Dynamics are important!

Stel Andre

Μέλος
Πόντοι
78
Οι δυναμικες οπως και ο σωστος κιθαριστικος τονος ειναι πραγματα πολυ σημαντικα για εμενα προσωπικα. Στην σημερινη μελετη πανω σε αυτα, πατησα κι ενα record στο τζαμαρισμα που θα δειτε. Ελπιζω να σας αρεσει! Srat tone, dynamics, all the right notes κι αγιος ο Θεος!

Έχεις ως συνήθως φοβερό ήχο, με όλες σου τις κιθάρες από ότι φαίνεται. Εκφραστικά μόνο το γρήγορο κατέβασμα της κλίμακας στο 1:25 δεν μου άρεσε, κατά τα άλλα μεστό ώριμο παίξιμο, Μπράβο

Last edited:
Εχεις διορθωθεί αρκετά απο τότε που άρχισες να συμμετέχεις στο Noiz.
Ημουν σίγουρος οτί η παρουσία μας εδώ θα σε έκανε καλύτερο,απλά δέν περίμενα τόσο γρήγορη εξέλιξη.
Συνέχισε να μας παρακολουθείς.🥲

Συμφωνώ με αυτό που είδε και ο Άγιος,όλα τα άλλα πολύ όμορφα.
Μπράβο σού!

Επίσης για κάποιο λόγο σε προτιμώ πολύ περισσότερο με single coils παρά με humbuckers

Έχεις ως συνήθως φοβερό ήχο, με όλες σου τις κιθάρες από ότι φαίνεται. Εκφραστικά μόνο το γρήγορο κατέβασμα της κλίμακας στο 1:25 δεν μου άρεσε, κατά τα άλλα μεστό ώριμο παίξιμο, Μπράβο
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Εχεις διορθωθεί αρκετά απο τότε που άρχισες να συμμετέχεις στο Noiz.
Ημουν σίγουρος οτί η παρουσία μας εδώ θα σε έκανε καλύτερο,απλά δέν περίμενα τόσο γρήγορη εξέλιξη.
Συνέχισε να μας παρακολουθείς.🥲

Συμφωνώ με αυτό που είδε και ο Άγιος,όλα τα άλλα πολύ όμορφα.
Μπράβο σού!
Αυτο ειναι γεγονος φιλε. Εννοειται οτι ολοι μαθαινουμε απο ολους διαρκως. Χαιρομαι που σου αρεσε μαν!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back