Drive για μπασο που να βγαινει στη μιξη rock/stoner!

Λοιπον η αγορα εγινε!Εξηγουμαι ομως αναλυτικα!

Καταρχην δεν παιζουμε stoner με την ενοια των Kyuss,Nightstalker κλπ.Πιο πολυ desert-ιλα εχει σε φαση queens of the stone age. Οποτε δεν παιζω τοοοοσο heavy.Ενισχυτη εχω εναν Gallien Krueger 700 rb-2 και μια καμπινα Gallien Krueger 4x10. Η συγκεκριμενη επιλογη εχει να κανει με το οτι ναι μεν θελω να παιζω heavy αλλα και κρυσταλλινα οσο γινεται κατι που μονο ο Gallien μου το εδωσε στα αυτια μου αποφευγοντας κλασικες heavy στονεροεπιλογες οπως Orange, Ashdown ακομα και SVT.

Οσον αφορα το γραψιμο παντα γραφω ενα καθαρο σημα με di και ενα αλλο σημα/σηματα με μικροφωνο (μικροφωνα) που περνει/περνουν το ηχειο και τη χροια του ενισχυτη με οτι πεταλακι εχω βγαινοντας τελικα μια μιξη του di με τα υπολοιπα  σηματα 'ηχειων' αν μπορω να το πω σωστα (για να εξηγουμε σωστα 2 μικροφωνα τις περισσοτερες περιπτωσεις ενα στο tweeter και ενα πανω δεξια)

Στα της αγορας τωρα!Μετα απο πρωινη βολταδα κατεληξα στο boss ODB-3!Ηταν ακριβως η χροια που ηθελα!Και σε συνδιασμο με το rc booster που εχω για τα μπασα μοιαζει να μπορω να παρω το αποτελεσμα που θελω!

Τελος συμφωνω με το παιξιμο κοντα στη ταστιερα!Βγαινει η σωστη μπασιλα που πρεπει!Επισης ξεχασα να πω οτι το fulltone δεν μπορεσα να το βρω πουθενα και μαλιστα εμαθα οτι εχει καταργηθει απο την αγορα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια ερωτηση πριν προχωρησω σε ηχητικη δοκιμη και ανακαταταξη στη pedaltrain με τα αλλα πεταλια!Πρωτη φορα θα χρησιμοποιησω 2 δυναμικα πεταλια μαζι καθοτι θα κρατησω και το bass juice.Μετα το κουρδιστηρι να βαλω πρωτα ODB-3 η το T-Rex?Τριτο στη σειρα ακολουθει το RC bass booster!

fleaman είπε:
Μια ερωτηση πριν προχωρησω σε ηχητικη δοκιμη και ανακαταταξη στη pedaltrain με τα αλλα πεταλια!Πρωτη φορα θα χρησιμοποιησω 2 δυναμικα πεταλια μαζι καθοτι θα κρατησω και το bass juice.Μετα το κουρδιστηρι να βαλω πρωτα ODB-3 η το T-Rex?Τριτο στη σειρα ακολουθει το RC bass booster!
Γενικά ισχύει ο κανόνας που θέλει να μπαίνουν πρώτα στη σειρά αυτά που έχουν λιγότερο gain. ΠΧ Boost, Overdrive, Distortion, Fuzz. Όλα αυτά τυπικά όμως. Βάλε τις βρωμιές σου στη σειρά (πριν στήσεις το pedaltrain) και κάνε τις δοκιμές σου. Εμπιστεύσου με λίγα λόγια το αφτί σου. Α και κάτι ακόμα.. Η σειρά έχει σημασία μόνο αν προγραμματίζεις να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από ένα πετάλι παράλληλα ;-)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back