Do it yourself πετάλια. Τι χρειάζομαι?

Vasilis Fender Squier

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα ειμαι ενας αρχαριος απο pedals και προσπαθω να γινω σχετικος..

Λοιπον ειμαι πραγματικα περιεργος να δω αν μπορω να φτιαξω ενα δικο μου πεταλι..

Ενα wah  ας πουμε που θα  μου ηταν και πολυ χρησιμο..:D

Ειμαι μικρος θα πουν μερικοι θα ελεγαν να μην ασχολουμαι με τετοια αλλα εγω ειμαι περιεργος να μαθω..Λοιπον κατ' αρχας μπορειτε να μου γραψετε τι εργαλια θα χρειαστω για την κατασκευη και κατα δευτερον τι υλικα για το σιγκεκριμενο πεταλι??Και για αυτους που αντεχουν,μπορειτε να μου δωσετε τις οδηγιες??Δεν βιαζομαι να το φτιαξω γιατι θελω να το κανω αργα,σταθερα και σωστα  ;) ;)

κατι αλλο?υπαρχει κανενα αρθρο στο νοιζ που να αναλυει καποιους ορους σαν το τι ειναι πυκνωτης και τετοια?

Aν ψαξεις εκει μεσα τα εχει ολα. Και στο τελος εχω κανει μια λιστα για τα απαραιτητα με τα λινκ απο το banzai, οποτε αν θες τσεκαρε την. Και γω τωρα ξεκινησα αλλα με το που ηρθαν τα πραγματα, χαλασε το κολλητηρι :'(

πωω ατυχια..

οταν λες ηρθαν τα πραγματα?

απο το νοιζ τα παιρνεις?η απο οποιδηποτε μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη??

Το Noiz δεν είναι μαγαζί με ηλεκτρικά είδη... Αν θες κατέβα Σολωμού... Θα βρεις μαγαζί με ηλεκτρονικά...

χαχα :D καλε το ξερω οτι το νοιζ δεν ειναι τετοιο μαγαζι απλα λαθος μου.παντος τα υλικα τα περνω απο οπουδηποτε δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ετσι??

Aπο τι ειδα οταν εψαχνα εγω, τα περισσοτερα αν οχι ολα τα βρισκεις. Αλλα μιας και κουτι δεν βρισκεις σκεφτηκα να τα παραγγειλω ολα μαζι απο το Banzai. Λογικα και οι τιμες ειναι καλυτερες απο τις τιμες που θα βρεις εδω.

Και σε λιγο παραπανω απο μια βδομαδα ηρθαν απο Γερμανια.

Τι είναι πυκνωτής ε ; Πολλοι έχουνε αυτήν την απορία  :P

Βασικά δεν γράφεις εργασία, επομένως δεν πρέπει να σε απασχολεί το τί ειναι ο πυκνωτής. Μπόρείς να βρείς έτοιμα πραματάκια...που κάνεις τη δούλεια σου με ένα κατσαβιδάκι και πενσάκι.

Άμα μιλάς καλά αγγλικα, και πιάνουν τα χέρια σου, κάπου έχω ένα ebook με θεωρία, και κατασκευή εφφέ, πετάλια, ενισχυτάς κ.α.

Πές μου άμα το θές γιατί πρέπει να το ψάξω...

χαχα η πλακα και καλα αγγλικα ξερω και τα χερια μου πιανουν.αμα εχεις ορεξη μπορεις να στειλεις ενα λινκ..σας ευχαριστω παντως ολους σας για την βοηθεια...

Vasilis Fender Squier είπε:
χαχα η πλακα και καλα αγγλικα ξερω και τα χερια μου πιανουν.αμα εχεις ορεξη μπορεις να στειλεις ενα λινκ..σας ευχαριστω παντως ολους σας για την βοηθεια...
δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ στο δίκτυο...

http://en.wikipedia.org/wiki/Capacitor

Rapture είπε:
Άμα μιλάς καλά αγγλικα, και πιάνουν τα χέρια σου, κάπου έχω ένα ebook με θεωρία, και κατασκευή εφφέ, πετάλια, ενισχυτάς κ.α.

Πές μου άμα το θές γιατί πρέπει να το ψάξω...
Αυτό το ebook ακούγεται ιδιαίτερα χρήσιμο, αν δεν σου κάνει κόπο να το ψάξεις και να μας το δώσεις!  ;D

>http://www.amazon.com/Art-Electronics-Paul-Horowitz/dp/0521370957

μη τρομαζεις με τη τιμη, εκτος του οτι ειναι η 'βιβλος' των electronics εγω το αγορασα για £30.00

>http://www.amazon.com/Guitar-Electronics-Musicians-Reference/dp/0711902321

δε το'χω οποτε δε ξερω πολλα για αυτο το βιβλιο

>electronics for musicians - Craig Anderton

το τελευταιο νομιζω δε μπορεις να το βρεις στην αγορα πλεον αλλα αν θες pm me (.pdf)

Μάγκες δεν σας ξέχασα, θα το ψάξω αυτές τις μέρες, θα γίνει το κονέ.  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back