάρχουν και κάτι πρασιναδίτσες συγχωρήσιμες
μη το παίρνεις κατάκαρδα κανείς δεν είναι τέλειοςSuperfunk είπε:ετσι πως το παω με βλεπω χεβυμεταλλα σε λιγους μηνες... ;D
Τσαμπα κοπος... ;D...ετσι κι αλλοιως ακολουθω και εγω πολιτικη λιτοτητας...3 τελε & 1 σκαφακι εχω κρατησει απο κιθαρες ολες και ολες.... ;DΝα τολμησω να ρωτησω αν ειναι τελε η τσαμπα κοπος?
οντως τις περισσοτερες φορες ενα απλο od λιγο delay & ενας καλος ενισχυτης ειναι οτι καλυτερο...Ο ηχος της lead στο 1¨15 τα σπαει.
Περισσοτερο την αγαπημενη μου ανατολικη χωρα ειχα στο μυαλο μου (οχι αυτη της Αλεκας... ;D αλλα την ΙΑΠΩΝΙΑ.... ;D)Ελπίζω ο τίτλος να μην είναι υπαινιγμός / πρόκληση προς τη στροφή της χώρας μας εις ανατολάς και αποκοπή της από κάθε δυτικό δεσμό!!!
Νομίζω ΚΑΘΟΛΟΥ δεν το παράκανες, καιρός ήταν ;D !Superfunk είπε:το παρακανα με το GAIN ε???
ε,και λιγες βιταμινες απο χορταρικα δεν βλαψανε ποτε κανενα... ;D
τωρα με ΕΣΤΕΙΛΕΣ!!!!Peter Bardens
τωρα που γλυτωσα απο τον συνοδευτικο ρολο που μου επεβαλε η μπαντα.... ;D...ποιος με πιανει... ;D....μας βλεπω να κοντραρουμε στα... ισια... ;D (ειπε ο τρελλος και τον μαζεψανε οι κυριοι με τις ασπρες μπλουζες... ;D)εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι πως κιθαριστικά είναι ίσως η πρώτη φορά -για μένα- που σε ακούω με εντονώτερο "τσαμπουκά", νομίζω δεν πρέπει να το "φοβάσαι", σου πάει !
+1000Όσο για τα "χορταράκια", μη μασάς, το φάλτσο είναι το αλατοπίπερο της μουσικής