- Πόντοι
- 48
hampis καταρχήν νασαι καλά φιλαράκι που βαρέθηκες να ψάξεις λίγο στο Google (και δεν το εννοώ ειρωνικά) για οικονομικό Cymbal Hardcase και έψαξα εγώ για σένα και έπεσα σε αυτό το υπέροχο Web-shop...
http://rockshop.de
Καθώς λοιπόν σέρφαρα στο rockshop.de έπεσα σε αυτά τα τύμπανα που λεγόντουσαν DrumCraft και εκτός από set σου έδινε τη δυνατότητα να αγοράσεις τα τύμπανα και τα μεγέθη που θέλεις (κατόπιν παραγγελίας...δεν ήταν όλα διαθέσιμα)
Μπήκα λοιπόν στη σελίδα της DrumCraft (www.drumcraft.com) και διάβασα τα specifications της
8 Series...με τις άλλες δεν ασχολήθηκα και πολύ.
Shells:
1) Birch: 7 φύλλα (toms, bass drum) και 8 φύλλα (snare) από το καλύτερο A-Grade South Siberian Βirch με bearing edges (όποιος έχει πληροφορίες για το Birch της Σιβηρίας ας μας τις δώσει).
2) Maple: 6 φύλλα (toms), 7 φύλλα (bass drum), 8 φύλλα (snare) από διαλεγμένο North American Hard Rock maple με bearing edges επίσης.
Επίσης διαθέτει και Acrylic Shells αλλά δε μπήκα στον κόπο καν...
Έχει επίσης πολλές επιλογές διαστάσεων και ατρύπητες κάσσες
Hardware:
Το σύστημα στήριξης των tom το έχει ονομάσει Zero Gravity mount και λίγο πολύ μοιάζει με το YESS της Yamaha
Τα πετάλια και οι βάσεις hi-hat δε με συγκίνησαν...παρόλα αυτά φαίνονται σωστές και γερές κατασκευές όπως και οι βάσεις.
Τα στεφάνια δε νομίζω να είναι τα απλά...σα να μου φαίνονται τύπου triple flanged hoops, τα στεφάνια του ταμπούρου τα ονομάζει heavy projection hoops (2.5mm)
Τιμή:
Για ένα Shell Pack με τις εξής διαστάσεις:
Bass Drums: 20 x 18 (x2 - ατρύπητες)
Tom Toms: 10 x 8, 12 x 9, 13 x 10, 14 x 11
Floor Tom: 16 x 14
Snare: .....έχω.....
η τιμή που μου δίνει το rockshop.de είναι €1.803,00...καθόλου άσχημα τί λέτε..?
Και με το εξής Hardware:
DrumCraft TH-SC Tom Holder (x4)
Gibraltar GRS-850DBL Road Series Drum Rack (διπλό)
πάει στα €2.192,00
Υπολογίστε ότι παίρνοντας ένα σετ αλλάζουμε και δέρματα πάνω κάτω...αν θέλουμε...τουλάχιστον τα πάνω σίγουρα!
Αυτή η εταιρία όμως δίνει τα τύμπανα out of the box με:
Remo Powerstroke 3 Clear Batter και Remo USA Powerstroke 3 White coated - Reso στις κάσσες
Remo Ambassador Clear στα τομ Batter - Reso
Remo Controlled Sound Batter στο ταμπούρο Batter και (προφανώς...δεν αναφέρει ακριβώς) Remo Ambassador Clear Reso
Στα μείον θα έβαζα την έλλειψη ποικιλίας χρωμάτων...
edit: ακύρωσα το .pdf γιατί ήταν πάνω από το επιτρεπτό όριο
http://rockshop.de
Καθώς λοιπόν σέρφαρα στο rockshop.de έπεσα σε αυτά τα τύμπανα που λεγόντουσαν DrumCraft και εκτός από set σου έδινε τη δυνατότητα να αγοράσεις τα τύμπανα και τα μεγέθη που θέλεις (κατόπιν παραγγελίας...δεν ήταν όλα διαθέσιμα)
Μπήκα λοιπόν στη σελίδα της DrumCraft (www.drumcraft.com) και διάβασα τα specifications της
8 Series...με τις άλλες δεν ασχολήθηκα και πολύ.
Shells:
1) Birch: 7 φύλλα (toms, bass drum) και 8 φύλλα (snare) από το καλύτερο A-Grade South Siberian Βirch με bearing edges (όποιος έχει πληροφορίες για το Birch της Σιβηρίας ας μας τις δώσει).
2) Maple: 6 φύλλα (toms), 7 φύλλα (bass drum), 8 φύλλα (snare) από διαλεγμένο North American Hard Rock maple με bearing edges επίσης.
Επίσης διαθέτει και Acrylic Shells αλλά δε μπήκα στον κόπο καν...
Έχει επίσης πολλές επιλογές διαστάσεων και ατρύπητες κάσσες
Hardware:
Το σύστημα στήριξης των tom το έχει ονομάσει Zero Gravity mount και λίγο πολύ μοιάζει με το YESS της Yamaha
Τα πετάλια και οι βάσεις hi-hat δε με συγκίνησαν...παρόλα αυτά φαίνονται σωστές και γερές κατασκευές όπως και οι βάσεις.
Τα στεφάνια δε νομίζω να είναι τα απλά...σα να μου φαίνονται τύπου triple flanged hoops, τα στεφάνια του ταμπούρου τα ονομάζει heavy projection hoops (2.5mm)
Τιμή:
Για ένα Shell Pack με τις εξής διαστάσεις:
Bass Drums: 20 x 18 (x2 - ατρύπητες)
Tom Toms: 10 x 8, 12 x 9, 13 x 10, 14 x 11
Floor Tom: 16 x 14
Snare: .....έχω.....
η τιμή που μου δίνει το rockshop.de είναι €1.803,00...καθόλου άσχημα τί λέτε..?
Και με το εξής Hardware:
DrumCraft TH-SC Tom Holder (x4)
Gibraltar GRS-850DBL Road Series Drum Rack (διπλό)
πάει στα €2.192,00
Υπολογίστε ότι παίρνοντας ένα σετ αλλάζουμε και δέρματα πάνω κάτω...αν θέλουμε...τουλάχιστον τα πάνω σίγουρα!
Αυτή η εταιρία όμως δίνει τα τύμπανα out of the box με:
Remo Powerstroke 3 Clear Batter και Remo USA Powerstroke 3 White coated - Reso στις κάσσες
Remo Ambassador Clear στα τομ Batter - Reso
Remo Controlled Sound Batter στο ταμπούρο Batter και (προφανώς...δεν αναφέρει ακριβώς) Remo Ambassador Clear Reso
Στα μείον θα έβαζα την έλλειψη ποικιλίας χρωμάτων...
edit: ακύρωσα το .pdf γιατί ήταν πάνω από το επιτρεπτό όριο