- Πόντοι
- 36
Πολλοί εως παρα πολλοί το αμφισβητουν....Video\Audio editing = MAC
Ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα ε??
Πολλοί εως παρα πολλοί το αμφισβητουν....Video\Audio editing = MAC
:lol: :lol: :lol: Νταξ, δικιο έχεις, αλλά τουλάχιστον θα ακούμε μουσικούλα στην καθημερινή μας χρήση PC και το web browsing από την emu και οχι την onboard.Καλά ρε ' σεις. Και τώρα που έχετε drivers τι θα τρέξετε;
Δεν το ειπα σε εσενα, προς θεου, Απλα γενικά μερικοί ειναι προκατειλημμενοι (κακως). Θα προσθέσω στο Hall of Fame τα:Δεν σνομπαρω καθόλου το Linux. Το θεωρω το ανώτερο λειτουργικο σήμερα. Κ εφτασε εκει που έφτασε επειδή ακριβώς ειναι δωρεαν...
Μην το λες σε μένα...
Με:
Mozilla
VLC
Openoffice
Audacity
δουλεύω καθημερινα...
Δε νομίζω ότι το Linux έφτασε εκεί που έφτασε επειδή είναι δωρεάν. Απεναντίας τα "δωρεάν" windows φτάσανε τη microsoft εκεί που είναι.Δεν σνομπαρω καθόλου το Linux. Το θεωρω το ανώτερο λειτουργικο σήμερα. Κ εφτασε εκει που έφτασε επειδή ακριβώς ειναι δωρεαν...
Δεν είναι καθόλου όνειρο - είναι μία καθημερινή πραγματικότητα εδώ και δέκα χρόνια. Δυστυχώς και τα υπόλοιπα που γράφεις (παρότι είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνεις με εξυπνακίστικη διάθεση) είναι εξίσου άκυρα.Στα win αυτό είναι όνειρο
Περίμενε λίγο, καθώς θα ξυπνούν οι υπόλοιποι, θα στο πούνε και αυτοί και τότε ίσως πεισθείς.Μπορώ να πω ότι δε με έπεισες.
Μα... δεν είμαι επιθετικός... ούτε είπα ότι έχεις εξυπνακίστικη διάθεση... το αντίθετο είπα....Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο επιθετικός. Όσο για την εξυπνακίστικη διάθεση φαίνεται ποιος την έχει. Δηλαδή ο σκοπός σου στο noiz είναι να τη λες γενικά προς τα όπου νά'ναι και όχι να κάνεις κουβέντα;
edit: Δε συνεχίζω μια ανόητη λογομαχία. Δε βρίσκομαι για αυτό εδώ. Λέγε ότι θες.