distortion είπε:
(Αφτό που δεν μου πολυάρεσε ήταν το ότι όσο περνούσε η ώρα ο ήχος γινόταν κάπως "βαβουροειδής",έφυγα γύρω στις 2,μετά δεν ξεύρω τι έγινε).
Έχω την υποψία ότι κάποιο αγόρι όσο περνούσε η ώρα πατούσε περισσότερα πετάλια ;D
Δεν λέω ονόματα, αλλά κάποιος περνάει από το μυαλό μου ;D ;D ;D ;D
Σας ευχαριστούμε όλους για την πάνδημη παρουσία
Προσωπικά (ως κλάσικ γκρίνια/ ξινίλα/ ανικανοποίητος Παρθένος) θα έλεγα ότι καλά ήταν, αλλά είχα ένα άγχος με τον Γιώργο.
Ήρωας ο Γιώργος. Τον έβλεπα να παίζει και να μορφάζει από τους πόνους και σκεφτόμουν «τώρα θα ακουστεί το... ντουπ» (ότι θα έπεφτε τάβλα).
Βέβαια είχαμε πάγκο ;D Και τι πάγκο: Περικλής η χρυσή αλλαγή- τα έσπασε ο γέροντας 8) αλλά και ο Χάρης που αποδείχθηκε λάτρης των... Beatles ;D
Ε, το κλου όμως ήταν Longshadow και Yameth- που όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση από ένα σημείο και ύστερα έγινε Noiz τσίρκους ;D
Οι «ειδήσεις» της χτεσινής βραδιάς ήταν ότι οι θαυμάστριες δεν πήραν το μπλουζάκι του Νέστορα και ο Χάρης δεν έφερε το... «μανιετόφωνο» για την καταγραφή του απαραίτητου οπτικοακουστικού υλικού, σπάζοντας έτσι μια παράδοση ετών ;D ;D
Κάνοντας έναν εκ των υστέρων απολογισμό, θα έλεγα ότι παίξαμε τις... κάλτσες μας (βαράγαμε για κάνα τρίωρο non stop
) καθώς το κοινό είχε τσακίρ κέφια και ζητούσε και παραγγελιές. Άρα μάλλον πέρασε καλά ο κόσμος και αυτό είναι το ζητούμενο.
Σας ξανά μανά ευχαριστούμε