E-mail απο Γεωργιανό ενδιαφερομενο για αγγελια

Καλα κανεις και καταγγελεις την οποια παρανομια, ειτε ειναι για 20 ειτε για 3000020 ευρω. Η αστυνομια ας φιλτραρει, βαλει σε προτεραιοτητα και γινει αποδοτικοτερη. Δεν ειναι δικο σου προβλημα αυτο.

Ουτε εισαι υποχρεωμενος να γνωριζεις οτι το προβλημα αυτο με την καθε γεωργια υφισταται εδω και πολυ καιρο. Καλα κανεις και το αναφερεις. 

2. Τελεστηκε αδικημα που λεγεται προσπαθεια σε εξαπατηση.
Αλήθεια? δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο αδίκημα. Μπορείς να μου πεις ποιο άρθρο του ΠΚ είναι αυτό? Διαφώτισέ με σε παρακαλώ

4. Με την δικη σου τετραγωνη λογικη να μην κανουμε καταγγελιες για ληστειες και κλοπες στην Αστυνομια
Δεν μπορώ να καταλάβω πως στο διάολο έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Δεν είπα κάτι τέτοιο ποτέ. Ότι να ναι γράφεις

Με αυτη τη λογικη μπετοβλακας ειναι κι ενας τυπος που αυτκτονει γιατι τον παρατησε η γκομενα αλλα οκ
για μένα ναι, για σένα και για τους άλλους δεν ξέρω και δε με νοιάζει.

Ασχολουμαι χρονια με το ιντερνετ και την πληροφορικη
Δε φαίνεται πάντως

Αλήθεια? δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο αδίκημα. Μπορείς να μου πεις ποιο άρθρο του ΠΚ είναι αυτό? Διαφώτισέ με σε παρακαλώ

αν και τον χαρακτηρισμό τον κάνει πάντα ο εισαγγελέας , αυτό που συζητάμε είναι τα άρθρα 42, 386 Α του Π.Κ. " απόπειρα απάτης με υπολογιστή " 

αν και τον χαρακτηρισμό τον κάνει πάντα ο εισαγγελέας , αυτό που συζητάμε είναι τα άρθρα 42, 386 Α του Π.Κ. " απόπειρα απάτης με υπολογιστή " 
Το ξέρω, αλλά δε ρώτησα εσένα. Ήθελα να απαντήσει ο γνώστης και ασχολούμενος "χρόνια" με το ίντερνετ. 

Εγω δεν ειχα υποψη τον συγκεκριμενο νομο.

Αλλα δεν χρειαζεται ουτε να γνωριζω νομικα ουτε να εχω πτυχιο πληροφορικαριου για να γνωριζω το αυτονοητο, δλδ το οτι η αποπειρα τετοιου ειδους παρανομης πραξης θεωρειται αδικημα. Κοινη λογικη θελει.

Δε φαινεται να το ξερεις παντως...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δε φαινεται να το ξερεις παντως...
Σε θεωρούσα πιο έξυπνο πάντως.

Περίμενα να απαντήσει ο γνώστης αλλά μάλλον θα χει φορέσει την μπέρτα του και θα σώζει τον κόσμο.

Anyway, βαριέμαι να συνεχίσω, πάω στη σελίδα της NASA να τους στείλω μήνυμα ότι ο ήλιος βγαίνει απ' την ανατολή.

Ήθελα να απαντήσει ο γνώστης και ασχολούμενος "χρόνια" με το ίντερνετ. 

Κάτσε ρε συ.

Τι σχέση έχει η ενασχόληση με το internet και τους υπολογιστές, με την γνώση της νομολογίας?

Εγώ δεν πιάνω τις δύο τελευταίες σελίδες, μια καταγγελία είναι κάτι καλό ακόμα και αν δεν γίνει κάτι. 

Τον τελευταίο καιρό ζω Canada ψωνίζω καθημερινά μέσω PayPal από eBay και Amazon όταν έχω κάποιο θέμα ζήτω επιστροφή χρημάτων 

Λαμβανω κι εγω τουλαχιστον 2 e-mails τη βδομαδα απο κατοικους εξωτερικου που ταχα ενδιαφερονται να αγορασουν. Ισως αν η προσβαση στις αγγελιες ηταν δυνατη μονο σε εγγεγραμενους χρηστες να αποφευγαμε τους απατεωνες.

Οι αγγελίες αφορούν μόνο εγγεγραμμένα μέλη.

Τα email έρχονται προσωπικά και όχι μέσω του Noiz. Αν γινόταν αυτό θα μπορούσαμε να τους αποκλείσουμε.

Είμαστε πάντως στην διαδικασία να κάνουμε την δουλειά τους πολύ πιο δύσκολη.

Θα τους κόψουμε το internet? :classic_tongue:

Οι αγγελίες αφορούν μόνο εγγεγραμμένα μέλη.

Τα email έρχονται προσωπικά και όχι μέσω του Noiz. Αν γινόταν αυτό θα μπορούσαμε να τους αποκλείσουμε.

Δεν θα ηταν καλυτερα η επικοινωνία μεταξυ των μελων να γινοταν απευθειας με πμ οπως στην πλειοψηφια των φορουμς;

Δεν θα ηταν καλυτερα η επικοινωνία μεταξυ των μελων να γινοταν απευθειας με πμ οπως στην πλειοψηφια των φορουμς;
Προφανώς αλλού συχνάζεις ή δεν συμμετέχεις στις αγγελίες.?

Με πμ γίνονται οι συναλλαγές. Εκτός και αν το ακυρωνει το ίδιο το μέλος δημοσιεύοντας τα στοιχεία μέσα στο κείμενο οπότε γίνονται όπως θελει ο ίδιος. Email, τηλεφωνικά και σήματα καπνού.

Αλλά όλα αυτα για το πως και τι γίνεται, μπορείς να τα διαβάσεις στις Οδηγίες των αγγελιών για να ενημερωθείς.

@yamethΟταν κοιταζω μια αγγελια που με ενδιαφερει και παταω εμφανιση στοιχείων μου εμφανιζει τις επιλογες που δείχνει το screenshot. Δεν βλεπω πουθενα επιλογη πμ. Τι κανω λαθος;

Screenshot_20191028-201103_Firefox.jpg

Χμμμ... παρανόηση στο mobile version.

Το email εννοεί... εσωτερικό μήνυμα. ?

Έχεις δίκιο φίλε μου που το νόμιζες έτσι, αφού επισκέπτεσαι απο κινητό. Ο διάλογος πάντως φαίνεται μέσα στο προφίλ μας στα μηνύματα.

Ζητώ συγγνώμη για τη παρανόηση.

από γεωργιανό απατεώνα?

E , μα φυσικά και ναι.

Που βλέπεις το περίεργο;

Άνθρωποι είναι και οι Γεωργιανοί απατεώνες, απλά πήραν τον κακό το δρόμο και την εύκολη ζωη,

αν σφάλλουν ζητάνε συγνώμη και σου στέλνουν τα κλεμμένα πίσω μαζί με μια δια βίου κάρτα ελευθέρας και στις 1546 ΟΠΕΡΕΣ της Τυφλιδας.

Μα που ζεις ?στο 2019?

?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back