- Πόντοι
- 16
Θα μπορούσε καποιος να μου πει πως να ζητήσω τον διακόπτη στον μάστορα????
Αδερφέ φαίνεται πολύ καθαρά τι συνδέεται με τί,που μπερδεύεσαι?johnkoutsou είπε:Καλημέρα παιδιά! Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει ενα σχηματικό του διακόπτη DPDT? δεν καταλαβαίνω απο το layout τι συνδέεται με τι!
Aν δεν βρεις footswicth τότε διακόπτη 6 επαφών on-off δύο κινίσεις δηλαδή.Θα μπορούσε καποιος να μου πει πως να ζητήσω τον διακόπτη στον μάστορα????
Υπάρχουν διάφορα είδη DPDT. Εσυ θα πας στο μαγαζι θα πεις θέλω έναν DPDT διακόπτη και θα σου δείξει διάφοραjohnkoutsou είπε:τον διακόπτη τον ζητάω DPDT pushbutton switch???
Που είσαι ρε man χάθηκες.MetalMan είπε:Υπάρχουν διάφορα είδη DPDT. Εσυ θα πας στο μαγαζι θα πεις θέλω έναν DPDT διακόπτη και θα σου δείξει διάφορα
Αν είσαι από Θεσσαλονίκη στο μόνο που βρήκα(χθες καταλάθος) footswicth είναιτον διακόπτη τον ζητάω DPDT pushbutton switch???
Και εγώ ήμουν την Τετάρτη εκεί ρώτησα αλλά δεν ασχολίθηκα παραπάνω όσο αφορά τις παραγγελίες.panafana είπε:Λοιπόν μετά από μια ακόμη βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατέληξα εδώ http://www.marelectronics.gr/ όπου μου είπαν για τον ποδοδιακόπτη ότι δεν έχουν αλλά μπορουν να μου παραγγείλουν ό,τι είδος θέλω. Δεν ρώτησα βέβαια τιμή αλλά μια από αυτές τις μέρες θα κατέβω να ρωτήσω
φίλε όταν μάθεις τιμή πες μου και εμένα γιατί θα με ενδιέφερε να παραγγείλω.panafana είπε:Λοιπόν μετά από μια ακόμη βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατέληξα εδώ http://www.marelectronics.gr/ όπου μου είπαν για τον ποδοδιακόπτη ότι δεν έχουν αλλά μπορουν να μου παραγγείλουν ό,τι είδος θέλω. Δεν ρώτησα βέβαια τιμή αλλά μια από αυτές τις μέρες θα κατέβω να ρωτήσω
kbasilis είπε:Και εγώ ήμουν την Τετάρτη εκεί ρώτησα αλλά δεν ασχολίθηκα παραπάνω όσο αφορά τις παραγγελίες.
Πες μας πόσο έχει όταν ξαναπάς με 6 αλλά και με 9 επαφές.
Το μαγαζί που είναι δίπλα από τον Γεωργιάδη,Μουτσιούλης λέγεται μου είπε ότι έχει τρανζίστορ ac128 απλά δεν το είχε εκείνη την ώρα.
Το ac 128 Γερμανίου είναι πολύ καλό ή μάλλον από τα καλύτερα τρανζίστορ για fuzz,άντε να δούμε θα φέρει όπως είπε! ???
8)
korman709 είπε:λοιπον,το στερεοφωνικο τζακ εχει 4 επαφες,και το μονο εχει 3...ποιες επαφες χρησιμοποιω στ καθενα?παρακαλω για αμμεση απαντηση.
Το in και out είναι πάντοτε σήμα αυτό με το κόκκινο δηλ, δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο.korman709 είπε:καποιος να μου απαντησει? ειναι μεγαλη αναγκη...απο τις 11 το πρωι βασανιζομαι...