- Πόντοι
- 2,148
δεν τους πηγαινεις τίποτα καινουργιο.
Η απατη αυτη ειναι τόσο παλια οσο κι οι λάσπες
Η απατη αυτη ειναι τόσο παλια οσο κι οι λάσπες
Αλήθεια? δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο αδίκημα. Μπορείς να μου πεις ποιο άρθρο του ΠΚ είναι αυτό? Διαφώτισέ με σε παρακαλώ2. Τελεστηκε αδικημα που λεγεται προσπαθεια σε εξαπατηση.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως στο διάολο έβγαλες αυτό το συμπέρασμα. Δεν είπα κάτι τέτοιο ποτέ. Ότι να ναι γράφεις4. Με την δικη σου τετραγωνη λογικη να μην κανουμε καταγγελιες για ληστειες και κλοπες στην Αστυνομια
για μένα ναι, για σένα και για τους άλλους δεν ξέρω και δε με νοιάζει.Με αυτη τη λογικη μπετοβλακας ειναι κι ενας τυπος που αυτκτονει γιατι τον παρατησε η γκομενα αλλα οκ
Δε φαίνεται πάντωςΑσχολουμαι χρονια με το ιντερνετ και την πληροφορικη
Αλήθεια? δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο αδίκημα. Μπορείς να μου πεις ποιο άρθρο του ΠΚ είναι αυτό? Διαφώτισέ με σε παρακαλώ
Το ξέρω, αλλά δε ρώτησα εσένα. Ήθελα να απαντήσει ο γνώστης και ασχολούμενος "χρόνια" με το ίντερνετ.αν και τον χαρακτηρισμό τον κάνει πάντα ο εισαγγελέας , αυτό που συζητάμε είναι τα άρθρα 42, 386 Α του Π.Κ. " απόπειρα απάτης με υπολογιστή "
Αλήθεια? δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο αδίκημα. Μπορείς να μου πεις ποιο άρθρο του ΠΚ είναι αυτό? Διαφώτισέ με σε παρακαλώ
Σε θεωρούσα πιο έξυπνο πάντως.Δε φαινεται να το ξερεις παντως...
Ήθελα να απαντήσει ο γνώστης και ασχολούμενος "χρόνια" με το ίντερνετ.
όταν έχω κάποιο θέμα ζήτω επιστροφή χρημάτων
Είμαστε πάντως στην διαδικασία να κάνουμε την δουλειά τους πολύ πιο δύσκολη.
Δεν θα ηταν καλυτερα η επικοινωνία μεταξυ των μελων να γινοταν απευθειας με πμ οπως στην πλειοψηφια των φορουμς;Οι αγγελίες αφορούν μόνο εγγεγραμμένα μέλη.
Τα email έρχονται προσωπικά και όχι μέσω του Noiz. Αν γινόταν αυτό θα μπορούσαμε να τους αποκλείσουμε.
Είμαστε πάντως στην διαδικασία να κάνουμε την δουλειά τους πολύ πιο δύσκολη.
Προφανώς αλλού συχνάζεις ή δεν συμμετέχεις στις αγγελίες.?Δεν θα ηταν καλυτερα η επικοινωνία μεταξυ των μελων να γινοταν απευθειας με πμ οπως στην πλειοψηφια των φορουμς;
από γεωργιανό απατεώνα?