Fire at will... ;DDavid είπε:...έχω σκοπό να του κάνω πολλές μετατροπές και να ανεβάζω layout για τους αρχάριους για να βγάζει ήχω ανάλογα με τις ανάγκες του καθενώς αν μου το επιτρέπει ο Toneless.
Ηρακλή, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά σε περίπτωση dc jack καλό είναι να μπεί ενα φίλτρο πριν τη τροφοδοσία στη πλακέτα.ορίστε και μια εικονίτσα με την σύνδεση του 3pdt και του led![]()
τουλάχιστον εγώ δεν το είχα διαβάσει κάπου και καλά έκανες και μας το είπες.toneless είπε:Ηρακλή, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά σε περίπτωση dc jack καλό είναι να μπεί ενα φίλτρο πριν τη τροφοδοσία στη πλακέτα.
Όπως είναι το layout που παρέθες, κόβουμε το καλώδιο που πάει στο DC+ στη πλακέτα και προσθέτουμε μια αντίσταση 100 ohm σε σειρά και μετά ενα ηλεκτρολυτικό πυκνωτή 47μF/16v παράλληλα, με τη μια άκρη του (+) στη νέα αντίσταση και το άλλο άκρο (-) στο ground του κυκλώματος.
ναι. Η ιδέα είναι να φτιάξεις ένα κύκλωμα που να ξεκινάει απο το + της μπαταρίας και να τελειώνει στη γείωση, ενδιάμεσα να εμπεριέχει την 3η σειρά του 3pdt για να λειτουργεί σαν διακόπτης.thanasis00 είπε:παιδιά εγώ που δεν έχω dc jack, το led θα το βάλω κατευθίαν στο + της μπαταρίας;
IraklisZS είπε:ορίστε και μια εικονίτσα με την σύνδεση του 3pdt και του led![]()