DSI Prophet 12 Module

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
1,848
Good news! Ο Dave Smith κυκλοφορει πλεον το Prophet 12 και σε module version. 8)

Λεπτομερειες στο παρακατω βιντεο που ανεβηκε στο YouTube σημερα και στο site του Smith.

www.davesmithinstruments.com/products/p12m/index.php

image.png

Αυτο κοιταγα και εγω τωρα  ;D

καλη φαση αλλα τιμη δεν ειδα καπου  ???

Κατω απο 2000€ φανταζομαι κι ελπιζω. Το Prophet 08 module το εχουν στα 1300€.

Παρά την έλλειψη knob per function το layout φαίνεται αρκετά καλό - εργονομικό.

Έχει τα 4 κυρίως knobs πάνω απο την οθόνη που είναι αρκετά για κάθε κατηγορία παραμέτρων (π.χ. Envelopes) , ξεχωριστά knobs για τα φίλτρα και κουμπιά για επιλογή των παραμέτρων.

Δυστυχώς είναι out of my price range..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παντως πολυ καλη κινηση να το βγαλει και σε module. Οπως και να το δεις ενα module ειναι money saver. Πιστευω θα το κοστολογησουν αρκετα κατω απο τα 2000€. Μια καλη τιμη θα ηταν στα 1500-1600€, παντα σε συγκριση βεβαια με τα 1300€ του Prophet 08 module και τα 2700€ του Prophet 12.

Μακάρι να το κοστολογησουν γύρω στα 1.500 €

Τότε ίσως μπορέσουμε να το αποκτήσουμε ως μεταχειρισμένο.. :)

Κατα την γνώμη μου το prophet 12 θα γίνει future classic.

Eλα ρε Cyclops, μην υπερβαλεις. "Τι εργαλειάρα είν' τούτη"... ::)

Ουτε καν μονοφωνικο δεν ειναι. ;D

Ναι, συγγνώμη. Monophonic rules. Δεν το έχω εμπεδώσει ακόμα. Θα βάλω στόχο να το λέω στον εαυτό μου 2000 φορές τη μέρα ώστε να το αποδεχτώ. ;D ;D ;D ;D ;D

foxxx είπε:
καλη φαση αλλα τιμη δεν ειδα καπου  ???
Κατω απο 2000€ φανταζομαι κι ελπιζω. Το Prophet 08 module το εχουν στα 1300€.
The Prophet 12 module has an MAP of $2,199.00 USD and can be purchased from any authorized Dave Smith Instruments dealer.

cyclops είπε:
Μπορεί από άποψη circuit board να είναι ένα πλήρες Prophet 12, αλλά βρίσκω ιδιαίτερα τσιμπημένη την τιμή του:

http://www.thomann.de/gr/dave_smith_instruments_prophet_12_module.htm

Αυτό φυσικά δε μειώνει την αξία του ως καταπληκτικό μηχάνημα.
καπως σαν τα Moog δηλαδη... ;)

mamonu είπε:
καπως σαν τα Moog δηλαδη... ;)
Αν υπήρχε Moog πραγματικό πολυφωνικό (και όχι paraphonic) στην τιμή του P12 (ή αντίστοιχα της keyboard έκδοσης), γιατί όχι; ;)

cyclops είπε:
Αν υπήρχε Moog πραγματικό πολυφωνικό (και όχι paraphonic) στην τιμή του P12 (ή αντίστοιχα της keyboard έκδοσης), γιατί όχι; ;)
σιγα σιγα... μη βιαζεσαι ....κατα το 2020.... ;D

mamonu είπε:
σιγα σιγα... μη βιαζεσαι ....κατα το 2020.... ;D
Κανένα πρόβλημα. Ακόμα και στα πολυφωνικά υπάρχουν επιλογές, είτε αναλογικά είτε VA.

Όποιος ψάχνει μονοφωνικό είναι τυχερός, υπάρχουν τόσες επιλογές που βρωμάει ο τόπος. ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back