Πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο γιατί είναι κατόπην παραγγελίας μην τραβιέσαι τζάμπαpanafana είπε:Για τα σχέδια πήγαινε που λένε για το λεντ. Για διακόπτη θα πάω από αύριο
Μήπως δεν είναι άμεσα διαθέσημο και είναι κατόπιν παραγγελίας.panafana είπε:τλκ σήμερα μου έστειλαν μειλ ότι το προιον δεν είναι διαθέσιμο αρα δεν φέρουν οι electronik
Μήπως πήρες κανένα έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε φωτογραφία?kbasilis είπε:υπάρχουν μόνο με 6 επαφές το κουμπί από πάνω είναι το ίδιο αλλά το υπόλοιπο είναι λίγο τεράστιο.
Δοκίμασα έναν στα πρόχειρα και δεν μου φάνηκε να ζορίζεται είναι Ιαπωνηκής προέλευσης,αλλά και να πάθει κάτι 2,20 έχει λες δεν μου κάνει και δεν τον ξαναβάζεις.panafana είπε:Είναι γεροί για πόδι ??
Δεν πήρα γιατί δεν θα χωρούσε στα δικά μου πετάλια φαντάσου πως είναι έτσιΜήπως πήρες κανένα έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε φωτογραφία?
Επίσης, θυμάσαι τιμή για το συγκεκριμένο?
O Προμηθευτής του Φανού ειναι ο Γιαλλούσης (www.semicon.gr), AΙΟΛΟΥ 104 (στον 7ο οροφο αν θυμάμαι). Εχει ALPHA POTSSchroeder είπε:Στον Φανό (Σολωμού 39) έχει σίγουρα άλφα ποτενσιόμετρα .
Αν θυμάμαι καλά, η τιμή τους είναι κάπου μεταξύ 2 - 2.30 ευρώ .