drums and........cats!!!!

• Thread starter Thread starter KID
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K

KID

Νέο μέλος
Πόντοι
16
στο προβαδικο εσπασε ενα παραθυρο.

παμε για προβα και απο τις 6 εως τις 9 μ.μ βαραμε ακατασχετα.

ενα 3ωρο τσιτα γκαζια ωσπου :?:

ο μπασιστας ουρλιαζει σταματηστε ολοι τωρααααα!

μεσα στη μποτα και επανω στο μαξιλαρι ειναι αραχτο ενα γατι με 4 νεογεννητα γατακια.ζζζζζζζζζζζζντουπ!!!!

κριση πανικου λογω φιλοζωικων αισθηματων.τηλεφωνο στον κτηνιατρο ο οποιος μενει καγκελο.

το γατι με τα γατακια απαθεστατα απο τον 3ωρο μποτοβομβαρδισμο.

ευτυχως δεν εχω διπεταλο.χεχε

χαιρουν ακρας υγειας και το καλυτερο?

ακουνε ολα μια χαρα.

εχω μια φωτο απο κινητο αμα βρω πως να την βαλω θα δειτε τι πλακα επαθα 8O

[/url]

Eυτυχως που ηταν γατακια...και δεν βρηκατε κανα Πακιστανο....!!!!

Υ.Γ.Δεν ειμαι ρατσιστης...πλακα κανω(για τυχον παρεξηγησεις)

Εγινε και αυτο!!

Θα γουσταραν το group μαλλον και ειπαν να κατσουν να αραξουν να ακουσουν! :D

οντας απο τους πολυ ζωοφιλους(εχω πλακωσει ατομο επειδη χτυπαγε το κουταβακι του οχι το δικο μου) σας πληροφορω οτι πρωτα απο ολα στεναχωρηθηκα μηπως παθανε ζημια(στην ακοη τους)και αφου εγινε ακουστικος ελεγχος στη μαμα(τα γατακια θα μαθουμε στο μελλον)

και ειναι οκ αυτη τη στιγμη μενουν στο στουντιο σε ολοκαινουργια κουτα με πετσετες φαγητα νερα κλπ.

δεν εθεσα το συμβαν σαν κατι αστειο αλλα σαν κατι κουφο που δεν συμβαινει συχνα

φιλε wasted sunsets σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να παθουν κακο

και σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση τους.

απλα τελος καλα ολα καλα.

ηθικο διδαγμα?θα κοιταω παντα μεσα στη μποτα πριν αρχισω :oops:

μας κούφανες 8O 8O 8O

καλά ξηγηθήκατε πάντως με την εξέταση...

υ.γ. μην ξεχάσεις τις φωτό!!!

ως ντράμερ που ψάχνεται με τον ήχο του, μου γεννήθηκε η εξής απορία:

πώς επηρεάζουν τον ήχο της κάσσας σου μια οικογένεια απο γάτες;

Πώς να κουφαθούν τα ζωντανά, αφού κάσα χωρίς μπροστινό δέρμα και με μαξιλάρι, δεν ακούγεται... :-)

η μποτα ειναι οντως γεματη και εχουμε κοψει τον ηχο λογω του μικρου χωρου του στουντιο(γενικα παιζουμε χαμηλα σε εντασεις)

υπαρχει resonant head με τρυπα στη μεση αλλα λογω του γεμισματος της μποτας δεν υπαρχει ταλαντωση αφου το μαξιλαρι ακουμπαει σε ποσοστο πανω απο 30% στο batter head.στο στουντιο με ενδιαφερει ποιο πολυ η αισθηση του κοπανου στο δερμα παρα ο ηχος.

anyway μια φωτο θα διαφωτισει 8O

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φιλε kid εγω ζησει παρομοια εμπειρια με ενα πιο "σκοτεινο" τελος :

το γατακι που εμενε μεσα στη μποτα σε καποια φαση αποφασισε απλα να τη ΧΕΣΕΙ και να εξαφανιστει...εκει να δεις φιλοζωικα συναισθηματα που ετρεφαν τη καρδια μου μετα!!!!! :twisted:

ευτυχως που δεν την...κατουρησαν :lol: χωρις πλακα η μυρωδια αυτη δεν φευγει ΠΟΤΕ! :lol: (μου ειχε "διακοσμησει" καποτε μια γατουλα μια σκληρη θηκη και ανγκαστηκα να την πετάξω! 8O

ευτυχως που δεν την...κατουρησαν :lol: χωρις πλακα η μυρωδια αυτη δεν φευγει ΠΟΤΕ! :lol: (μου ειχε "διακοσμησει" καποτε μια γατουλα μια σκληρη θηκη και ανγκαστηκα να την πετάξω! 8O
Τι μου θυμισες τωρα!! Ειχα γυρισει απο ενα μαθημα, και ακουμπησα διπλα στο πιανο τα πληκτρα, για να παω να ξεντυθω και μετα να γυρισω να τα βαλω στη θεση τους. Οταν γυρισα η γατα μας, που ειχε οιστρο εκεινη την περιοδο, ειχε κανει το ενα ηχειο ( αυτο που ακουμπουσε κατω ) μεσα στα υγρα! Παρολο που εβαλα μεχρι και χλωρινη ( δηλαδη μονο μεσα δεν το βουτηξα ), και το σασι καθαρισε, ολο το ηχειο μεσα μυριζει σαν να περασε ολοκληρος στολος κατουρληδων ακομα και σημερα..Ευτυχως ηταν το μικρο αρμονιο, οποτε δεν ειχα καποιο προβλημα...αλλα η μυρωδια ειναι οντως αφανταστη!

αυτα ειναι πταισματα

μου φερνει η αδερφη μου απο αμερικη ενα ζευγαρι timberland το 1988 8)

και ειμαι φιλοξενουμενος σε ενα φιλικο σπιτι που ειχαν σκυλο.

ο μαστινο ναπολιτανο 100 κιλα μοσχαροσκυλο μου εχεσε τα ολοκαινουργια παπουτσια και το κερασακι?μου γρυλιζε ο κιουστης οταν πηγα να του τα δειξω και να τον μαλωσω :twisted: :twisted: :twisted:

παντως τα ουρα μυριζουν τραγικα ποιο πολυ απο τις σκατουλες.ποτιζουν και δεν ξεποτιζουν.

ωραια κουβεντα ε?

τι εγινε το noiz live topic?

Απαντήσεις

Trending...

Back