ασε που οι περισσοτεροι οι οποιοι ειναι αδαεις και ασχολουνται με μουσικη' date=' ειναι κιθαριστες. το πιο ευκολο να παρεις μια κιθαρα και να πεις οτι παιζεις.στην πραξη ομως...
[/quote']
Κανεις ενα λαθος. Το οργανο που λες ειναι το μπασσο. Ασε που για να βρεις καλο ντραμερ, ουτε ταμα δεν φτανει... :lol:
...γιατί όπως είναι παγκόσμια γνωστό το μπάσο είναι πανεύκολο όργανο' date=' άσε που έχει και λίγες χορδές.[/quote']
Οχι σε καμια περιπτωση. Δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι το μπασο μπορεις να το θαψεις στην παραγωγη(μιλωντας για πιο ροκ ακουσματα), αλλα κιθαρα οχι. Τεσπα, δεν λεω κατι για το μπασο, που το εκτιμω και απιστευτα ως οργανο,αλλα σαν πρωτη επαφη με το οργανο, μπορεις να παιξεις καλυτερα μπασο, παρα κιθαρα. Thats all.
Εννοω οτι το μπασο μπορεις να το θαψεις στην παραγωγη(μιλωντας για πιο ροκ ακουσματα)' date=' αλλα κιθαρα οχι.[/quote']Συγνωμη, αλλα σε ελληνικες παραγωγες μπορει να γινεται αυτο ( οπως επισης να εχουμε τον κλασσικο ηχο του "τλινγκ τλινγκ" του Φακανα επι εποχης Μικρουτσικου ), ομως στο εξωτερικο το εκτιμουν τοσο σαν οργανο, οσο και σαν φορεα "των μπασων" συχνοτητων! Ακομα και σε metal παραγωγες που ψαχνεις να βρεις μπασο, αμα ακουσεις πιο προσεκτικα βλεπεις ποσο ωραια γεμιζουν στα κομματια..Βεβαια ειναι και θεμα μπασιστα!
ρε whitenoise ' date=' γιατι να σε κοιταξει ο drummer? μηπως ειναι κουφος και δεν μπορει να ακουσει τι παιζεις? η μηπως ο ηχος που βγαζεις ειναι τοσο χαλια που σε κοιταζει μπας και καταλαβει τι παιζεις? :twisted:[/quote']γιατι αρπαζεσε φιλε??τον ξερεις προσωπικα??απλα παντα ο ντραμμερ ειναι αυτος που δεν εχει ιδιαιτερη μουσικη καταρτιση(οκ λογικο ειναι)
Ε ν ν ο ε ί τ α ι... Το μπάσο κατά την ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να έχειΕννοω οτι το μπασο μπορεις να το θαψεις στην παραγωγη(μιλωντας για πιο ροκ ακουσματα)' date=' αλλα κιθαρα οχι.[/quote']Συγνωμη, αλλα σε ελληνικες παραγωγες μπορει να γινεται αυτο ( οπως επισης να εχουμε τον κλασσικο ηχο του "τλινγκ τλινγκ" του Φακανα επι εποχης Μικρουτσικου ), ομως στο εξωτερικο το εκτιμουν τοσο σαν οργανο, οσο και σαν φορεα "των μπασων" συχνοτητων! Ακομα και σε metal παραγωγες που ψαχνεις να βρεις μπασο, αμα ακουσεις πιο προσεκτικα βλεπεις ποσο ωραια γεμιζουν στα κομματια..Βεβαια ειναι και θεμα μπασιστα!
το δικό του χώρο στη μίξη. Αν το κρύψεις στην μίξη ή το αφήσεις να
παλεύει με τις χαμηλές της κιθάρας παίρνεις μια καλή βαβούρα ή μίξη
χωρις προσωπικότητα. Βέβαια για να το εμφανίσεις ,πρέπει να έχει
κλειδώσει και ο μπασίστας με τον ντράμερ.
Τώρα στο θέμα μας... μην τρελαθούμε, κιολας, καλό το drum machine,
αλλά το groove του drummer δεν το φτάνει. Λίγο από τα 2 και με μέτρο.
Αν ο drummer βαράει στο γάμο του καρακγιόζη του συστήνεις τον νέο του
φίλο=Μετρονόμος.Επιπλέον ένας drummer δεν πρέπει μόνο να έχει σωστό
tempo, πρέπει να γνωρίζει και τις δυναμικές του οργάνου του... να παράγει
το "χρώμα" που χρειάζεται το κάθε τραγούδι.¶ντε να τα προγραμματίσεις
όλα αυτά στο drum machine.
Όπως πάντα φιλικά![]()
![]()
ΥΓ: μην αρχίσουμε το flame, για τις δυσκολίες των οργάνων... το κάθε όργανο έχει την δική του δυσκολία...
Από τους περισσότερους έλληνες ντράμμερ' date=' το ντραμ μασίνι είναι πολύ καλύτερο. Μη μου βάζετε ξένους θεούς και καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι "καλύτερος ο ντράμμερ"... αυτό το ξέρουμε.
¶σε που όντως δεν παίζει όταν προσπαθείς να κουρδίσεις.[/quote']
δεν ειδα κανεναν ελληνα στο βινττεο...
Σε ότι level είναι ο Έλληνας drummer' date=' στο ίδιο είναι κι ο Έλληνας κιθαρίστας!....
Κρατάω τις επιφυλάξεις μου ότι μερικά σχόλια έγιναν με humor. Αν είναι έτσι, sorry για τον απότομο τρόπο[/quote']
Εγώ πάντως μιλώ σοβαρά, δεν κάνω κανένα χιούμορ. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαι επικριτικός - ασφαλώς ισχύουν αυτά που γράφεις. Αλλά ρωτάει κάποιος για τα drum machine και του αντιπαραθέτουν τρεις-τέσσερις θεούς ντράμερ του εξωτερικού λες και πρόκειται να προβάρει με αυτούς.