Driver's Hit @ Double Trouble 22/12/13.

Καλή επιτυχία κι απο μένα!

Θα 'ρχόμουν αλλά έχω ανάλογες υποχρεώσεις.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καλή επιτυχία Sir και τις ευχές μου στα αγόρια.
Στα κορίτσια;

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές.
Ευχαριστώ.

Καλή επιτυχία κι απο μένα!

Θα 'ρχόμουν αλλά έχω ανάλογες υποχρεώσεις.
Καλή επιτυχία. ;)

Μια μπύρα θα ρθω να την πιω.

Καλή μουσική, καλή παρέα και μπύρα.

Μπορώ να αντισταθώ;

Μετα απο καιρο αποφασισα να δω-ακουσω και παλι τα παιδια (Driver's hit) και ομολογω οτι με κουνησαν .

Καλη παρεα οπως : longshadow, Jazzjoker, Gvour και παντα ο ''θηλυκος'' κοσμος του γκρουπ ηταν οτι επρεπε.

Περασα καλα και αυτο μετραει .Το γκρουπ ειναι σε φαση αναδιοργανωσης αλλα οι σταθερες αξιες της Εβελινας και του Νεστορα ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολους τους φιλους απο το NOIZ με υγεια και ευτυχια(οσο γινεται ;D)

pericles είπε:
Μετα απο καιρο αποφασισα να δω-ακουσω και παλι τα παιδια (Driver's hit) και ομολογω οτι με κουνησαν .

Καλη παρεα οπως : longshadow, Jazzjoker, Gvour και παντα ο ''θηλυκος'' κοσμος του γκρουπ ηταν οτι επρεπε.

Περασα καλα και αυτο μετραει .Το γκρουπ ειναι σε φαση αναδιοργανωσης αλλα οι σταθερες αξιες της Εβελινας και του Νεστορα ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!!

Χρονια πολλα σε ολους τους φιλους απο το NOIZ με υγεια και ευτυχια(οσο γινεται ;D)
Ευχαριστώ Πέρυ και χρόνια πολλά.

Πραγματι ηταν ωραια,πολυ καλη η παρεα,παγωμενες οι μπυρες και ωραιος ο γυναικοκοσμος στο μαγαζι.

Η μπαντα υψηλου επιπεδου,οπως παντα,με πολυ ωραιο σετλιστ γνωστων αλλα και λιγοτερο γνωστων κλασσικς.

Οσο για τις φωνες η Εβελινα εχει ισως το perfect pitch και τεραστια γκαμα ειδων που μπορει να τραγουδησει,ο δε Περικλης εξαιρετικος.

Χρονια πολλα σε ολους και παντα τετοια!

pericles είπε:
... και παντα ο ''θηλυκος'' κοσμος του γκρουπ ...
... και ωραιος ο γυναικοκοσμος στο μαγαζι.
Δηλ. τι νομίζετε, ότι οι τίτλοι μου έχουν αποδοθεί αριστείνδην;  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν τον ξερω τον κυριο Αριστειδην ;D αλλα ειχε κατι κομματια vintage,υπεροχοτατα.

Ομορφα πραματα.

Και εννοειται ο τιτλος σου εχει αποδοθει δικαιως.

Χωρις να θελω να περιαυτολογησω ( ::) ) του εχω κανει καποιες ωρες φροντιστηριο  ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back