Ακριβώς!!! Λίγη super glue και σκόνη εβένου και είσαι βασιλιάς !!nasokosm είπε:Γιατρέ μου ωραία τα πουλάκια και με τον έβενο δεν θάχεις πρόβλημα ειναι το πιο εύκολο ξύλο στο να μασκάρεις τυχόν κενα στη ταστιέρα λόγω του μαύρου χρώματος.
Απ ότι καταλαβαίνω λίγο οι εφημερίες λίγο η κόρη δεν θάχει πολυ οφθαλμόλουτρο ???
Εγω να δειςHellFire είπε:Αργύρη γίνεται πολύ ωραίο, ανυπομονώ να το δω τελειωμένο.
Κάστορας!!!messalion είπε:Εγω να δεις![]()
![]()
Παντως επισης ενα απο τα πιο δυσκολα και συναμα χρονοβορα κομματια στην κατασκευη του οργανου ειναι τα inlays.Βλεποντας ποσο ευκολα το κανει ο Αργυρης ειναι να χαιρεται κανεις για το ποσο καλος μαστορας ειναι![]()
Να 'σαι καλά παίκτη. Πάντως με σταθερή βάση και μεσαίες ταχύτητες το dremelάκι σταθερό είναι, δε σου φεύγει. Αν έχεις καλό φως και χρόνο μπορείς να κάνεις ωραία πράματα.mikeguitar είπε:Θα περιμένουμε να δούμε έτοιμη την κιθάρα με το dremeling για τα inlays βλέπω εξαιρετική δουλειά και συγχαρητήρια γιατί αυτό τρέμει πολύ !!!! 8) 8)
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Ποιo dremel έχεις ? Το 3.000 ? Ποια βάση αυτή που φρεζάρει και είναι σαν router ?argytar είπε:Να 'σαι καλά παίκτη. Πάντως με σταθερή βάση και μεσαίες ταχύτητες το dremelάκι σταθερό είναι, δε σου φεύγει. Αν έχεις καλό φως και χρόνο μπορείς να κάνεις ωραία πράματα.
Θενξ!
Το 4000 έχω και έχω την βάση του που είναι σαν ρούτερ και τη σταθερή βάση από Stew Macmikeguitar είπε:Ευχαριστώ για την πληροφορία. Ποιo dremel έχεις ? Το 3.000 ? Ποια βάση αυτή που φρεζάρει και είναι σαν router ?
Ναι η δεύτερη βέβαια είναι πιο στιβαρή.Μήπως είναι πιο δυσκίνητη όμως ?argytar είπε:Το 4000 έχω και έχω την βάση του που είναι σαν ρούτερ και τη σταθερή βάση από Stew Mac
https://www.stewmac.com/shop/Tools/Special_tools_for_Routing/Precision_Router_Bases/Precision_Router_Base.html?actn=100101&xst=3&xsr=850
H δεύτερη είναι πολύ πιο καλή αλλά η πρώτη είναι ωραία για πιο ίσια τρυπήματα.
Όχι ίσα ίσα σ' αφήνει να βλέπεις καλύτερα τι κάνεις. Είναι πανάλφρη. Επίσης μπορείς να τη βιδώσεις σε τραπέζει και να την κάνεις μίνι τριβείο για binding , ακονιστήρι κλπ κλπmikeguitar είπε:Ναι η δεύτερη βέβαια είναι πιο στιβαρή.Μήπως είναι πιο δυσκίνητη όμως ?
Στην Stewmac βάση μπαίνουν όλα τα μοντέλα dremel ? Εμένα με ενδιαφέρει για το 3.000. Ποιο εργαλείο είναι για τα inlays και πιο για binding ?argytar είπε:Όχι ίσα ίσα σ' αφήνει να βλέπεις καλύτερα τι κάνεις. Είναι πανάλφρη. Επίσης μπορείς να τη βιδώσεις σε τραπέζει και να την κάνεις μίνι τριβείο για binding , ακονιστήρι κλπ κλπ
Δε θυμάμαι μαν , κοίταξε στο site τους τα λέει όλα αναλυτικά www.stewmac.commikeguitar είπε:Στην Stewmac βάση μπαίνουν όλα τα μοντέλα dremel ? Εμένα με ενδιαφέρει για το 3.000. Ποιο εργαλείο είναι για τα inlays και πιο για binding ?